Vücudunuzda bariz bir fark oluştu mu
İnceldiniz mi bu yöntemle?
Yaa çok s agolun tam da diyeti bozmayı düşünüyorken tekrar motive oldum.Tabiki de 7 kilo gitti şu an hala vermeye devam ediyorum. Annem çok derdi kilo ver diye kendisi bile dedi bacakların zayıfladı, göbek bölgemde hem önden hem de yanlardan o fazla yağlarım gitti üstüne yüzümde de etki etti,yüzün bile zayıfladı diyor annem. Yani yüzümden bacaklarımdan ve göbeğimden çok fark edilir şekilde kilo verdim. Sonuçta çok az sayılır bir kilo değil verdiğim belli oluyor sonuçta. Başka sorunuz olursa yazabilirsiniz
Yaa çok s agolun tam da diyeti bozmayı düşünüyorken tekrar motive oldum.
Spor yaptınız mı
Mesela günlük kalori takibi yaptınız ama nasıl beslendiniz detaylı anlatır mısınız sabah ne yediniz , akşam en geç saat kaçta yediniz. Günde kaç öğün falan yediniz
Bir de spor yaptınız mı?
Ayy çok sağolun . Ben de genel olarak oturan biriyim ama şuan içime su serptiniz bacaklarım inceldi göbeğim eridi deyince. Aynı şekilde bende bacaklarım incelsin göbeğim erişin istiyorum ama sporsuz olmaz diyor herkes bu yüzden de diyeti birakasim geliyordu. Boy olarak aynıyız bende 70 kiloydum en son. Demek ki bende gunluk 1100-1200 falan almalıyım. Nereden hesapliyordunuz kalorileri? İnşallah bende de fark edilir. Şuan kaç beden giyiyorsunuz bir de. Hedefim 58 59 olmak . Önümde uzun bir yol var siz de yapacaksanız gelin beraber yapalım bu topikten devam ederizÖyle spor yapmadım. Haftada 3 gün bazen yürüş yapıyordum ama aşırı yürüyüş değildi bunlar. Yemek olarak istediğimi yedim açıkçası, erkek arkadaşım tatlıyı çok sever istanbulda fenerbahçe tarafında muhteşem sufle yapan bir yer var hatta her hafta en az 1 kere sufle bile yiyordum. Ama önemli olan aldığım kaloriyi dengelemesiydi yani istediğinizi yiyebilirsiniz ama kalori hedefinizi geçmeden. Bir de en çok etki eden şey gece atıştırmalarını bıraktım. Eskiden gece fark etmezsizin pasta varsa evde pasta yerdim gece ya da çok acıkısam yarım ekmek tost yapardım. Ama geceleri artık yemiyorum. Yanlış anlamayın bu dediğim yiyecekleri gün içerisinde tekrar dediğim gibi kalori hesabımı ayarlayarak o gün yiyebiliyordum. Ama gece yemekte çok etki ediyormuş. Ama elbette kalori hesabı demek istediğinizi yiyebilirsiniz ama ölçülü şekilde demek. Mesela örnek olarak ben pasta çok severim ve eskiden en az 2 dilim hatta 3 dilim yerdim. Ama tanesi 400 kaloriye denk geliyor. Yani benim günlük en fazla alabileceğim 1300 se 2 tane yiyince resmen 2 tane öğün yiyor gibi oluyorum. O yüzden o tatlıdan en fazla 1 tane yiyorum. Mantı da kalorili mesela. Mantıdan sadece 1 tabak yiyorum eskiden 2 tane yiyebilirken. Yani kısacası cevabım çok yüksek bir spor yapmadım hatta yerimde bile oturarak verdim diyebilirim. Annem ve kız kardeşim de oturarak kilo verdin resmen diyorlar. Tüm olay aslında sizin gün içerisinde çok kalori yakmak ve hesaplı kalori almakla alakalı. Diyetinizi bozmayın hatta siz benden daha hızlı verebilirsiniz. Ben bu tür şeyleri yediğim için de uzun bir zamana yaydım bu kilo verme olayını çünkü artık bunu yaşam biçini yapmak istedim size de başarılar diliyorum umarım başarırsınız asla pes etmeyin
Kimseye demem çünkü kime sorsam yediklerime dikkat ederek verebilir miyim diye verirsin ama fark etmez yağlar kalır vücudun aynı durur dediler siz içime su serptinizŞu an 62.4 kiloyum siz de gelişmelerinizi yazın kimseyi de dinlemeyin. Bu yöntemle dayımın karısı benden daha fazla kilo verdi ki kendisi baya yediklerine dikkat etti. Ulaşacağız hedefimize umuyorum
Tamam olurrBen ayda 1 kere tartılıyorum genelde ama siz haftalık olarakta girebilirsiniz ❤ bu akşam yediklerimi yazarım gün içinde
Google play store dan Kalori hesaplama uygulamaları var yediğiniz her şeyin kalorisini hesaplayabilirsiniz.yanı bana mantıklı gelıyor ama karmasıkta gelıyor. bırde mutfak tartım yok gramları kafamda canlandıramıyorumzaten mutfak tartımda olsa calıstıgım ıcın genelde iş yerınde yemek durumunda kalıyorum .
Nasıl gidiyor kilo verdiniz mi?Şu an 62.4 kiloyum siz de gelişmelerinizi yazın kimseyi de dinlemeyin. Bu yöntemle dayımın karısı benden daha fazla kilo verdi ki kendisi baya yediklerine dikkat etti. Ulaşacağız hedefimize umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?