Iste Tüm Evim

canım evim 130 mt2
fiyatını bilmiyorum ama
evler yaklaşık 100-150 bin ytl arası..
ben bursa yıldırımda oturuyorum
bursayı seviyorum güzel bir şehira.s.

canım,,,
ben gerçekten evimdeki her şeyden çok memnunum.kullanışsız diyebileceğim hiçbişey yok.gerçi ben kendim pek temizlik yapamıyorum ama evime çok dikkat ediyorum...
her gün süpürüp silersen hiçbişey kullanışsız olmuyo sanırım..
ben evin zemininin açık renk olmasını daha çok seviyorum bu tamamen zavk meselesi bence...
inşallah herşey gönlünce olur
teşekkürlera.s.

Doğru söylüyorsun tabiki..Ama bende çalıştığım için ve iki çocukta olunca malesef kullanışlı ve hemen kirlenmeyecek şey arayışına gidiyoruz :) Tarzını beğendiğim için bikaç şey daha sorabilirmiyim .Bana bayağı fikir verdi evin :) giyinme odasını ayrı bir oda olarak mı yaptın yoksa yatak odasını mı böldün..Keşke evin antresini falanda görseydik:) Ama 130 m2 lik bir ev bayağı geniş görüyor.ben 170 m2 lik alan için seninki kadar şey sığdıramıyorum..Mesela giyinme odası :))Kapılarınıda beğendim bu arada bu konudada kararsızım kremmi kahvemi olmalı diye ..Sonra deri koltuklar :) Aslında düşünüpde karar veremediğim ve cesaret edemediğim herşeyi yapmışsın sen :)) biraz daha inceleyim bakayım evini :))))

teşekkür ederim canım,,,
giyinme odam yatakodamın arkası kocaman bir balkondu..
biz o balkonu ördürüp giyinme odası yaptık yatak odasından kapı açtık..
evimi mimar yaptı o yüzden oldukça kullanışlı..
bazı evle çok büyük ama kullanışsız oluyyo....
tamam canım incele kaydirigubbakcemile5

Eviniz çok güzel çok beğendim...

hele o duşakabininiz süper...ben olsam herhalde ordan hiç çıkmam :))))) Müzikte dinlenebiliyo dimi içerde offf süper yaaaaa

Çok güzeeell..
Biliyordum zaten devamınında böyle olacağını..
Hele o oturma odası..yerler açık renk, koltuklar kırmızılı, duvarlarda yerlerde fuzuli kalabalık hiç bir şey yok..
Hele o giyinme odası..Evlenirsem en büyük hayallerimden biri..
Banyoda çok güzel..Herşey çok güzel..
Allah ağız tadıyla mutlukla, sağlıkla oturmayı nasip etsin..

canım çok teşekkür ederim.kırmızı odamı bende çok seviyorum...
inşallah allah sana da naip eder
çok çok öpüyorum sağol tatlımŞeniz

evin çok güzelmişş beyaz melek sade ve zevkli bilmiyorum daha önce yazdım mı sağlıkla oturunnn..

o desene :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bide şu kırmızı köşe koltuklu odanda ki perde bi değişik geldi bana ..odana pek yakıştıramadım..tercih sebebinizi örenebilirmiyim

neden yakıştıramadın tatlım.
koltuklarım kırmızı siyah........
halım krem kırmızı siyah..
perdemde kırık beyazın üstüne kırmızılı siyahlı...
nasıl olmalıydı senceyerimseniben

hayır canım beni yanlış anlamanı istemem...renk uyumuna dicem bişii yok renkler güzel uymuş fakat ne biliim ..desenini pek beğenmedim galiba..kendi düşüncem bu ...

ama tekrar diyorum evinin her yeri çok güzel bayıldım..

yok bitane neden yalnış anlıyayım tabiki zevk meselesi
teşekkür ederim güzel yorumların için sağol
öptümkaydirigubbakcemile5a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…