- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
:asigim::asigim::asigim:
canım mutfağın harika bayıldım bende sadeliği seviyorum
hayallerimdeki ev:jeyyar:
rabbim ağzınızın tadını bozmasın gönlünün muradını versin
bıcır bıcır bebelerin olsun beraber mutlu huzurlu yaşayın inşallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kız meleğimmm ne güzel evin var öyle rabbim huzur mutluluk versin canım benimmmm ve tabikide bide minik bi melek canım arkadaşımmm güle güle otur bitanem mujukaaaaaaaaaaaaaa
çok güzeeeeeeel güle güle otur Güzelim....
ah cok sahane :) gercekten bayıldım mutfaga, salon koltukları benımkıne benzıyor zatenhuzurlu mutlu sevgi dolu yıllar gecırırsınız o evde ınsallah. bu arada bursanın neresındesınız? [FONT]
:asigim::asigim::asigim:
çok güzelmiş evin bayıldım
Allah güzel,mutlu,sağlıklı günlerde oturmayı nasip etsin.....
güle güle ağız tadıyla otur beyaz melek...a.s.çok beğendim mutfağını salonunu....
beyaz lake, çok şık duruyor hiç endişelenme.beyea melekçim sana sormak istediğim bir sorum var.benimde yaptırdığım evimin mutfağı seninkine çok benziyor.yalnız benimkilerin üstler parlak beyaz.
şu an inşaat halinde tezgah yok ankastre eşyalar yok.şu haliyle pek güzel görünmüyor.bu gece çok üzüldüm kötümü oluyor diye.sende belki seninkinin yapılış aşamasında görmüşsündür.bu aşamada böyle görünmesi normalmi.
birde tezgahta ne malzeme kullandınız.benimkide beyaz olacak.laminanat gibi bir malzeme kabarır dediler bana.çok dikkat istiyormuş.arkadaşım şimdi canım bu yüzden çok sıkkın.belki paylaşımların biraz beni rahatlatır.senin mutfağın çok hoş olmuş .allah güle güle kullanmanı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?