- 20 Ocak 2010
- 46.051
- 164.820
- 1.123
- 43
Valla bende evde bicama tarzı giyiyorum eşimde eve gelir gelmez duş alıp bicamalarını giyiyor biz bihter ziyagilmiyiz yahuahahhaa
valla ben nadiren giydim ama polar bicama candır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende evde bicama tarzı giyiyorum eşimde eve gelir gelmez duş alıp bicamalarını giyiyor biz bihter ziyagilmiyiz yahuahahhaa
yazın tay ve şort giyerim kışın polar bicamaahahhaa
hiç tam bir lahana oluyorum kışın, adam dokunmaya kalksa yer bulamazValla bende evde bicama tarzı giyiyorum eşimde eve gelir gelmez duş alıp bicamalarını giyiyor biz bihter ziyagilmiyiz yahu
yazın cıblak gezerım hahahhayazın tay ve şort giyerim kışın polar bicama
imkan olsa neden olmasınyazın cıblak gezerım hahahha
şaka tabiki
ay deprem falan olur, Allah korusun :/imkan olsa neden olmasın
Klimamız sağolsun birde izmirde olduğumuzdan lahana gibi giyinmiyorum bicama tshirt üstüne polar sıcaklayınca çıkmalık üşüyümce giymelikhiç tam bir lahana oluyorum kışın, adam dokunmaya kalksa yer bulamaz
o zaman başka şeylerde yapmamak gerek deprem olacak diyeay deprem falan olur, Allah korusun :/
benim kalorifere alercim varr , yakmayı sevmem uzun süre ilk etapta öyle takılıyorum. yakınca biraz daha ince giyiniyorum. ama yinede kış dedın mı kat kat gıyınmektır benım iiçin. bak daha hava bugun serinledi ben uzun kollu badi uzun bicama ince hırka ve çoraplayımKlimamız sağolsun birde izmirde olduğumuzdan lahana gibi giyinmiyorum bicama tshirt üstüne polar sıcaklayınca çıkmalık üşüyümce giymelik
göçük altında domalmış çıplak çift diye sürmanşet geldi gözümün önüneo zaman başka şeylerde yapmamak gerek deprem olacak diye
Ben sırttan yiyorum soğuğu geneldebenim kalorifere alercim varr , yakmayı sevmem uzun süre ilk etapta öyle takılıyorum. yakınca biraz daha ince giyiniyorum. ama yinede kış dedın mı kat kat gıyınmektır benım iiçin. bak daha hava bugun serinledi ben uzun kollu badi uzun bicama ince hırka ve çoraplayım
Ay ben spor yapanlar içi diye transit geçiyodum onları bi bakıyım ilk fırsattaben lc den almıştım evde giymek için spor taytı gibi aslında ama çok diri tutuyor :)
Delikler bile seksi duruyodur sende bibi eminimValla banada annem 2 tane verdi geçen sene allahım o kadar mı yumuşak rahat ve hoş duruyor ama pazardan almıştj galiba birde bibimin tırnak izlerinden dolayı dizleri delik dolu şu anda
Kim girmis giii ben gormedimAy dimi ama buralara iyi bakamamışsınız önüne gelen girmiş
Hb canım
Onun amacı o zaten milleti kışkırtıp banlatmak :/Ay normalde yazmıyorum onun konularına ama artık gelip herkese hakaret etmesi inanılmaz sinirimi bozmaya başladı. Ve bence buna izin verilmemesi lazım. Niyeti bariz belli.
ama tüm gün öyle gezmek daha risklio zaman başka şeylerde yapmamak gerek deprem olacak diye
hayırlısıyla bi gitseOnun amacı o zaten milleti kışkırtıp banlatmak :/
Dışarıdan bakbelki giderim,libidoyla kalınız
Kız sen kendi kendini ifşa ediyon mune ablaya:)) sessizce durup çıt çıkarmayaydınbelki giderim,libidoyla kalınız