- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
bi dakka ya....
beyaz melek niye banlı CADIARZU
Şimdi şöyle her raf için ikişer tane olmak üzere danteller sarksaydıCADIARZU, ama dolap kapakları kapalı olmak kaydı ile sarkacaklar. Tezgah üzerinde baharat kavanozları, deterjan şişeleri olsaydı. fisfisfisBar sandalyelerinin üzerinde mutfak havlusu ve masasında çiçek, örtü falan olsaydı gerçekten ev mutfağı gibi olurdu ve çok güzel görünürdü.hihoyyyt
:1shok:bencce şaka bu:1shok:
kesinlikle şaka yapıyor olmalı naniknanik
ay çok güzel allah günül ferahlığı içinde oyurmayı nasip etsin inşallah..........
teşekkür ederim tatlımçoook beğendim öz mutfak harika , salon tv üniteside çok güzel sade olan evleri ben daha çok seviyorum Rabbim ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin
evet mutfakta çok vakit geçiriyorum teşekkürlerbende çok beğendim çok hoş özellikle mutfak insanın çıkası gelmez
süper süper süper......
cidden süper.....çok zevklisiniz.......sağlık huzur ve mutlulukla yaşayın evinizde........:1hug:
melegim kendin gibi cok güzel bir evin varmis canim..Allah agzinizin tadini hic bozmasin insl.
Amanda aman evide kendi gibi Güzelmi güzelll ...Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin fıstıkım..Oldukça sakin huzurlu görünüyor ee kızımızda titiz a.s.
Ben birşey sormak istiyorum Meleğim sana ankanstre ve metalik renk kullanışlımı sadece renk olarak merak ediyorum gümüş ve metal renklere bayılırım.. ..Sence Beyazmı yoksa metalik kullanmaya değer mi?
canim çok teşekkür ederim.beyasmelek mutfağına hayran oldumm süperr bi disaynn ellerize sağlıkk mükemmel derli toplu bence bi mutfakta böle olmalı aynı samanda salonundaki perdelerinde çok şeker
ağıs tadıyla husurla mutlulukla oturman dileğiyle
ne kadar güzel, derli toplu, şık bir mutfak, çok beğendim. Rabbim sağlıkla huzurla oturmayı ağız tadıyla yemekler yapıp yemeyi nasip etsin.
Salondaki perdelere bende bittim. Mükemmellll.... Markası nedir çok merak ettim.
Bu arada yatak odası ve banyoyu da merak ediyorum valla. Gözümüzü gönlümüzü açın bir kez daha sevgili beyazmelek yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?