Avukat mıAh benimki işi gereği giyiniyo işte napim laf dinlemiyo
Aslında cübbenin altında böyle kot - tshirt salık bi tip daha sexy diyorum anlamıyo
Aynen kocan kıymetini bilsinBi yaz başı bi kış başı
Kızım ben bu sıcakta ütü yapabiliyosam direk cennetliğim hee
Azabı bu dünyada yeterince yaşıyorum
Tam kişisine soruyorsunHayatta valla sana güzel yani hiçmi iş yapmazsın kız sen ?
Sex var yapanmı?
Aynen kocan kıymetini bilsin
Senin yuzundenNiye ki:)
Yapmaya yapmaya birikti iste daha yapmazsam artik toparlayamamAman benide eşim uyandırdı 3 de erken geldihiç birşey yapmıyorum kahvaltı yaptık doktorlar izleyip çay içiyoruz salla ya yapılır
Sana da bana da kolay gelsinAynen bacım, bende kaçıcam daha ütüye başlamadım bile..ahh ahh
Yoooo bence yakışıyorsunuz ayrıca el üstünde tutsun tabi seni daha ne istenirki huzur saygı sevgi gerisi boş dünya güzeli olsan bu kocanın yaptıklarını yapmadıktan sonra napacan
Yapıyom be kiskanmaHayatta valla sana güzel yani hiçmi iş yapmazsın kız sen ?
Sex var yapanmı?
Ayyy nasıldıbende kendimi gördüm dr dum galiba ve hamileydim doğuruyordum heralde tam emin değilim
noliy burda geyiklere gelesiniz
Sağol canım iyi olalım inşallah.buraya yazdıktan sonra ela kusmaya başladi hastahaneye kaldırdıkCanım. Hosbulduk
Özlemişim. Nasılsın.
?
Yüzünü görmediğim için bedenin yoktu
Telefonum çalıyor
Ekrana bakıyorum
Ekranda ne yazsin bibibella
Alo dedim ben bibi naber dedin
Konuştuk güldük öyle
Hatta bugün bi yerde yakalasam da yazsam dedim burayı gördüm sabah selam filan yazdım öyle cinim=)
Kız bibi çok merak ettim bu senin libidoya Esin nasıl karşılık veriyor bebeğim aynı libidodan ondada varsa tadından yenmez evliliğiniz
Yapıyom be kiskanmasex e her zaman zamankm var yeterki olsun
Yok maalesefKız bibi çok merak ettim bu senin libidoya Esin nasıl karşılık veriyor bebeğim aynı libidodan ondada varsa tadından yenmez evliliğiniz
Ahahahahahah bir o konuda eksikmiş ama napcen artık gizYok maaleseflibidom içime içime patliyii
Benmi hamileyim. Yok canım yanlış gördün herhalde.7 aylık kızımOlabilir kaç aylık:)) ay birde sen bir daha hamilesin:)) isteyerek mi oldu :))
Kuzum ya geçmiş olsunSağol canım iyi olalım inşallah.buraya yazdıktan sonra ela kusmaya başladi hastahaneye kaldırdıkbide ateşlendi, doktor diş olabilir dedi ilaç içirdik eve geldik korktum baya.
Sen nasılsın canım eşin nasıl oldu
Tabi canım o normal bence ben uçum bh konuda hem çok seviyorum onu hiç olmasa ne olurAhahahahahah bir o konuda eksikmiş ama napcen artık giz
Hee sırtını keseliyim miçimcez mi
Canım geçmiş olsun yaaa inşallah en kısa zamanda atlatır bebeginBenmi hamileyim. Yok canım yanlış gördün herhalde.7 aylık kızım
Şamrel var mıHee sırtını keseliyim mi
Teşekkür ederim canım evet öyleymiş. Ben çok sakin biri değilim zaten söz konusuda ela olunca kafayi yiyorumKuzum ya geçmiş olsun
Bazı bebekler zor çıkarıyor.Benim kızım çok rahat çıkarmıştı ama yeğenim her dişte ateşleniyor.
Panik yapma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?