Iste Tüm Evim

ailenle birlkte sağlıkla mutlulukla otrumanı dilerim arkadaşım
zevkine bayıldım, merakla diğer odalarını da bekliyorum.
ve sonra inşallah hayırlısıyla da bebek odasını da . . . . . .

sağol tatlım en kısa sürede ekliyeceğim diğer odalarıda....
ama önemli olan en kısa sürede bebek odamı ekleyebilirim inşallah bitanem çok teşekkürler:1hug:

gerçekten fevkaladenn fevkinde olmuş :roflol: güle güle otur canmm ben maaşallah demek istiyorum ayy beyazı kullanmak büyük cesaret

evin çok güzel ve sıcak bir görüntüsü var.sizlerin mutfağını görünce kendi mutfağım kötü geliyor.10 senelik evliyim.eşyalarımda o yüzden şimdikiler gibi modern değil.sizlerin modern evlerini gördükçe evi yenileyesim geliyor.bu güzelevde sağlıklı ve huzurlu olman dilegiyle

CANIM HAYAT İŞTE 10 SENE SONRA BİİZİMKİLERDE ESKİYECEK O YÜZDEN ÖNEMLİ OLAN HUZUR...ALLAH HUZURUNU BOZMASIN SAĞOL:teselli:

canim benimm eklemişsin güzel güzel fotolari....
Kaç gündür görüyorum ama yazamadim bişey iş yoğunluğundan....
Tekrar söylemek istedim evin de sende çok güzelsiniz tatlim öpüyorum kocamannn

canim benimm eklemişsin güzel güzel fotolari....
Kaç gündür görüyorum ama yazamadim bişey iş yoğunluğundan....
Tekrar söylemek istedim evin de sende çok güzelsiniz tatlim öpüyorum kocamannn

SAĞOL TATLIM TAM OLARAK EKLEYEMEDİM HENÜZ AMA YAPTIK BİŞEYLER..CAN SIKINTISI İŞTE KAFAMI DAĞITMAK İSTİYORUM OYALANIYORUM FARKLI KONULARLA İŞTEkaydirigubbakcemile5

evin çok güzelmiş mutfagını çok beğendim diğer odaları da görmek isterim güle güle oturun inşallah bebişinizde olurrr

MaşaAllah eviniz gerçekten çok hoş Rabbim sağlıklı günlerde oturmak nasip etsin
Bir şey sormak istiyorum koltuklarınız kullanışlımı açık rek eşyalar genelde nekadar temzligine dikkat etsenizde bir zaman sonra renk alıyor bunlar nasıl ve kaymıyormu oturuşu rahatmı bende çok seviyorum bu koltukları şu an imkanım el vermiyor ama nasip olursa ilerde böyle bir şey düşünüyorum salon için

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM...
bana göre kullanışlı çünkü ben birtek o odada oturmuyorum bazen onda bazen öbür odada oluyorum..eşimde bende çok titiziz ve eşyalarımızı özenle kullanırız.
hayır kaymıyor tatlım..ben memnunum.silinmesi falan çok kolay oluyo..
allah sana da nasip etsin inşallah:1hug:

güle güle otur kız...mutfak çok güzel....ama acilen oraya kırmızı bişeyler koy.aksesuarlar falan.çok renksiz:mymeka:
beyaz salona bayıldım...
ama yarım yamalak iş yapma kardeşim:mymeka:evin diğer odalarınıda eklede öyle görelim:lepi:

KIZMA ABLA NE KIZIYON....
EN KISA ZAMANDA TAMAMLIYACAĞIM HALILARIM BU GÜN GELCEK TE O YÜZDEN...
TEŞEKKÜR EDERİM PİSİKOLOĞUMMM:teselli::1hug:Şeniza.s.

melekcim evin tek kelimeyle harika ..özellikle mutfağına bayıldım canım..
renkler felan birbiriyle uyumlu çak rahatlatıcı ve huzur verici bir ortamı var evinin . canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…