Iste Tüm Evim

canım çok güzel tüm resimlere baktım...

cok sade cok güzel bir evin var canim
saglikla huzurla mutlulukla oturmak nasip olsun canim...

teşekkür ederi canım sağola.s.

Meleğim cnm temizlik değildi sorum azıcık daha açayım..Hani siliyoruz sprey demişsin Beyazı klorakla siliyorum aynı ilk alındığı gibi beyazsa saf beyaz..Metaliklerde sildiğimde üzerinde bez izi kalması renk dağılımı vsvs bu tarz oldumu deliririm ben iz kalmayacak şekilde silinebilmesi önemli ve ilk günükü o ışıltının devamı anladığım kadarıyla bunlarıda spreyleriyle sağlıyoruz..Sanırım metaliğe doğru yol alıyorum ben:)Öptüm birtanem seniii a.s.

CANIM
bende bez izini hiç sevmem ...rahat edemem.ama bu gri mutfak ankastreseli için özel üretilen spreyler var onlar çok işe yarıyo hiç iz bırakmıyor..
birde şimdi iz yapmayan ankastre serisi var onlara da bakabilirsin...
öpüyorum seniiŞeniza.s.

Tamamdır Meleğim şimdi oldu ozaman hele bi gelsin daha ilk yarı tatiline kadar çok var iyice araştırır seninde fikirlerini iyice alırım ona göre yaptırırım yerimseniben..Bende çok ama çok öpüyorum seni Meleğimkaydirigubbakcemile5..Evinden huzurun .kalbinden sevgin güzel yüzünden gülücükler hiç eksik olmasınŞeniz

çok teşekkür ederim..
umarım herşey o güzel gönlüne göre olur
kocaman öpüyorumŞeniza.s.

akşama diğer tüm odalarin da resimlerini eklerim kizlar.oturma odam,banyo yatak odasi ve giyinme odam kaldi..ha bide yemek holu

akşama diğer tüm odalarin da resimlerini eklerim kizlar.oturma odam,banyo yatak odasi ve giyinme odam kaldi..ha bide yemek holu

ooo akşamımı beklıcez melekcim yaa.......şaka bir yana çok modern çok güzel evin allahım hep kalbıne göre versin (kalbimi nerden biliyon ki sen dersen valla öyle hissettim) beklıyoruz cicim:lepi:

şu an işteyim kizlar ya halilarimi falan da anca yerleştirdim haftasonu evde temizlik vardi ...
Akşam çekerim fotolari
öptüm

melekcim canım maşallah evin çok güzel tatlım.. Rabbim sağlıkla huzurla oturmanı daim etsin inşallah canım...
Bende şimdi aysonu evimi taşıycam kendi evimize geçicez. Salonumu ve mutfağı sil başdan yaptırmam düenlemem lazım bana önerebileceğiniz yer varmı arkadaşlar... :Saruboceq:
seçeneği bol olan hemide acık uygun olsun canım...

canım evin çok güzel..bende bu aralar salonumu dekore etmeye uğraşıyorum..koltuklarını nerden aldın bide avizeni :)) ben çok kararsızım bursada yaşayan biri olarak bana öneri verir misin..nerelere bakayım..muucckksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…