• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana sormaya fırsat vermediler ki hazırlan ertesi gün gidiyosun dediler hiçbişey anlamadım martta gönderdiler tam ne zaman gelecek onu bile hesaplayamıyorum ben ya.

İşte bilmiyorum ki canım martta gitti 91 e kaç oldugunu bilmiyorum ne zamna gelir onuda tam bilmiyorum mayısın sonu galiba :S

cnm şimdi benim askerim 91/1 şubat ayında gitti..

91/2ler mayıs ayında gitti..sen o arada martta gitti diosun o zaman senin askerin 91/1 b grubu..senin şafağına göre sen haziranda kavuşmalısın..bide siz izin kullanmadan şafağın bu dimi?

Son düzenleme:
şuan saydığın şafak izinleri düşürdüğün şafağınmı cnm? ayın kaçında teslim tarihi?

mart 15 gibi gitti canım. Evet canım izinleri düşürdüm. Tam gelecegi tarihi bilmiyorum onun dedigine göre mayıs sonu haziran başı burdaymış.

Son düzenleme:
mart 15 gibi gitti canım. Evet canım izinleri düşürdüm. Tam gelecegi tarihi bilmiyorum onun dedigine göre mayıs sonu haziran başı burdaymış.

ewt cnm doğru demiş askerin..Allahın izniyle ben mayısın ortası gibi kavuşuorum..işte aramızdaki kalan sayı kadar sonra sen..askerinin dediğine gelio..

Allahım ne kadarda salagım benim şafagım 116 ben 122 yazmışım adam akıllı hesaplamamışım ya :(

:1::1::1: kız senin şafak kağıdın yokmu?

ticker mı doğru 122 nerden çıktı:1::1::1:

Anaaa ya valla buse benim kafa filan kalmadı :1: Yooo kagıt olsa bu kadar sıkıntıya girmem ki :1:

Şimdi 14 ay yapacak, martta gitti mayısın sonu burda şafak 116 mı ? :1: :1: :1:

Allam bide asker yolu bekliyom daha şafagı bilmiyom ben :1: :1:

Anaaa ya valla buse benim kafa filan kalmadı :1: Yooo kagıt olsa bu kadar sıkıntıya girmem ki :1:

Şimdi 14 ay yapacak, martta gitti mayısın sonu burda şafak 116 mı ? :1: :1: :1:

Allam bide asker yolu bekliyom daha şafagı bilmiyom ben :1: :1:

ewt tam mayısın sonu olursa öle..işte benden 2 hafta sonra fln kavuşcaksın..ama belki haziranın başıda olablir 122ye yakında olabilir askerin bişey demedimi? sen tickerı neye göre yaptın? 23 gün düşürüceksin..7 gün dağıtıma geldi dimi

Son düzenleme:
ewt tam mayısın sonu olursa öle..işte benden 2 hafta sonra fln kavuşcaksın..ama belki haziranın başıda olablir 122ye yakında olabilir askerin bişey demedimi? sen tickerı neye göre yaptın? 23 gün düşürüceksin..7 gün dağıtıma geldi dimi

İşte onun dedigine göre yani mayıs sonuna göre. Evet 7 gün geldi tamam ben niyetimi bozmuyorum 122 de devam:D Artısıyla eksisiyle kabulum:D

Saol canım ugraştırdım

Back
X