- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Yeşilden alayım bir dal
Azcuk kiyisindan dondum timarhanenin diyebilirimeksik civiler varAbowwww biri 4 çocuk didi kizzz sen nasıl sağlam kaldın bacım massallahhhhh bende olsa çoktan tımarhaneye gitmistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşilden alayım bir dal
Azcuk kiyisindan dondum timarhanenin diyebilirimeksik civiler varAbowwww biri 4 çocuk didi kizzz sen nasıl sağlam kaldın bacım massallahhhhh bende olsa çoktan tımarhaneye gitmistim
Masallah ne guzel allah bagislasin kuzum memnun oldumbenimde 2 cadım var 8 yıllık evliyim 29 yaşındayım :)
amin bende memnun oldumMasallah ne guzel allah bagislasin kuzum memnun oldum
Ahahahah tam tahmin ettiğim gibi diğer türlüsü anormal olurdu zaten kendimi senin konumunda dusunemiyorumAzcuk kiyisindan dondum timarhanenin diyebilirimeksik civiler var
Zamanla alisiyorsun bacim beyin bagisiklik kazaniyor yaniAhahahah tam tahmin ettiğim gibi diğer türlüsü anormal olurdu zaten kendimi senin konumunda dusunemiyorum
amin bende memnun oldum
Ahahahahahha kız bide hepsi yaşının ergeni yaaa Allah kolaylık versin vallahi zor zanaat analikZamanla alisiyorsun bacim beyin bagisiklik kazaniyor yani
Relax takiliyorum artik
aman bacım bundan sonra dikkat etZamanla alisiyorsun bacim beyin bagisiklik kazaniyor yani
Relax takiliyorum artik
Ahahahajah nisandan incileraman bacım bundan sonra dikkat et
Allah bağışlasın sağlıkla büyüsünlerAmin kuzum cumlemizinkini bagislasin:)
Aminn canim cumlemizin insallah:)Allah bağışlasın sağlıkla büyüsünler
Ne kapandi hayirdir?Puff kapandı yaaaa ne güzel egleniyorduk
Konu vardı tabak hatunNe kapandi hayirdir?
TabakmiKonu vardı tabak hatun
AhahahahahTabakmi
Yine kacirdim ben yahu dur bakip gelem
Heyy allahim fantezide son noktaoneydi giiAhahahahah
hadi geline hucuuumm demistir kaynanaBu sivrisinekler yedi bitirdi beni balkonda:/ gelde basma pijama giyme şort görünce saldiriyorlar kaynanamın askerleri bunlar:)))
Bu sivrisinekler yedi bitirdi beni balkonda:/ gelde basma pijama giyme şort görünce saldiriyorlar kaynanamın askerleri bunlar:)))