• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Kız herşeyi anlatsam şu beni çekiştirenlerin dibi düşer :KK53: neyse nazar değer taze kocama :KK70:
Bebeğim dünkü yorumlardan sonra girdim baktım resimlerine o sana şişman diyenler kendine baksın gayet güzelsin enişte beyde yakışıklı aşk gözlerden okunuyor hayır sanki eşinle gecinemesen sevinecekler ahahahahah:KK70::KK70::KK70:

Bebeğim dünkü yorumlardan sonra girdim baktım resimlerine o sana şişman diyenler kendine baksın gayet güzelsin enişte beyde yakışıklı aşk gözlerden okunuyor hayır sanki eşinle gecinemesen sevinecekler ahahahahah:KK70::KK70::KK70:
Ya ikimizde bi moka benzemesek ne olur huzurumuz var yeter ama dertleri kocama yakıştırmadılar heralde beni azcuk yağuşuklu olduğu doğrudur dermişim :70:

Her işe karışan erkeklerden hiç hoşlanmam :110: benimkide ilk başlarda bir iki söylicek gibi oldu ananın evinde de öyleydi dedim daha çıt yok :KK53: :KK70: ki kendisi başak titiz dırdırcı olurlar :KK12:

Bende hiç ütü yapmam :KK53: neyseki eşim spor giyiniyor tshirtleri geniş geniş asıyorum düz kuruyor :) düğünden düğüne ütü yapıyorum :KK70:
Ah benimki işi gereği giyiniyo işte napim laf dinlemiyo :issiz:

Aslında cübbenin altında böyle kot - tshirt salık bi tip daha sexy diyorum anlamıyo :27:

Ya ikimizde bi moka benzemesek ne olur huzurumuz var yeter ama dertleri kocama yakıştırmadılar heralde beni azcuk yağuşuklu olduğu doğrudur dermişim :KK70:
Yoooo bence yakışıyorsunuz ayrıca el üstünde tutsun tabi seni daha ne istenirki huzur saygı sevgi gerisi boş dünya güzeli olsan bu kocanın yaptıklarını yapmadıktan sonra napacan

Back