Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuba sen mesajıma niye cvp vermedin![]()
Bana sormaya fırsat vermediler ki hazırlan ertesi gün gidiyosun dediler hiçbişey anlamadım martta gönderdiler tam ne zaman gelecek onu bile hesaplayamıyorum ben ya.
İşte bilmiyorum ki canım martta gitti 91 e kaç oldugunu bilmiyorum ne zamna gelir onuda tam bilmiyorum mayısın sonu galiba :S
izin kullanmadık işte.
Haziransa kullanmadıgımız için mayısmı oluyoo?
şuan saydığın şafak izinleri düşürdüğün şafağınmı cnm? ayın kaçında teslim tarihi?
mart 15 gibi gitti canım. Evet canım izinleri düşürdüm. Tam gelecegi tarihi bilmiyorum onun dedigine göre mayıs sonu haziran başı burdaymış.
ewt cnm doğru demiş askerin..Allahın izniyle ben mayısın ortası gibi kavuşuorum..işte aramızdaki kalan sayı kadar sonra sen..askerinin dediğine gelio..
Hah saol canım ya bende işin içinden çıkamamıştım iyi oldu![]()
![]()
reca cnm da senin şafak kaçtı? seninle aramdaki günle tickerdaki farklı galiba..
122 ama evet cnm tickarda erken galiba farklı.
Allahım ne kadarda salagım benim şafagım 116 ben 122 yazmışım adam akıllı hesaplamamışım ya![]()
hımmmm..izin kullanmadan baya durmuşsunuz valla..
Allahım ne kadarda salagım benim şafagım 116 ben 122 yazmışım adam akıllı hesaplamamışım ya![]()
benim durdugum söylenemezde gelmiyo işte gelemiyo![]()
kız senin şafak kağıdın yokmu?
ticker mı doğru 122 nerden çıktı![]()
Anaaa ya valla buse benim kafa filan kalmadıYooo kagıt olsa bu kadar sıkıntıya girmem ki
Şimdi 14 ay yapacak, martta gitti mayısın sonu burda şafak 116 mı ?![]()
![]()
![]()
Allam bide asker yolu bekliyom daha şafagı bilmiyom ben![]()
![]()
ewt tam mayısın sonu olursa öle..işte benden 2 hafta sonra fln kavuşcaksın..ama belki haziranın başıda olablir 122ye yakında olabilir askerin bişey demedimi? sen tickerı neye göre yaptın? 23 gün düşürüceksin..7 gün dağıtıma geldi dimi
İşte onun dedigine göre yani mayıs sonuna göre. Evet 7 gün geldi tamam ben niyetimi bozmuyorum 122 de devamArtısıyla eksisiyle kabulum
![]()
Saol canım ugraştırdım
İyi geceler Busecim![]()