Iste Tüm Evim

bu banyo süper ötesi!!

koltukla perdelerin uyumu mükemmel, salonun bembeyazdı, burası da kırmızı.. aşk dolu ne güzel yerimseniben

yatak odanın da beyaz olacağını tahmin etmiştim zaten, çok çok güzel!! :hooray:

tabi en güzel yanı giyinme odan bence.. ne güzel evinde bu imkanının olması, zaten var mıydı yoksa siz mi evin bir kısmını öyle değerlendirdiniz? mesela ikinci bayo/tuvaleti iptal edenler var da ondan sordum..

zevklerimiz çok benziyor, özellikle mutfak ve banyo tam hayallerimdeki gibi.
ama benim evimde bir de muhakkak kocamaan bir kitaplık, değişik vazolar, salonda değişik tasarımda bir ayna ve duvarda (erkek arkdaşımın çektiği) fotoğraflar, türlü türlü tablolar ve yatak odasında da akşam kitap okurken işime yarayan abajurlar olurdu..
bunlar dışında hayallerimin evi.. çok güzel, sade mobilyalar..
umarım çoooook huzurla yaşarsın mis gibi evinde..
afferin sana, ne güzel seçmişsin her şeyi! :1hug: a.s.

varmış varmış, vazo da varmış!! ne güzel durmuş lalelerle:hooray: en sevdiğim çiçek benin de..

Son düzenleme:
maşşallah banyolar ve oturma odasındaki köşeye bayıldım süper allah kem gözlerden korusun inş.

canıııııımmmm süper ötesi bir evvvv....inanki yeni evlenicek olsam kesin aynına yakın olurdu benimde evim...çok zevklisin birtanem....inş burda en kısa zamanda küçük meleğinin odasınıda paylaşırsın hayatım................

BEYAZ MELEK evin diğer kısımları da çok cici. Dikkatimi salondan geçen doğal gaz borusu çekti, bence onu boyatsanız daha iyi olur, siyah siyah çok dikkat çekiyor. Bu ustaları bir güzel klava:

Bir de sorum olacak, masajlı duş sistemi gerçekten kullanışlı mı? Biz jakuzi yaptırdık ama bir kez bile kullanmadık ve ben pişman oldum. Duş teknesi yaptırsaydık keşke hem banyodaki kullanım alanını da daralttık diye.

Birde banyo paspas takımı, bende aynı hataya düştüm, asma klozet için normal bir banyo paspas takımı olmuyormuş. Hatta yerdeki paspas yamuk gözüküyordu bende sürekli ayağımla düzeltmeye çalışıyorum, tabi sonradan aklım çalıştı ki, paspas zaten boştaymış:roflol:

CANIM DOĞALGAZ BORUSUNU EN KISA SÜREDE BOYATACAĞIZ.
ZATEN ONU ASLA O ŞEKİLDE TUTMAM...
AMA DOĞALGAZ ŞİRKETİNDEN DENETLEMEYE GELCEKLER ŞİMDİ O YÜZDEN BORULARIN ŞU AN BOYASIS OLMASI GEREKİYO.1 YIL OLDUNA GÖRE BOYATABİLİRİZ DENETLEMEDEN SONRAkaydirigubbakcemile5

süpeeer beyaz meleğim senin gibi temiz ve modern bir ev inşallah gelecek bebemiz bu evi iyice şenlendirecek allah büyüktür hep mutlu olun inşallah

ay bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çooooooooooooooook güzellllllllllllllllllllllllllll
öz yatak odanı merak ediyordum mobilyalarını çoook zevklisin
burda evine hayran kaldığım arkadaşlardan birsin
Bende nişanlıyım mobilya alacağım akıl danışacağım birini daha buldum
gene söylüyorum RABBİM AĞZ TADIYLA OTURMAK NASİP ETSİN YAVANDAN SAĞLIK MUTLULUK HUZUR EKSİLMESİN

çok teşekkür ederim tatlım...
inşallah herşeyin daha güzeli senin de olur..
her zaman danışabilirsin teşekkür ederima.s.

beyaz melekcm herşey çok güzel olmuşş A dan Z ye bütün deteyları düşünmüşsunn beyaz bir melek olduğun evinden belli fakat yanlış anlamassan salondaki televizyon olmamış gibi geldi onun dışında bişy yok huzurlu ve mutlu olman dileğimleeea.s.

süper olmuşş gözüne eline emeğine sağlık..bursada yaşamak nasıl şu ara bursaya gelmeyi düşünüyor eşim..hangi semttesiniz evler ne fiat mesela senin evin çok hoş ne kadar ayıp olmazsa fiat aabilirmiyim..birde kaç m2 biz şuan 175 m2 evde oturuyoruz sığarız inşallah..

hangi odadaki televizyon tatlım
beyaz oda mı kırmızı oda mı...
her ikisinde d e televizyon var nesi olmamış..
bitanesini kaldıralım mı benneyaptımki
ne anlamda olmamış:1hug:

Güzel bir evin var .güle güle kullan ..bir iki sorum olcak. mutfak zemini koyu renk odalarınkini açık renk yaptırmışsın .kullanımı zor olmuyormu ??Bazı arkadaşlarım açık renk parkelerin kullanışsız olduğunu söylemişlerdi .bende evim için açık renkmi koyu renk mi yaptırayım karar vermekte zorlanıyorumda ...Mutfak dolaplarınıda beğendim bende böyle düşünüyordum ama onların kullanımı nasıl ..mutfaktada koyu rengin daha kullanışsız olduğuna dair görüşler bildirmişlrdi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…