- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
BEYAZ MELEK evin diğer kısımları da çok cici. Dikkatimi salondan geçen doğal gaz borusu çekti, bence onu boyatsanız daha iyi olur, siyah siyah çok dikkat çekiyor. Bu ustaları bir güzelklava:
Bir de sorum olacak, masajlı duş sistemi gerçekten kullanışlı mı? Biz jakuzi yaptırdık ama bir kez bile kullanmadık ve ben pişman oldum. Duş teknesi yaptırsaydık keşke hem banyodaki kullanım alanını da daralttık diye.
Birde banyo paspas takımı, bende aynı hataya düştüm, asma klozet için normal bir banyo paspas takımı olmuyormuş. Hatta yerdeki paspas yamuk gözüküyordu bende sürekli ayağımla düzeltmeye çalışıyorum, tabi sonradan aklım çalıştı ki, paspas zaten boştaymış:roflol:
süpeeer beyaz meleğim senin gibi temiz ve modern bir ev inşallah gelecek bebemiz bu evi iyice şenlendirecek allah büyüktür hep mutlu olun inşallah
ay bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çooooooooooooooook güzellllllllllllllllllllllllllll
öz yatak odanı merak ediyordum mobilyalarını çoook zevklisin
burda evine hayran kaldığım arkadaşlardan birsin
Bende nişanlıyım mobilya alacağım akıl danışacağım birini daha buldum
gene söylüyorum RABBİM AĞZ TADIYLA OTURMAK NASİP ETSİN YAVANDAN SAĞLIK MUTLULUK HUZUR EKSİLMESİN
arkadaşım nazarım falan da değmesin 41 kere maşallah
beyaz melekcm herşey çok güzel olmuşş A dan Z ye bütün deteyları düşünmüşsunn beyaz bir melek olduğun evinden belli fakat yanlış anlamassan salondaki televizyon olmamış gibi geldi onun dışında bişy yok huzurlu ve mutlu olman dileğimleeea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?