- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Bibibella reçeteyi yazda eczane kapanmadan alsinKız onla ne alakası var deli konuşturcan beni şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bibibella reçeteyi yazda eczane kapanmadan alsinKız onla ne alakası var deli konuşturcan beni şimdi
Zor is öğretmenlik Allah sabır versin =/Selamlar hatunlar.. Ölüyom ben ölüyom. İlk günden 8 dersi dayamışlar bana.. Başım şu an bildiğin kazan Daha yemek yapacağımmm oyy oyy..
Yorgunluk çayı noop çimdikten sonra içcezhah bı sıcakta iyice terleyip kirlerimizi yumuşatalım tam olsun
Amin amin, ilk haftaları hiç sevmem. Düzen yok, kitap yok, ders yapamıyorsun. Derslere başlayınca böyle karışık olmuyor da bizim okulun düzene gireceği yok valla.. Geleli yarım dönem oldu, şimdiden bıkmış durumdayım.Zor is öğretmenlik Allah sabır versin =/
karadeniz niye ki
Hani sınıflara giriyorsun :) hangi derse giriyorsun :))Amin amin, ilk haftaları hiç sevmem. Düzen yok, kitap yok, ders yapamıyorsun. Derslere başlayınca böyle karışık olmuyor da bizim okulun düzene gireceği yok valla.. Geleli yarım dönem oldu, şimdiden bıkmış durumdayım.
İngilizce.. Bu sene 6lar ve 7ler bende.. Yalnız sınıflar kız-erkek ayrı olunca çok kötü oluyor.Hani sınıflara giriyorsun :) hangi derse giriyorsun :))
Maşallah ♡ Allah sabır versin valla :)İngilizce.. Bu sene 6lar ve 7ler bende.. Yalnız sınıflar kız-erkek ayrı olunca çok kötü oluyor.
Aa hemşo , ne yabaysın :)
Sabahtan beri herkes aynı şeyi söylüyorkaçıyom çocuklar gelir şimdi..
oh özlemişim ne sakin bir gündü.
yattım yuvarlandım mis
Hahaha :))ahaha Tikkabilla nın başına atmış keyif yapmış gibi hissettim kendimi:)
Ay çok güzel beni taşır mıSana bundan alıcam Eki Görüntüle 2045959
Hahaha gene araya sıkıştırdıSofra toplama
Bulaşık doldurma
Çamaşır atma
Süpürme
Sex
Ay bibiSofra toplama
Bulaşık doldurma
Çamaşır atma
Süpürme
Sex
Hahaha gene araya sıkıştırdı