- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
slm ben daha yeni uye oldum sizi tanimadan fikrimi yazdim umarim rahatsiz olmamisinizdir birde tuller ve koltuklar harika ayip olmasa koltuklarin fiyatini sorabilirmiyim bende boyle koltuk ariyorum fakat bulamiyorum.
çok zevkli ... sade şıkk perdelerin çok hoşuma gitti mutfak zaten pek hoşş
güle güle oturun sağlıkla mutlulukla inşallah
tskler cnm sorma sebebim boyle tarz bulamiyorum burada ama fiyatlar hemen hemen ayni burayla tek fark istedigin modeli bulamiyorsun ama gercekten superler.
Evin harika ya ALLahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :1hug:
Tek kelimeyle muhteşem evin var.
şık, sade, güzel ,harikaaaa. tertemizzz düzenli yerli yerince bir düzensizlik dagınıklık fazlalık göremedim.........Allahım bu güzelliginizi hiç bozmaz inşallah eviniz ve kendiniz gibi.dilerimki içinizde böyle güzeldir,dışa yansımış adeta.......
herşeyden önce şunu belirtmem gerek ki, mutfak süper canım maşallah nazar değmesin, çok zevkli birisin belli ki, yalnız mobilyaların ve halıların falan çok açık renk,görünüşte bi harika ama bunlar pratikte zorluk yaşatabilir sana hele bebeğin olunca,ama dekorasyona diycek yokk güle güle otur
çok teşekkür ederim ablaların ablası.ama eminim senin yemeklerin kadar güzel değil...beyaz meleğim evinde senin gibi süpermiş sağlıkla mutlulukla oturun inşallah
meleğin evi nasıl olması gerekiyorsa evin aynen öylee
çokk güzel canımm mutluluğunuz bozulmasınn
mutfagın zaten çooook guzel oldugunu yazmıstım.salon da çok guzel ferah ve renkler sade.ozellikle avize,perde ve duvar unitesi çok şık ama ünitenin uzerindeki aksesuvarlar biraz fazla gibi geldi.daha değişik bişeyler olabilir.olsun bu kadar da kusur oluversin nazar degmesin :))))))))
evinizde mutlu,huzurlu,agız tadıyla oturmanı dilerim...
Evinizi çok güzel dekore etmişsiniz,gelecek olan bebişinisle mutlu ve sağlıklı güzel günler geçirmeniz dileğiyle..Fakat salon resimlerinizi bulamadım ben sadece banyonuzun resmini görebildimbenneyaptımki
Uyku ve ben sanırımsırnaşık şey
Uyku sersemliğinden mutfağa banyo muamelesi yapıp arkasından da 1 sayfadaki salon resmimi görmemişimmm sanırımm yatağa geri dönmem lasımmkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?