Kaynanam beni mutfaktan kovdu

Hain kaynana bak şimdi sinirlendim :sinirli:
Önceki konularında da kaynanayla pek iç açıcı şeylerın yok otur evinde ne gidip duruyorsun oraya

Merhabalar kızlar
Dün akşam eşimle kayınvalideme gittik.
Misafirler gelmiş, eşimin kuzeni ve onun annesi Görümcem ve kocası da vardı .
Yemek yiyeceklerdi, yardım ettim zar zor.
Yerde yiyorlar çunku,6 aylık hamileyim ,zor oluyor. Sofrayı hazırlamaya yardım ettiğimde çoğu zaman eğilip eğilip durdum.
Yemek yediler yer sofrayı mutfakta götürdük görümcemle,
Görümcem dedi sen yapma bi şey ben hallederim Tamam dedim.
Görümcem sonra kayınvalideme bi şey sordu, yumurtayi nerde koyim diye.Kaynanam bağırdı o anda 2 kişisiniz orda boş boş duruyorsunuz bi şey yapmıyorsunuz falan filan.gorumcem cikti mutfaktan,ben kaldım orda, yardım ettim.
Tek bi kelime söylemedi.
Eşimin kiz kuzeniyle konuşuyordu gülüyordu sacını okşadı.ben tek kaldım cok kötü hissettim o Yabancı hissettim kendimi.Bu kızı, kocamın erkek kardeşi icin istiyorlar. Bı kere açılmış bu konu böyle evlenmek için ...neyse
ben ve eşim mutfakta oturuyorduk kimse benimle konuşmadığı icin
kaynanam sen niye burda oturuyorsun salonda gec zaten mutfak küçük dedi.
Mutfakta görümcem vardı kaynanam eşimin kuzeni ve onun annesi.
Beni resmen kovdu mutfaktan.
Onlar daha duruyorlardı mutfakta.bi saat falan kaldılar
Gittim salonda oturdum.
Kahve yapicaklardi, tatlı falan da vardı, hıc yerimden kalkmadim yardım etmedim hic
çok sinir oldum.
Herkes sohbet ediyorlardı, gülüyorlardi ama beni hiçe saydılar.sanki ben bi hicmis gibi.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Yoksa ben mi abartıyorum
Merhaba, bu kovmak sayılmaz. Hassassınız. Kendinizi yalnız hissetmişsiniz. Hepimizin olur böyle anları. Bazen kendi kök ailemin içinde bile hissediyorum ben böyle:) takmayın kafanızı. Uzaklaşın negatif histen. Üzmeyin kendinizi.

Back
X