• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarr iyi gecelerr:54:

İyi geceler canım..

yalnız değilsin biz varız :16: askerin var her nolursa olsun :16:
siz neden izin kullanmadınızki hiç :26:

Evet siz varsınız iyiki varsınız :16:

Komutanı göndermiyomuş benim sag kolumsun gidersen rütbeni kaybedersin diyomuş saçma ya dalcam o komutanı görsem zaten :41:

Son düzenleme:
Durun size konu açayım :D

Benim askerim normal insanlar gibi günü gelince askere gitmedi biliyomusunuz? Yada kendi Devresiylede gitmedi.

Son düzenleme:
ewt cnm benim askerim 91/1:72::72::72:

senin askerin ne zaman gitti:10::10::10:

devresiyle gitmedi derken..

Yani şöyle o askerligini 3-4 senedir tecil ettiriyodu bugün beraberiz arkadaşı aradı askerler gelmiş iş yerine Mehmedi sormuşlar. Megerse son tecil sayılmamış bizimki asker kaçagı olarak görülmüş. 1 günde hazırlık yok bişey yok apar topar gönderdiler :(

cabası Bi miktarda para cesası geldi. Doyamadan aldılar elimden :((

Yani şöyle o askerligini 3-4 senedir tecil ettiriyodu bugün beraberiz arkadaşı aradı askerler gelmiş iş yerine Mehmedi sormuşlar. Megerse son tecil sayılmamış bizimki asker kaçagı olarak görülmüş. 1 günde hazırlık yok bişey yok apar topar gönderdiler :(

cabası Bi miktarda para cesası geldi. Doyamadan aldılar elimden :((

benimkinin de askerliği tecilliğiydi sonra askere gidicem dedi başvurdu okuodu zaten okulu bildirmemiş oda öle gözüküodu belgemizi verdik..ama bu sonda mı verdik belgemizi onu hatırlayamadım..ama asker kaçaklığından çıktı okuldan belge götürünce..ertesi gün git dediler bana sordu olmaz dedim bi sonrakine kaldı..

benimkinin de askerliği tecilliğiydi sonra askere gidicem dedi başvurdu okuodu zaten okulu bildirmemiş oda öle gözüküodu belgemizi verdik..ama bu sonda mı verdik belgemizi onu hatırlayamadım..ama asker kaçaklığından çıktı okuldan belge götürünce..ertesi gün git dediler bana sordu olmaz dedim bi sonrakine kaldı..

Bana sormaya fırsat vermediler ki hazırlan ertesi gün gidiyosun dediler hiçbişey anlamadım martta gönderdiler tam ne zaman gelecek onu bile hesaplayamıyorum ben ya.

Son düzenleme:
Back
X