- 30 Temmuz 2015
- 25.787
- 73.558
- 598
- 34
Wuhüuuuuuuuuuuuuuuu dur sen zahmet etme ben siler süpürür temizlerim ahahahahahaTabi canım o normal bence ben uçum bh konuda hem çok seviyorum onu hiç olmasa ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wuhüuuuuuuuuuuuuuuu dur sen zahmet etme ben siler süpürür temizlerim ahahahahahaTabi canım o normal bence ben uçum bh konuda hem çok seviyorum onu hiç olmasa ne olur
Nerelisin =)
Bedensiz bibi rüyanda bile güldürdüysem ne mutlu bana
Bilemedin Hakim dermişimAvukat mı yoksam dini cübbe mi
Aynen kocan kıymetini bilsin
Sağol tatlım aminnCanım geçmiş olsun yaaa inşallah en kısa zamanda atlatır bebegin
Avukat mı yoksam dini cübbe mi
Aynen kocan kıymetini bilsin
Olabilir ama ayni profil fotosu vardi =/ sabah baktimistim olabilir kusura bakma ♡Benmi hamileyim. Yok canım yanlış gördün herhalde.7 aylık kızım
Tam kişisine soruyorsun
karadeniz niye ki
Hee sırtını keseliyim mi
Sana bundan alıcamŞamrel var mı
Sağol canım iyi olalım inşallah.buraya yazdıktan sonra ela kusmaya başladi hastahaneye kaldırdık bide ateşlendi, doktor diş olabilir dedi ilaç içirdik eve geldik korktum baya.
Sen nasılsın canım eşin nasıl oldu
Ahahaha bana da teklif eden olsavallaha mı hep bu teklifi bekliyordum
Iyi bacum yap bişi demedik
Yapıyom be kiskanma sex e her zaman zamankm var yeterki olsun
Bacım 3. Çocuk diyorsun sende de yoksaIyi bacum yap bişi demedik
O libido az bendede olsa
Ahahaha bana da teklif eden olsa
Bacım 3. Çocuk diyorsun sende de yoksa
Dur taze çay yaptımdı demliği kapıp geliyorumgel gel ne varsa bende var
Bence istek olduğu zaman gece uyumazsin yinede olur tabi eskisi gibi olmaz ama :)))yalnız çocuk dediğin libido düşmanıdır
Kız onla ne alakası var deli konuşturcan beni şimdiBacım 3. Çocuk diyorsun sende de yoksa
Dur taze çay yaptımdı demliği kapıp geliyorum