Iste Tüm Evim

slm ben daha yeni uye oldum sizi tanimadan fikrimi yazdim umarim rahatsiz olmamisinizdir birde tuller ve koltuklar harika ayip olmasa koltuklarin fiyatini sorabilirmiyim bende boyle koltuk ariyorum fakat bulamiyorum.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
KOLTUKLARIN FİYATINI YAZMAK AYIP OLURMU OLMAZMI BİLMİYORUM AMA ARALIKLI BİR FİYAT VEREYİM KOLTUKLAR DERİ FİYATI 3500-5000 ARASI DİYEYİM BEN SANA:1hug:

çok zevkli ... sade şıkk perdelerin çok hoşuma gitti mutfak zaten pek hoşş
güle güle oturun sağlıkla mutlulukla inşallah

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM....
ALLAH İNŞALLAH BANA DA SENİN Kİ GİBİ BİR EVLAT VERİR DE BENDE HAMİŞ OLUP BEBEĞİMİN ODASINI PAYLAŞIRIM SİZİNLE:lepi:

tskler cnm sorma sebebim boyle tarz bulamiyorum burada ama fiyatlar hemen hemen ayni burayla tek fark istedigin modeli bulamiyorsun ama gercekten superler.

Evin harika ya ALLahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :1hug:

herşeyden önce şunu belirtmem gerek ki, mutfak süper canım maşallah nazar değmesin, çok zevkli birisin belli ki, yalnız mobilyaların ve halıların falan çok açık renk,görünüşte bi harika ama bunlar pratikte zorluk yaşatabilir sana hele bebeğin olunca,ama dekorasyona diycek yokk güle güle otur

mutfagın zaten çooook guzel oldugunu yazmıstım.salon da çok guzel ferah ve renkler sade.ozellikle avize,perde ve duvar unitesi çok şık ama ünitenin uzerindeki aksesuvarlar biraz fazla gibi geldi.daha değişik bişeyler olabilir.olsun bu kadar da kusur oluversin nazar degmesin :))))))))

evinizde mutlu,huzurlu,agız tadıyla oturmanı dilerim...

Tek kelimeyle muhteşem evin var.
şık, sade, güzel ,harikaaaa. tertemizzz düzenli yerli yerince bir düzensizlik dagınıklık fazlalık göremedim.........Allahım bu güzelliginizi hiç bozmaz inşallah eviniz ve kendiniz gibi.dilerimki içinizde böyle güzeldir,dışa yansımış adeta.......

canımsın ne kadar içten ve doğal yazmışsın düşüncelerini..gerçekten çok teşekkür ederim canıma.s.

beyazı çok seviyorum.1,5 yıllık evliyim hiç zorlanmadım...çocuk oluncada zorlanırmıyım bilmem ama hiç pişman olmadım hiç...kaydirigubbakcemile5
beyaz bana çok asil geliyor....
aslında biçok kişi çok dedi heryer beyaz ve kullanışsız diye....
ama o diyenlerin evine baktığımda herşey renkli olmasına rağmen kirli
ama benim beyaz olan tüm evim tertemiz....
şimdi o diyenler eminim dediklerinden utanmıştır.

beyaz meleğim evinde senin gibi süpermiş sağlıkla mutlulukla oturun inşallah
çok teşekkür ederim ablaların ablası.ama eminim senin yemeklerin kadar güzel değil...

meleğin evi nasıl olması gerekiyorsa evin aynen öylee
çokk güzel canımm mutluluğunuz bozulmasınn

sağolasın gözeyim çok teşekkür ederim:1hug:

Evinizi çok güzel dekore etmişsiniz,gelecek olan bebişinisle mutlu ve sağlıklı güzel günler geçirmeniz dileğiyle..Fakat salon resimlerinizi bulamadım ben sadece banyonuzun resmini görebildimbenneyaptımki

canım zaten herkez yeretincesade yorumunu yapıyo..biliyosun türk halkı her yeri tıklım tıklım görmeye alışık...o aksesuarlarıda çekersem evi bomboş diyecekler valla:roflol::roflol::roflol:

Evinizi çok güzel dekore etmişsiniz,gelecek olan bebişinisle mutlu ve sağlıklı güzel günler geçirmeniz dileğiyle..Fakat salon resimlerinizi bulamadım ben sadece banyonuzun resmini görebildimbenneyaptımki

:1shok:banyo mu....ben banyo resmini koymadımki canım
mutfak ve salon var:1rolleyes:

Uyku ve ben sanırımsırnaşık şey
Uyku sersemliğinden mutfağa banyo muamelesi yapıp arkasından da 1 sayfadaki salon resmimi görmemişimmm sanırımm yatağa geri dönmem lasımmkaydirigubbakcemile3

ailenle birlkte sağlıkla mutlulukla otrumanı dilerim arkadaşım
zevkine bayıldım, merakla diğer odalarını da bekliyorum.
ve sonra inşallah hayırlısıyla da bebek odasını da . . . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…