- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.895
- 598
He doğru sen gündüzcüydünEvet geceyi biz sadece uyumak için kullanıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He doğru sen gündüzcüydünEvet geceyi biz sadece uyumak için kullanıyoruz
Sen necisin bacımHe doğru sen gündüzcüydün
Sabah Gündüz akşam üstü akşam yatmadan önce gece cıksss :)He doğru sen gündüzcüydün
Sorma, sadece sen atsan zevkle de bir anda şok etkisi yarattı bunca çocukahaha Tikkabilla nın başına atmış keyif yapmış gibi hissettim kendimi:)
Sağol canım.. İmam hatip çünkü.. Sanki sınıflar ayrı olunca teneffüslerde bir araya gelmiyorlar. Böylesi daha kötü çünkü sınıfta sınırlarını bilmiyorlar. Neyse bu konu uzar gider konumuz kapanmasin :))Tikkabilla geçmiş olsun canım neden kız erkek ayrı
Yemekler yenmiş o vakitHiç kelime oyununu izliyoruz
E 3 de geldi eşim geç kahvaltı yaptık daha yemeyiz birşey heralde çay falan içerizYemekler yenmiş o vakit
Ahahahaha afiyet olsunE 3 de geldi eşim geç kahvaltı yaptık daha yemeyiz birşey heralde çay falan içeriz
Anca kocalar cocuklar gelmiştir yemek mutfak toplama falan birazdan düşerlerHayirli keyifli aksamlar aksamlar olsun hatunlar
Tıp mi oynuyoruz sesler kesilmis
Ayyh ben bana kurban olamaksamlara torpil gecmisimzaten duzgun yazssam sasarimHayirli keyifli aksamlar aksamlar olsun hatunlar
Geldim ben ♡Hayirli keyifli aksamlar aksamlar olsun hatunlar
Aynen benim cocuklar geldi sukur yemekte yendiAnca kocalar cocuklar gelmiştir yemek mutfak toplama falan birazdan düşerler
Hosgeldin kuzum cay var icenmiGeldim ben ♡
Pek sevmem ama olur ♡Hosgeldin kuzum cay var icenmi
Limonlu vereyim sana olurmuPek sevmem ama olur ♡
Olur ♡Limonlu vereyim sana olurmu