- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
ailenle birlkte sağlıkla mutlulukla otrumanı dilerim arkadaşım
zevkine bayıldım, merakla diğer odalarını da bekliyorum.
ve sonra inşallah hayırlısıyla da bebek odasını da . . . . . .
gerçekten fevkaladenn fevkinde olmuş :roflol: güle güle otur canmm ben maaşallah demek istiyorum ayy beyazı kullanmak büyük cesaret
ay bayıldım bayıldım evine çok güzelmişşşş canım güle güle otur
evin çok güzel ve sıcak bir görüntüsü var.sizlerin mutfağını görünce kendi mutfağım kötü geliyor.10 senelik evliyim.eşyalarımda o yüzden şimdikiler gibi modern değil.sizlerin modern evlerini gördükçe evi yenileyesim geliyor.bu güzelevde sağlıklı ve huzurlu olman dilegiyle
canim benimm eklemişsin güzel güzel fotolari....
Kaç gündür görüyorum ama yazamadim bişey iş yoğunluğundan....
Tekrar söylemek istedim evin de sende çok güzelsiniz tatlim öpüyorum kocamannn
evin çok güzelmiş mutfagını çok beğendim diğer odaları da görmek isterim güle güle oturun inşallah bebişinizde olurrr
MaşaAllah eviniz gerçekten çok hoş Rabbim sağlıklı günlerde oturmak nasip etsin
Bir şey sormak istiyorum koltuklarınız kullanışlımı açık rek eşyalar genelde nekadar temzligine dikkat etsenizde bir zaman sonra renk alıyor bunlar nasıl ve kaymıyormu oturuşu rahatmı bende çok seviyorum bu koltukları şu an imkanım el vermiyor ama nasip olursa ilerde böyle bir şey düşünüyorum salon için
Kiz evin çok güzel, hele mutfağina bayildim
güle güle otur kız...mutfak çok güzel....ama acilen oraya kırmızı bişeyler koy.aksesuarlar falan.çok renksiz:mymeka:
beyaz salona bayıldım...
ama yarım yamalak iş yapma kardeşim:mymeka:evin diğer odalarınıda eklede öyle görelim:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?