• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Haklısın aslında stres te yapmıyorum ki duyuyorum bazıları artık cinselliği bile çocuk yapmak için bı görev gibi yerine getiriyorlarmis o kadar soğukluk gelmiş psikolojileri bozulmuş bizim evde her adet olduğumda eşim üzülme karıcim bu ay daha çok çalışırız diyor denemeye devam deyip tekrar bı besmele çekiyoruz

Ben hiç hamile kalamadım rahim filmi de çektirdim tüm tetkikler yapıldı hiç bir sıkıntı çıkmadı ya vakti saati var ya da doktorluk bişey değil galiba

İşin en güzel yanı denemeye devammm :KK49:
Benim teyzem de tedavi görmüş çok, sonra bırakmışlar olmuyor diye.. Evliliğinin 7. yılında kendiliğinden hamile kaldı. Sonra 2.yi çok istediler yine olmadı. İlk doğumundan 7 yıl sonra da 2ye hamile kaldı :)) Allah isteyene nasip etsin inşallah..

Benim teyzem de tedavi görmüş çok, sonra bırakmışlar olmuyor diye.. Evliliğinin 7. yılında kendiliğinden hamile kaldı. Sonra 2.yi çok istediler yine olmadı. İlk doğumundan 7 yıl sonra da 2ye hamile kaldı :)) Allah isteyene nasip etsin inşallah..

Evet canım ya Rabbime bıraktım o herşeyin en hayırlısını bilir:KK73::KK73:

Bu arada bu 7 de bı keramet var galiba :KK70:
Test yaptirdimi? Performansla alakası yok he sağlamliğin:)))

Yok kizz güldürdün beni :KK70::KK70: spermiyogram çok güzel çıktı :KK73:

Adamı mundar edersen olmaz tabi:))) bebek isteyen çiftlere gün aşırı ilişki öneriliyor spermin kalitesi için.
Yani birgün olacak birgün olmayacak şekilde :)))

O işin şakası zaten gün aşırı yapıyoruz ovülasyon testi falan kullanıyorum dikkat ediyoruz yani ;)))

benim kalorifere alercim varr , yakmayı sevmem uzun süre :KK53: ilk etapta öyle takılıyorum. yakınca biraz daha ince giyiniyorum. ama yinede kış dedın mı kat kat gıyınmektır benım iiçin. bak daha hava bugun serinledi ben uzun kollu badi uzun bicama ince hırka ve çoraplayım :KK70:
Gitmişsin :cry: değecek biri olaydı bari :confused:
Hg canım :KK76:

Kim girmis giii ben gormedim
Zaten ben de servis disi oldugumdan pek girmedim :KK53:
Servis dışı mı seviş dışı mı :70:

Back