• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ahhh kuzummmm ne zor olur yaaaa valla kolay gelsin servis bişeye verseydiniz birini en azindan
İkisinde yan yana okulları eve yakın ama okul a varmak için bayağı yokuş çıkıyorsun servise vermedik eşim sen getir götür dedi şimdilik ben goturcem

İkisinde yan yana okulları eve yakın ama okul a varmak için bayağı yokuş çıkıyorsun servise vermedik eşim sen getir götür dedi şimdilik ben goturcem
Anammmmm işin baya zor senin bu kış üç çocukla nasıl basedeceksin yaaa

Yapsanda yapmasanda onlar söylenecek bişey buluyor zaten misal benimki gelmiş oturma odasına bi süpürge tut diyor daha cumartesi tuttum sildim supurdum neymiş bugün birdaha yapacakmisim:KK51:
Her işe karışan erkeklerden hiç hoşlanmam :110: benimkide ilk başlarda bir iki söylicek gibi oldu ananın evinde de öyleydi dedim daha çıt yok :27: :70: ki kendisi başak titiz dırdırcı olurlar :KK12:

Kiz napim yapılcak mecbur, bide hergun başka gömlek başka ütülu pantolon sıkıldım artık..Tşirt aldım bolca giysin, her ortamda olmuyo diyip yine gomlek istiyo :işsiz:
Bende hiç ütü yapmam :27: neyseki eşim spor giyiniyor tshirtleri geniş geniş asıyorum düz kuruyor :) düğünden düğüne ütü yapıyorum :70:

Her işe karışan erkeklerden hiç hoşlanmam :110: benimkide ilk başlarda bir iki söylicek gibi oldu ananın evinde de öyleydi dedim daha çıt yok :KK53: :KK70: ki kendisi başak titiz dırdırcı olurlar :KK12:

Bende hiç ütü yapmam :KK53: neyseki eşim spor giyiniyor tshirtleri geniş geniş asıyorum düz kuruyor :) düğünden düğüne ütü yapıyorum :KK70:
Hiç sorma yaaa ama onu takan kim istersem yaparım istersem yapmam akşamda amannnn çok yoruldum yapamadım yarına kaldı der geçerim ahahahaha

Back