- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 42
Şu an 62.4 kiloyum siz de gelişmelerinizi yazın kimseyi de dinlemeyin. Bu yöntemle dayımın karısı benden daha fazla kilo verdi ki kendisi baya yediklerine dikkat etti. Ulaşacağız hedefimize umuyorum
fatsecret kullanıyorum ben memnunummerhaba uygulama çok fazla hangisini kullanıyorsunuz özel olarak da yazabilirsiniz
Canım sana katılıyorum. Bende eskiden kalori hesabı yöntemi ve düzenli yürüyüşle yaklaşık 4 ayda 14 kilo kadar verdim. Bu yöntemin en güzel tarafı ne yemek istediğinize siz karar veriyorsunuz. Klasik kibrit kutusu kadar peynir... diye başlayan diyetler hiç bana göre değil. Ben ilk etapta günlük 1800 kalori alımı ile başladım. Buna bünyem alışınca 1500e sonra 1200e hatta 1000 sonra 800e bile düştü. Kilolarımı vermek beni çok motive ediyordu. Bu motive ile biraz abartarak sadece 600 kalori aldığım günler bile oldu.
Bunun yanında günlük yarım saat kadar evin içinde hızlıca yürüyordum. Bebeğim olduğu için çoğu zaman dışarıda yürüyüş yapma fırsatım olmuyordu. İlk zamanlar zor gelsede az yemekve düzenli yürümek, tam vazgeçeceğim anda birazdaha kilo verdiğimi görüp devam ediyor dum.
Quiselda, diyetkolik tavsiyen için çok teşekkür ederim. Diyetkoliği ilk açtığımda inanamadım. Tam da hayal ettiğim şey buydu. Benim yıllar önce yaptığım kalori hesabı listem bilgisayarda kat kat fazla mükemmelleşmiş olarak karşımdaydı. Yediğimiz şeylerin miktarına göre kalori hesaplaması süper. Bazal metabolizmam 1700 çıktı. Bende 1000-1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Günde yarım saat yürümeye çalışıyorum. Sabah ilk olarak limonlu sıcak su içiyorum. Günde 3 litre ye yakın su içmeye çalışıyorum. Sitedeki su takipçisi de çok işime yarıyor unutuyordum kaç içtiğimi. 4 gün oldu başlayalı bakalım ne kadar sürede ne kadar kilo vereceğim..