- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.774
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi sen son ütücü olduğundan kıskandın dimiAyy hem kocası çıtır,hem şişko hem de tembel en sevdiğim
Kız herşeyi anlatsam şu beni çekiştirenlerin dibi düşer neyse nazar değer taze kocama
Bebeğim dünkü yorumlardan sonra girdim baktım resimlerine o sana şişman diyenler kendine baksın gayet güzelsin enişte beyde yakışıklı aşk gözlerden okunuyor hayır sanki eşinle gecinemesen sevinecekler ahahahahahKız herşeyi anlatsam şu beni çekiştirenlerin dibi düşer neyse nazar değer taze kocama
Ayyy nasıldı bende kendimi gördüm dr dum galiba ve hamileydim doğuruyordum heralde tam emin değilimRüyamda seni gördüm bibi
Ya ikimizde bi moka benzemesek ne olur huzurumuz var yeter ama dertleri kocama yakıştırmadılar heralde beni azcuk yağuşuklu olduğu doğrudur dermişimBebeğim dünkü yorumlardan sonra girdim baktım resimlerine o sana şişman diyenler kendine baksın gayet güzelsin enişte beyde yakışıklı aşk gözlerden okunuyor hayır sanki eşinle gecinemesen sevinecekler ahahahahah
Ah benimki işi gereği giyiniyo işte napim laf dinlemiyoHer işe karışan erkeklerden hiç hoşlanmam benimkide ilk başlarda bir iki söylicek gibi oldu ananın evinde de öyleydi dedim daha çıt yok ki kendisi başak titiz dırdırcı olurlar
Bende hiç ütü yapmam neyseki eşim spor giyiniyor tshirtleri geniş geniş asıyorum düz kuruyor :) düğünden düğüne ütü yapıyorum
Hahaha nasil gördün diye sormaya korkuyorumRüyamda seni gördüm bibi
Bi yaz başı bi kış başıTabi sen son ütücü olduğundan kıskandın dimi
Aman benide eşim uyandırdı 3 de erken geldi hiç birşey yapmıyorum kahvaltı yaptık doktorlar izleyip çay içiyoruz salla ya yapılırKizlar kizlar gelem mi diyecem de camasirlar dag gibi birikti
Uykusuzluktanda geberiyorum
Offf of
Aynen bacım, bende kaçıcam daha ütüye başlamadım bile..ahh ahhKizlar kizlar gelem mi diyecem de camasirlar dag gibi birikti
Offf of
Buyurun benim ♡
Su çok güzel gelsenenoliy burda geyiklere gelesiniz
Niye ki:)Kizlar kizlar gelem mi diyecem de camasirlar dag gibi birikti
Offf of
Yoklama aldım, gidiyorum geriBuyurun benim ♡
Yoooo bence yakışıyorsunuz ayrıca el üstünde tutsun tabi seni daha ne istenirki huzur saygı sevgi gerisi boş dünya güzeli olsan bu kocanın yaptıklarını yapmadıktan sonra napacanYa ikimizde bi moka benzemesek ne olur huzurumuz var yeter ama dertleri kocama yakıştırmadılar heralde beni azcuk yağuşuklu olduğu doğrudur dermişim
Hayatta valla sana güzel yani hiçmi iş yapmazsın kız sen ?Aman benide eşim uyandırdı 3 de erken geldi hiç birşey yapmıyorum kahvaltı yaptık doktorlar izleyip çay içiyoruz salla ya yapılır