Iste Tüm Evim

GAMZECİM CANIM ARKADAŞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM ÇOK SAĞOL...
ALLAH SANA DA YUVANDA HUZUR VE MUTLULUK VERSİN..ÖPÜYORUM:1hug:a.s.

Meleğim giyimdeki zevkin evinede yansımış.İnsan huzur duyuyor .Mutluluğunuz hiç eksilmesin.En kısa zamanda yuvanıza birde bebiş gelir ve mutluluğunuz ikiye katlanır .Öpüyorum ve güle güle oturmanı diliyorum .

canım ewin çookk güzell gümüş rengii mutfak eşyalarını silincee iz kalmıyo muu kolay mı temizliği

zevk meselesi tabi ama ben mutfağı beğenmedim restorant mutfaklarına benziyor bomboş.
ama salonun çok güzel güle güle kullan canım a.s.

ablacim çok teşekkür ederim sağolasin

ayy o ne güzel ne kokoş perde öleee yaaaa

teşekkürler canimmm

Çok beğendim güle güle otur canım
SAĞOL CANIM TEŞEKKÜR EDERİM
canım ewin çookk güzell gümüş rengii mutfak eşyalarını silincee iz kalmıyo muu kolay mı temizliği
GÜMÜŞ PARLATICI SPREY KULLANIYORUM HAYATIM.KULLANIŞLI BEN SEVİYORUM...SONUÇTA BEYAZ DA OLSA GRİ DE OLSA TEMİZLİKLE GÜZEL OLUYO HER EŞYA
Evin çok çok güzel..Ellerine zevkine sağlık :)

SAĞOL CANIM TEŞEKKÜRLERŞeniz

zevk meselesi tabi ama ben mutfağı beğenmedim restorant mutfaklarına benziyor bomboş.
ama salonun çok güzel güle güle kullan canım a.s.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM...
BEN ELİMİN ALTINDA FAZLA KALABALIĞI SEVMEM..ORTADA TEZGAHTA DOLU DOLU ŞEYLER OLMASI GÖZÜME BATAR..MUTFAĞIM BÜYÜK OLDUĞU İÇİN HERŞEYİ İÇİNE SIĞDIRIYORUM..O YÜZDEN SANA BOŞ GELMİŞ OLABİLİR...
AMA ETRAFTA BİRSÜRÜ IVIRZIVIRA ALIŞMIŞ OLAN HALK İÇİM GÜZEL OLMAYABİLİR TABİ Kİ...
ŞÖYLE TEZGAHTA IVIR ZIVIR DETERJAN ŞİŞELERİ
BULAŞIKLI BİŞÜRÜ IVIRTI ZIVIRTI OLSAYDI DAHA HOŞ OLURDU DİMİyerimseniben
TABİ HERKEZİN ZEVK MESELESİhihoyyyt

Şimdi şöyle her raf için ikişer tane olmak üzere danteller sarksaydıCADIARZU, ama dolap kapakları kapalı olmak kaydı ile sarkacaklar. Tezgah üzerinde baharat kavanozları, deterjan şişeleri olsaydı. fisfisfisBar sandalyelerinin üzerinde mutfak havlusu ve masasında çiçek, örtü falan olsaydı gerçekten ev mutfağı gibi olurdu ve çok güzel görünürdü.hihoyyyt

Hııhh heç gözel degil işde....:1closedeyes:
ben gözele gözel demem gözel benim olmayınca....

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Fesatlııgımdan ortamdan yarıldım....:1ninca:

çoook beğendim öz mutfak harika , salon tv üniteside çok güzel sade olan evleri ben daha çok seviyorum Rabbim ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin

süper süper süper......

cidden süper.....çok zevklisiniz.......sağlık huzur ve mutlulukla yaşayın evinizde........:1hug:

Mutfağınız süper güzel.Çok hoş ve modern,aynı zamanda işlevli,Perde,örtü,dantel,oklava kılıfı,aşçıbaşı kaşıklık,tepsi içinde örtü. :)))))))))) Bunlara tahammül edemiyoruuum...Güle güle oturun.

öyle güzel bir eviniz var ki bayıldım doğrusu çokk güzel ve çok zevkli döşenmiş bir ev..ALLAH mutlulukla oturmayı nasip etsin..bu arada bende bursada yıldırımda oturuyorum..diğer resimleride çok merak ettim doğrusu

böyle ev dekore eden zevkli kadınlara bayılıyorum
tam benim tarzım 10 üzerinden 10 mutfağına
canım hayatın da evin kadar güzel olsun inşallah çok iç açıcı güle güle ahancıkta böyle :roflol::roflol::rofloltur içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…