- 20 Ocak 2010
- 46.053
- 164.902
- 1.123
- 43
Kız o kadar çok ki hangi birine carlicanBenden çalmışlar:/ kim gidip özeline carliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız o kadar çok ki hangi birine carlicanBenden çalmışlar:/ kim gidip özeline carliyim
Bizede gönderKızlarr kızlarr Yarın akşama çaya misafirim var. Pastamı, böreğimi yaptım Şimdik dinliniiiim
Buyur gel yavrimu, ıspanaklı yaptım hemi de büreciğimiBizede gönder
Çalmışlar ama Sen de nasıl kariştiriyon:))) benim ismim belliKız o kadar çok ki hangi birine carlican
Buyur gel yavrimu, ıspanaklı yaptım hemi de büreciğimi
Genelde ilk avatar ilgimizi çekiyor ondan aha diyorum deran sonra nicki görünce hüsrnÇalmışlar ama Sen de nasıl kariştiriyon:))) benim ismim belli
Haha anladım bulcam ozaman yeni bi avatar:))
Genelde ilk avatar ilgimizi çekiyor ondan aha diyorum deran sonra nicki görünce hüsrn
Kendini anlatan kendine özel :) benimki gibim canım bibimHaha anladım bulcam ozaman yeni bi avatar:))
Benimki de beni anlatıyor dimi bibimKendini anlatan kendine özel :) benimki gibim canım bibim
Bu beni anlatiyordu bebiş istiyodum ya:)))Kendini anlatan kendine özel :) benimki gibim canım bibim
Şimdilik bu kalsın:))) eşimle benim gölgemiz
Teşekkür ederimmÇok tatlısınız
Teşekkür ederimm
Evet çok hoş muş ama o gölgede bir 3. EksikŞimdilik bu kalsın:))) eşimle benim gölgemiz
Bebiş yoktu ozaman:)) sağol canımEvet çok hoş muş ama o gölgede bir 3. Eksik
Gunaydin ♡Bu arada günaydın mışıll mışıl uyumak varken bebişle erkenden uyanmak sinir bozucu:/
Hayırdır:)6dan beridir ayaktayız. Gece yatışı sormayın bile zombi gibi geziyorum