İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ah benimki işi gereği giyiniyo işte napim laf dinlemiyo

Aslında cübbenin altında böyle kot - tshirt salık bi tip daha sexy diyorum anlamıyo
Avukat mı yoksam dini cübbe mi

Bi yaz başı bi kış başı
Kızım ben bu sıcakta ütü yapabiliyosam direk cennetliğim hee
Azabı bu dünyada yeterince yaşıyorum
Aynen kocan kıymetini bilsin

Senin yuzunden
Aman benide eşim uyandırdı 3 de erken geldi hiç birşey yapmıyorum kahvaltı yaptık doktorlar izleyip çay içiyoruz salla ya yapılır
Yapmaya yapmaya birikti iste daha yapmazsam artik toparlayamam cocuklarin giyecek kuyafeti kalmayacak

Aynen bacım, bende kaçıcam daha ütüye başlamadım bile..ahh ahh
Sana da bana da kolay gelsin

Yoooo bence yakışıyorsunuz ayrıca el üstünde tutsun tabi seni daha ne istenirki huzur saygı sevgi gerisi boş dünya güzeli olsan bu kocanın yaptıklarını yapmadıktan sonra napacan

Hayatta valla sana güzel yani hiçmi iş yapmazsın kız sen ?
Sex var yapanmı?
Yapıyom be kiskanma sex e her zaman zamankm var yeterki olsun

Ayyy nasıldı bende kendimi gördüm dr dum galiba ve hamileydim doğuruyordum heralde tam emin değilim

Yüzünü görmediğim için bedenin yoktu
Telefonum çalıyor
Ekrana bakıyorum
Ekranda ne yazsin bibibella
Alo dedim ben bibi naber dedin
Konuştuk güldük öyle

Hatta bugün bi yerde yakalasam da yazsam dedim burayı gördüm sabah selam filan yazdım öyle cinim=)

Bedensiz bibi rüyanda bile güldürdüysem ne mutlu bana

Kuzum ya geçmiş olsun
Bazı bebekler zor çıkarıyor.Benim kızım çok rahat çıkarmıştı ama yeğenim her dişte ateşleniyor.
Panik yapma canım

Kuzum ya geçmiş olsun
Bazı bebekler zor çıkarıyor.Benim kızım çok rahat çıkarmıştı ama yeğenim her dişte ateşleniyor.
Panik yapma canım
Teşekkür ederim canım evet öyleymiş. Ben çok sakin biri değilim zaten söz konusuda ela olunca kafayi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…