İstediğimi yiyerek verdiğim kilolar ve önerilerim

Tamam anladım. İnşallah onu da yapıcam biraz kilo verdikten sonra. İçtenlikle verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim. İnşallah sizinde sıkıntılarınız en kısa zamanda düzelir. Bende sağlıklı bi şekilde kilo veririm inşallah. Benimde ayak tabanımda topuk dikeni var 1,5 yıldır. Bazen üzerine basamayacak hale geliyorum. Özellikle ilk kalktığım zamanlar oluyo ve biraz aksayarak yürüyorum.Biraz yürüyünce azalıp geçiyo. İğnesi varmış topuktan vurulan ama çok zor vuruluyormuş ve acıtıyormuş. Ayrıca varislerim ve diz kapağımda gıcırdama ve bazen ağrı da oluyor. Kilo verirsem tüm bu sağlık sorunlarımın da azalacağını düşünüyorum. Şu anda diyetim iyi gidiyor, inşallah vazgeçmeyeceğim ve inşallah hedefime ulaşırım..sevgilerle..

Çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun. İnanın anladım ki hem kilo vermek hem de spor yapnak bu ikisi çoğu ağrının ilacı. Kilolarınız gidince ağrınız da hafifleyecek sonra spor da deneyebilirsiniz. Umarım hedefinize ulaşırsınız tekrardan çok teşekkür edefim ben de size.

Canım meraba, nasılsın? inşallah iyisindir, ben senden aldığım diyetkolik tavsiyesi ile diyete başladım ve şuan 14 kilo kadar verdim 2,5 ayda...sana ne kadar teşekkür etsem az.... aklıma geldikçe senin için dua ediyorum...iyiki bu yazıyı yazmışsın..hala diyete devam ediyorum, hedefime 7 kilo kadar kaldı, belki yeni bi hedef te belirlerim sonra..1000 kalorilik diyet yapıp günde 1 saat hızlı yürüyüş yapmaya çalışıyorum..arada yürüyemediğim ve 1000 den fazla kalori aldığımda oluyo tabii..ama dengelemeye çalışıyorum..topuk dikenim gitti kilolarla birlikte, diz kapağı gıcırtılarım ve varis ağrılarında azaldı çok şükür..çook öpüyorum seni canım

Çoook sevindim çok teşekkür ediyorum ben de size. Ne mutlu bana size yararlı olduğum için. Ne demek hepimizin en büyük sorunu kilo, yardım etmekten çok mutlu oldum tebrik ediyorum sizi de

Çoook sevindim çok teşekkür ediyorum ben de size. Ne mutlu bana size yararlı olduğum için. Ne demek hepimizin en büyük sorunu kilo, yardım etmekten çok mutlu oldum tebrik ediyorum sizi de
Teşekkür ederim canım, hedefime ulaşınca yine yazarım burdan sana..çok öpüyorum

Merhaba ben emziriyorum acaba emzirmeye etkisi olurmu uygun

Merhaba yeteri kadar besin almış oluyorum ben yani aç kalmıyorum bana kalırsa emzirmeye kötü bir etkisi olmaz çünkü besin eksikliğiniz olmuyor sadece her besinden yeteri kadar yiyorsunuz. Fakat sizin için nasıl olur bilmiyorum ne yazık ki. Şimdi yanlış bir şey söyleyip etkilemek istemem sizi. Doktorunuza danışmanız en sağlıklısı olacaktır ❤
Merhaba ben emziriyorum acaba emzirmeye etkisi olurmu uygun

Merhaba, baştan sona bütün mesajları okudum ve oldukça heveslendim. Önerdiğiniz programları da indirdim. Yarın itibariyle dikkatle uygulamaya özen göstereceğim. Sanki bu sefer başaracak gibiyim hissediyorumm

Hayırlı akşamlar bende geçen sene ramazanda kalori hesabı yaparak ayda 4 kilo vermiştim 3 gündür tekrar başladım birde 25 gün oldu akşam 5 6 dan sonra hiç bişey yemiyorum iki kilo verdim

Canım yaptım şimdi tam anlamadim günlük 872 kalorimi almam gerek zayıflamak için

Ben de once bu siteden baktim ama mantikli gelmedi. Diyetkolik sitesinden yaptm. Arkadasin onerdigi site. Oradan dene tekrar, degisecektir

Ben de once bu siteden baktim ama mantikli gelmedi. Diyetkolik sitesinden yaptm. Arkadasin onerdigi site. Oradan dene tekrar, degisecektir
Yaptım 1472 cıktı kalori hesabı yaptığım programda ayni cıktı

1472 olan nornaldir günlük 1000 kalorinin azı sağlıksız olur. Zayıflamanız için 1300 bile günlük alsanız yeter.

Bekliyorum güncellemeleri
Merhaba canım, nasılsın? Umarım iyisindir.. Bu yönteme başkaları da başlamış, çok sevindim..
Ben de iyiyim çok şükür.. verdiğim kiloya inanamayacaksın..

4,5 ay önce 96.4 ile başlamıştım, bugun 74.1 kiloyum...22 kilo vermişim şükür... kalori hesabı yöntemiyle verdim, ve cuma zayıflama yarışmasına da girerek motivasyonumu artırdım.Hedefim 75 ti, ulaştım şükür.. şimdi yeni hedefim 70.. inşallah bakalım..
Sana tekrar çook teşekkür ediyorum, tüm güzellikler seninle olsun..

Kızlar günlük kalori ihtiyacınızı internetten hesaplayın, günlük ihtiyacınızdan eksik aldığınız ve sporla yaktığınız kalori 7000 kaloriye ulaştığında 1 kilo vermiş oluyorsunuz..

Örnek: Benim günlük ihtiyacım 1800 kalori.. Bugun 1000 kalorilik yedim ve sporla 200 kalori yaktım. Kaldı 800..demekki 1 günde günlük ihtiyacımdan 1000 kalori eksi ye düşmüşüm..7 gün boyunca buna devam etsem, 7000 kalori eksiye düşmüş olurum ve 1 kilo vermiş olurum..

Haftada yarım kilo vermek için, günlük kalori ihtiyacınızdan eksik aldığınız ve yaktığınız kalorinin toplamı 500 olsa yeterli..

Programı bende indirdim bütün yazışmaları okudum 3 gün önce diyete ve evde spora başladım şimdi bu takibinde yapılan ekstra yoğurt kürü ve detoks suyu içiyorum 61.4 kg hedef 50 gelişmelerde yazıcam etkilerini

Sabırsızlıkla bekliyorum umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız

Ah ben bu yorumu gözden kaçırmışım sanırım . Asıl ben teşekkür ederim çok sevindim adınıza, biz kadınlar kilo vermek için çok uğraşıyoruz ne mutlu eğer size yardımım dokunduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…