Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah ne özeniyorum size maşallah canım. Benimde bi mehtabım olmalıydı ya yalnızım dostlarım yalnızım yalnız :83:
Kızlarr iyi gecelerr![]()
bende kaçar kızlar öpüldünüz iyi gecelerrrrr![]()
Kızlarr iyi gecelerr![]()
yalnız değilsin biz varızaskerin var her nolursa olsun
siz neden izin kullanmadınızki hiç :26:
nie yalnız olasın cnm biz varız..her gün gel buraya..hem bi konuşsan sende rahatlıcaksın..
nie sustunuz kızlarrrrrrrrrrr![]()
Durun size konu açayım
Benim askerim normal insanlar gibi günü gelince askere gitmedi biliyomusunuz? Yada kendi Devresiylede gitmedi.
Busem senin askerin 91/1 mi?
Durun size konu açayım
Benim askerim normal insanlar gibi günü gelince askere gitmedi biliyomusunuz? Yada kendi Devresiylede gitmedi.
ewt cnm benim askerim 91/1
senin askerin ne zaman gitti
devresiyle gitmedi derken..
Yani şöyle o askerligini 3-4 senedir tecil ettiriyodu bugün beraberiz arkadaşı aradı askerler gelmiş iş yerine Mehmedi sormuşlar. Megerse son tecil sayılmamış bizimki asker kaçagı olarak görülmüş. 1 günde hazırlık yok bişey yok apar topar gönderdiler
cabası Bi miktarda para cesası geldi. Doyamadan aldılar elimden(
benimkinin de askerliği tecilliğiydi sonra askere gidicem dedi başvurdu okuodu zaten okulu bildirmemiş oda öle gözüküodu belgemizi verdik..ama bu sonda mı verdik belgemizi onu hatırlayamadım..ama asker kaçaklığından çıktı okuldan belge götürünce..ertesi gün git dediler bana sordu olmaz dedim bi sonrakine kaldı..
tuba sen 91/1 devremisin?herhalde b grubusun..