Iste Tüm Evim

allah razı olsun bitanem çok teşekkür ederimmmm
daha güzeli senin olur inşallah:1rolleyes::1hug::asigim:

kız meleğimmm ne güzel evin var öyle rabbim huzur mutluluk versin canım benimmmm ve tabikide bide minik bi melek canım arkadaşımmm güle güle otur bitanem mujukaaaaaaaaaaaaaa

kız meleğimmm ne güzel evin var öyle rabbim huzur mutluluk versin canım benimmmm ve tabikide bide minik bi melek canım arkadaşımmm güle güle otur bitanem mujukaaaaaaaaaaaaaa

sağolasın canım arkadaşım çok teşekkür ederim...
allah hepimizin gönlüne göre versin öptüm seni:teselli::1hug:a.s.

canım evin gerçekten çok güzel. Allah sağlık sıhhatle oturmayı nasip etsin. yazılanları okurken bebek istediğini de öğrendim az önce de içimden dediğim gibi inşallah en kısa zamanda Rabbim dualarını kabul eder.

beyaz lake, çok şık duruyor hiç endişelenme.

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm evin çok güzel nickin gibi beyaz

çok sevklisin inş RABBİM yuvanızı evlat sesleriyler doldurur en kısa zamanda hayırlısıyla

Cok güzel, benimde cok hosuma gitti. Süper, heryer tertemiz ve özellikle koltuklarin modeli cok güzel. Allah huzurla oturmak nasip etsin canim.

BEYAZ MELEK kusura bakma mutfağına söylenecek söz olmadığı için sana güle güle oturun demeyi unuttum. Çok güzel olmuş. Benim mutfağımın değişik bir versiyonu, bende venge-beyaz seçtim. Zaten ne kadar şık ve güzel durduğu aşikar. Tekrar kusura bakma. Mutlu mutlu yaşayın evinizde.

Beyaz melek; arkadaşım evinde nickin gibi beyazlarla dolu ve çok hoş. Mutfağında güzel, salonunda güzel ve perdelerin çok hoş. Kısaca süper canım. Allah mutlulukla huzurla ve bıcır bıcır ufaklıklarla oturmayı nasip etsin sana inşallah.

slm ben daha yeni uye oldum sizi tanimadan fikrimi yazdim umarim rahatsiz olmamisinizdir birde tuller ve koltuklar harika ayip olmasa koltuklarin fiyatini sorabilirmiyim bende boyle koltuk ariyorum fakat bulamiyorum.

hepinize tek tek çok teşekkür ederim kizlar
allah herkeze çok daha güzellerini versin inşallah
beğenmenize çok sevindim

çok zevkli ... sade şıkk perdelerin çok hoşuma gitti mutfak zaten pek hoşş
güle güle oturun sağlıkla mutlulukla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…