- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
süper olmuşş gözüne eline emeğine sağlık..bursada yaşamak nasıl şu ara bursaya gelmeyi düşünüyor eşim..hangi semttesiniz evler ne fiat mesela senin evin çok hoş ne kadar ayıp olmazsa fiat aabilirmiyim..birde kaç m2 biz şuan 175 m2 evde oturuyoruz sığarız inşallah..
Güzel bir evin var .güle güle kullan ..bir iki sorum olcak. mutfak zemini koyu renk odalarınkini açık renk yaptırmışsın .kullanımı zor olmuyormu ??Bazı arkadaşlarım açık renk parkelerin kullanışsız olduğunu söylemişlerdi .bende evim için açık renkmi koyu renk mi yaptırayım karar vermekte zorlanıyorumda ...Mutfak dolaplarınıda beğendim bende böyle düşünüyordum ama onların kullanımı nasıl ..mutfaktada koyu rengin daha kullanışsız olduğuna dair görüşler bildirmişlrdi de..
hangi odadaki televizyon tatlım
beyaz oda mı kırmızı oda mı...
her ikisinde d e televizyon var nesi olmamış..
bitanesini kaldıralım mı benneyaptımki
ne anlamda olmamış:1hug:[/QUOT
canım hani salonundaki televizyon... Mobilyan beyaz olduğu için üstüne siyah tv olmamış gibi geldi ama çokta mühim değill:1hug:kaldırmaa datlımmma.s.
hangi odadaki televizyon tatlım
beyaz oda mı kırmızı oda mı...
her ikisinde d e televizyon var nesi olmamış..
bitanesini kaldıralım mı benneyaptımki
ne anlamda olmamış:1hug:[/QUOT
canım hani salonundaki televizyon... Mobilyan beyaz olduğu için üstüne siyah tv olmamış gibi geldi ama çokta mühim değill:1hug:kaldırmaa datlımmma.s.
CANIM ASLINDA FOTOĞRAFTAKİ ÖYLE ÇIKMIŞ NORMALDE BELLİ..
BİLİYOSUN LCD LER GENELDE SİYAH
TEŞEKKÜR EDERİM GÜZELİM
ÖPTÜM:1hug:
Doğru söylüyorsun tabiki..Ama bende çalıştığım için ve iki çocukta olunca malesef kullanışlı ve hemen kirlenmeyecek şey arayışına gidiyoruz :) Tarzını beğendiğim için bikaç şey daha sorabilirmiyim .Bana bayağı fikir verdi evin :) giyinme odasını ayrı bir oda olarak mı yaptın yoksa yatak odasını mı böldün..Keşke evin antresini falanda görseydik:) Ama 130 m2 lik bir ev bayağı geniş görüyor.ben 170 m2 lik alan için seninki kadar şey sığdıramıyorum..Mesela giyinme odası :))Kapılarınıda beğendim bu arada bu konudada kararsızım kremmi kahvemi olmalı diye ..Sonra deri koltuklar :) Aslında düşünüpde karar veremediğim ve cesaret edemediğim herşeyi yapmışsın sen :)) biraz daha inceleyim bakayım evini :))))
Eviniz çok güzel çok beğendim...
hele o duşakabininiz süper...ben olsam herhalde ordan hiç çıkmam :))))) Müzikte dinlenebiliyo dimi içerde offf süper yaaaaa
Çok güzeeell..
Biliyordum zaten devamınında böyle olacağını..
Hele o oturma odası..yerler açık renk, koltuklar kırmızılı, duvarlarda yerlerde fuzuli kalabalık hiç bir şey yok..
Hele o giyinme odası..Evlenirsem en büyük hayallerimden biri..
Banyoda çok güzel..Herşey çok güzel..
Allah ağız tadıyla mutlukla, sağlıkla oturmayı nasip etsin..
evet tatlım müzik te dinlenebiliyor...
bende çok seviyorummkaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim
o desene :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bide şu kırmızı köşe koltuklu odanda ki perde bi değişik geldi bana ..odana pek yakıştıramadım..tercih sebebinizi örenebilirmiyim
neden yakıştıramadın tatlım.
koltuklarım kırmızı siyah........
halım krem kırmızı siyah..
perdemde kırık beyazın üstüne kırmızılı siyahlı...
nasıl olmalıydı senceyerimseniben
hayır canım beni yanlış anlamanı istemem...renk uyumuna dicem bişii yok renkler güzel uymuş fakat ne biliim ..desenini pek beğenmedim galiba..kendi düşüncem bu ...
ama tekrar diyorum evinin her yeri çok güzel bayıldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?