- 20 Ocak 2010
- 46.051
- 164.828
- 1.123
- 43
şikayet ederler kesinAaaa yazmış valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şikayet ederler kesinAaaa yazmış valla
Ben yeni üye değilim kovma beni:)
Seni niye kovayım :) hbBen yeni üye değilim kovma beni:)
Hoşgeldin bu arada bu Ban çık uzun sürdü
Seni niye kovayım :) hb
KahvaltıHayırdır ne işi =/
Zaten manzara burda kar yagmasi :)))
Ben müsait değilken banlandi Allah'tanGecmis olsun Bibibella yazdiklarina dikkat etmen lazim senin burada sorumlu oldugun onlarca libido var
Günaydın ♡
canımmmmAllah kuzum gelmişşş
Ay normalde yazmıyorum onun konularına ama artık gelip herkese hakaret etmesi inanılmaz sinirimi bozmaya başladı. Ve bence buna izin verilmemesi lazım. Niyeti bariz belli.Disipline Girmis BirKadin pşttt canım bak hakim ol kendine:)) banlanma bide seni 5 gün beklemeyelim:/
Ay dimi ama buralara iyi bakamamışsınız önüne gelen girmişGecmis olsun Bibibella yazdiklarina dikkat etmen lazim senin burada sorumlu oldugun onlarca libido var
Hb canım
ben lc den almıştım evde giymek için spor taytı gibi aslında ama çok diri tutuyor :)Kızlar şöyle ucuz görüntü vermeyen şık taytlar almak istiyorum kış geliyo malum link foto marka...
Önerilerinize açığım
Gündüz pijama giymeye polarla eşofmanla gezmeye artık bi son vermek istiyorum
Polarları atmakla başladım işe
Valla banada annem 2 tane verdi geçen sene allahım o kadar mı yumuşak rahat ve hoş duruyor ama pazardan almıştj galiba birde bibimin tırnak izlerinden dolayı dizleri delik dolu şu andaben lc den almıştım evde giymek için spor taytı gibi aslında ama çok diri tutuyor :)
ahahhaaValla banada annem 2 tane verdi geçen sene allahım o kadar mı yumuşak rahat ve hoş duruyor ama pazardan almıştj galiba birde bibimin tırnak izlerinden dolayı dizleri delik dolu şu anda