• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun canım size de, benim askerim de izmirdeyken hastalıktan kurtulamamıştı, ayy ne günlerdi yaa :50:
İnşallah herşey güzel olur :9:

Sağol canım benim benimkide Ankarada çok fena olmustu nefret ediyorum Ankaradan :9::9:
İnşallah canım inşallah :34:

Sağol canım benim benimkide Ankarada çok fena olmustu nefret ediyorum Ankaradan :9::9:
İnşallah canım inşallah :34:
Hadi ankara soğuk, fena çarpar adamı da, benimki izmir gibi yerde hastalıktan kurtulamadı, walla helal olsun :1: gerçi benimki soğuktan değil de pislikten hasta olmuştu birazda, sulardan fln mikrop kapmıştı, ateşlenmişti, o geçti sulardan gözleri mikrop kapmıştı fln.. off bisürü şey üstüste gelmişti, çok zayıflamıştı, şimdi maşallahı var, aldı başını gidio :9:

Hadi ankara soğuk, fena çarpar adamı da, benimki izmir gibi yerde hastalıktan kurtulamadı, walla helal olsun :1: gerçi benimki soğuktan değil de pislikten hasta olmuştu birazda, sulardan fln mikrop kapmıştı, ateşlenmişti, o geçti sulardan gözleri mikrop kapmıştı fln.. off bisürü şey üstüste gelmişti, çok zayıflamıştı, şimdi maşallahı var, aldı başını gidio :9:

aynen aynen benimkide orda pis ortam kalabalık sular pis falan zayıf oldugu halde baya bi zayıflamıstı ama şimdi benimkininde izmirde masallahı var :9:
heh diyom şöle ele avuca gel :1:

Son düzenleme:
aynen aynen benimkide orda pis ortam kalabalık sular pis falan zayıf oldugu halde baya bi zayıflamıstı ama şimdi benimkininde izmirde masallahı var :9:
heh diyom şöle ele avuca gel :1:
di mi yaa :1: neyse yasiminim ben kaçıyım yavaştan, birazdan çıkıcam işten.. kayınvalideme gidicem kandillik, hazırlanayım bari, hadi öpüyorum seni, sonra yine görüşürüz :54:

di mi yaa :1: neyse yasiminim ben kaçıyım yavaştan, birazdan çıkıcam işten.. kayınvalideme gidicem kandillik, hazırlanayım bari, hadi öpüyorum seni, sonra yine görüşürüz :54:

tamam canım görüşürüz :54:

ayy ne zmandır gelmiodum bir şafak atıp kaçayım barimmm atarsaaa 98:72::72: başkada yokkkk hepinizi çok çokk öptümmm:54::54::54:

Selam kızlar
Ferihayı bekliyorum şöyle kurulayım koltuguma alayım çekirdeğimi :9:
Şafakta geçmiş 1oo lere atarsa 198 keyfime diyecek yok :nazar:

Yok kız az önce haberlerde gösterdi.
Daha neler var aklıma gelmeyen gülmekten öldük valla:1::1::1:
Görümcem de bana başvur diyo:1:

HADİ canım medyum :53:

Ne günlere kaldık yaa :27::27:

Selam kızlar
Ferihayı bekliyorum şöyle kurulayım koltuguma alayım çekirdeğimi :9:
Şafakta geçmiş 1oo lere atarsa 198 keyfime diyecek yok :nazar:

:39: :39: bende film izleyeyim bari

:16::16::16:Cumanız, İslamın güneşi kadar aydın, bir müminin tebessümü kadar tatlı Muhammedül Emini (sav) hatırlatan Gül kadar güzel olsun.Kandiliniz mübarek olsun kızlar :16::16::16:

Selammm kızlarrr... Hayırlı kandillerrr.. herkesin kandili mübarek olsunnn ... Dualarımız kabul olsun.. Sevdiceklerimize tez zamanda sağ salim kavuşalım inşallahh...
her teskere alana çok seviniyorum ama sana daha bi başka seviniyorum ferideciğim :16:
Allah'ım çektiklerinizin mükafatını size çok güzel bir ömür olarak geri verir inşallah...
Şimdiden sana geçmiş olsun, darısı başımıza diyorum canım benim :54:

rica ederim canım, umarım sorunları halledersiniz :34:

kızlar öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun askerlerinize tez zamanda kavuşun inş

Deryacım cnm benim amin diyorum umarım yaşanılanlar geride kalabilir içimdeki yaralar kapanabilir canım okadar çok yanıyor ki gelince sorunlar dahamı büyüyecek yoksa bitecekmi kestiremiyorum hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyebiliyorum. Ben gideyimde sıra sizlere gelsin sizler kavuşun

kızzzzzzzlarrrrrrrr sizinde kandiliniz mübarek olsunnnnn

ayy ne zmandır gelmiodum bir şafak atıp kaçayım barimmm atarsaaa 98:72::72: başkada yokkkk hepinizi çok çokk öptümmm:54::54::54:

maşallah cnm:nazar::nazar::nazar:

Kızlar,
Kandiliniz Mübarek Olsun :16:

Bu Mübarek Gecenin Hürmetine Rabbim Hepimize Sabır Versin ve Sonunda Mutlu Mesut Askerlerimize Kavuşmayı Nasip Eylesin..

Amin..

:nazar:

.

Back
X