• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istediğini giyememe sorunu

Eklentiler

• 8794E0BE-72BC-491E-ADDB-A6B600DB97C8.webp
    8794E0BE-72BC-491E-ADDB-A6B600DB97C8.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 88
Kimse neler ettiğini bilmiyor diye bir başkasını cıkcıklama hakkı oluyor kendince.

Ya isteyen istediğiyle sevişir, bana ne ama cinsel performansını beğenmediği adamı çat diye şutlayıp neeeext diyen insanın "kantinde 2 erkekle oturuyordu, bunlar ne ayak diye düşündüm" demesi tam komedi.
Gerçekse bahsettiği kadını o kadar kıskanmış ki aile travmalarını ya da giyim önerilerini konuşmaktan çok kadının dedikodusunu yapmış. Kadını konuşmak için konu açmış resmen.

Ya isteyen istediğiyle sevişir, bana ne ama cinsel performansını beğenmediği adamı çat diye şutlayıp neeeext diyen insanın "kantinde 2 erkekle oturuyordu, bunlar ne ayak diye düşündüm" demesi tam komedi.
Gerçekse bahsettiği kadını o kadar kıskanmış ki aile travmalarını ya da giyim önerilerini konuşmaktan çok kadının dedikodusunu yapmış. Kadını konuşmak için konu açmış resmen.
Kadın amma dert olmuş ama . 😂

Kürtaj olacaksa niye hamile kalmaya çalışıyor acaba?

Kader olarak sjajkl

Daha önce yazdıklarını unuttuğu için "korunmaya pek dikkat etmediğim halde başka kadınlar gibi hamile kalmıyorum demiştim" dedi bana.
Sonra bana bunu yazdığını da unutup yarım saat sonra başka bir konuya kürtaj olduğunu yazdı 😁

Yok Kudra bence kürtaj olmak istemiyor. hamile kalırsam biriyle evlenirim düşüncesi taşıyor.

Birini evliliğe ikna etmek için korunmasız ilişki yaşıyor heralde. Yoksa bir kadın neden bekarken hamile kalmak ister ki?
Aynen şekerim. En son adam evlenmeye yanaşmayınca kürtaj olmak zorunda kaldı herhal.

Kader olarak sjajkl

Daha önce yazdıklarını unuttuğu için "korunmaya pek dikkat etmediğim halde başka kadınlar gibi hamile kalmıyorum demiştim" dedi bana.
Sonra bana bunu yazdığını da unutup yarım saat sonra başka bir konuya kürtaj olduğunu yazdı 😁
Balık hafızası varsa demek 🙄

Okuya okuya geldim, yazmak istediğim her şey yazılmış. Kendisi tamamen dikkat çekmek isteyip çekemeyen bir insan bence. Ve o bahsettiği arkadaşını çok kıskanıyor. Bir yorumunda eskiden insanların 5 10 tane doğurmasını bile talep görüyor olmalarına yormuş. Hayır o talep görmek değil, doğum kontrolü bilmemek. Ayrıca hem bekarsın, hem özgürsün, hem de ailen düğünden hemen önce nişanlından ayrıldığında neden diye sormayacak kadar anlayışlı, zırt pırt buraya gel demiyorlar falan, ama neymiş istediği gibi giyinemiyormuş ailesi yüzünden. Hiç inanmadım. Bir de gerçekten neden hamile kalmaya çalışıyorsun? Bunu kafaya takıyorsun? O tarz yorumların da var çünkü. Asıl senin amacın ne? Kantinde oturmak çok masum bir aktivite çünkü. Onu bile eleştirirken, o yorumlar ne öyle?

Kader olarak sjajkl

Konuya göre kafasına ne eserse onu yazıyor, o yüzden bir dediği diğerini tutmuyor bence.

Konuya göre kafasına ne eserse onu yazıyor, o yüzden bir dediği diğerini tutmuyor bence.
mutaasıp aile kızıydı etek giymeye çekiniyordu alışmamıştı ama kürtajlardan hamile kalamamaktan behsediliyor hemd e bekar bir kadın olarak.ben şokkk anacığımmm.çift karakterli bir üye mi bu? :işsiz: :işsiz:

muaasıp aile kızıydı etek giymeye çekiniyordu alışmamıştı ama kürtajlardan hamile kalamamaktan behsediliyor hemd e bekar bir kadın olarak.ben şokkk anacığımmm.çift karakterli bir üye mi bu? :işsiz: :işsiz:

Al bir etek giyle başlayan konu hamile kalıp zorla nikah yaptırmaya çalışan üyenin fesatlıkları çıktı ... diğer kadına burdan öyle mi böyle mi yollu mu yazan insanın yaşadığı abuk hayat akıllara ziyan :KK57: burda okuduğum en acaip konulardan biri

Bilmem neremin kılları ağardı başlığı, hayvanlara eziyet eden sosyopat üye, birbirimizi böyle tanıyamadık boşanalım iyice tanıyarak evlenelim diyen koca, kendini zorla yamamaya çalışırken kürtaj olup güzel giyimli kıza yollu diyen üye, diktiren arkadaşa sponsor olan üye... burda git gide daha fantastik konular açılır oldu :KK51:insanlarımız nereye gidiyor:KK51:

Son düzenleme:
Okuya okuya geldim, yazmak istediğim her şey yazılmış. Kendisi tamamen dikkat çekmek isteyip çekemeyen bir insan bence. Ve o bahsettiği arkadaşını çok kıskanıyor. Bir yorumunda eskiden insanların 5 10 tane doğurmasını bile talep görüyor olmalarına yormuş. Hayır o talep görmek değil, doğum kontrolü bilmemek. Ayrıca hem bekarsın, hem özgürsün, hem de ailen düğünden hemen önce nişanlından ayrıldığında neden diye sormayacak kadar anlayışlı, zırt pırt buraya gel demiyorlar falan, ama neymiş istediği gibi giyinemiyormuş ailesi yüzünden. Hiç inanmadım. Bir de gerçekten neden hamile kalmaya çalışıyorsun? Bunu kafaya takıyorsun? O tarz yorumların da var çünkü. Asıl senin amacın ne? Kantinde oturmak çok masum bir aktivite çünkü. Onu bile eleştirirken, o yorumlar ne öyle?
Valla o kadını gerçekten çok kıskanıyorum.sizin de deli gibi kıskanacağınıza eminim.ne kadar inkâr etseniz de kimse kocasını, sevgilisini bu kadınla tanıştırmak istemez en azından ki bu da kıskançlık oluyor.ne desiğimi anlamadınız mı? Bugün iş çıkışı aniden karşıma çıktı tüm hastane bahçesi neye uğradığını şaşırdı bir anda.sohbet edenler bir anda sustu.alışveriş yalan ne para vereceğini unuttu. Inanmıyor olabilirsiniz ama bu tarz bir dikkat çekicilikten bahsediyorum ben. Kadın geçip gitti insanlar 5 dakikada o neydi öyle diye afalladı, toparlanmaya çalıştı.şimdi söyleyin kıskanmaz mıydınız.yine dengemi bozdu şıllık

Valla o kadını gerçekten çok kıskanıyorum.sizin de deli gibi kıskanacağınıza eminim.ne kadar inkâr etseniz de kimse kocasını, sevgilisini bu kadınla tanıştırmak istemez en azından ki bu da kıskançlık oluyor.ne desiğimi anlamadınız mı? Bugün iş çıkışı aniden karşıma çıktı tüm hastane bahçesi neye uğradığını şaşırdı bir anda.sohbet edenler bir anda sustu.alışveriş yalan ne para vereceğini unuttu. Inanmıyor olabilirsiniz ama bu tarz bir dikkat çekicilikten bahsediyorum ben. Kadın geçip gitti insanlar 5 dakikada o neydi öyle diye afalladı, toparlanmaya çalıştı.şimdi söyleyin kıskanmaz mıydınız.yine dengemi bozdu şıllık
Uzaktan konuşmak kolay.düşünsene sevgilinle ofise geliyorsun karşısında böyle birşey. Aklımdan geçmez hiçbirşey olmamış gibi devam ederim diyen kadın ya yalancıdır ya da ermiş.

Back
X