- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
Aklımı Yitirmek Üzereyyyyiiiiiiiimmmmmmmmmmm bu akşamda cok yavassınız ya yoksa benmi cok hızlıyım oooooofffffff
allahımm inşallah yakına düşerr edirne çanakkale falan ama akşam rüyamda pamukkaleye gittim denizliyemi çıkacak acaba yoksa kar yagdıgı icinmi pamukkaleyi gördüm ne alaka yaa aaaa düşüne düşüne kafam bi dünya oldu of arasın artık yaaaaaa
aradı aradııııııı
Ankara / Mamak çıkmışşşşşş tekirdağlı olan herkese istanbul cıkmışş bizimki ankaraa
bizimkinin doğum yeri istanbul ondan istanbul cıkmadı herhaldee.. tekirdağ cıksa süper olurdu
Aynen öyle ama ben nasıl giderim ankaraya ? bir iki saatlik yol değilki... sen hiç gidiyormusun sevgilinin yanına ??Ankara da güzel yer canım orası da rahat rahat eder
Hadi bakalım bundan sonra ki adresiniz Ankara kalbın Ankara da atacak
He has torun
Topiklerinide açmılaryaaa ohhh senidee yolayacaz burdan
allahımm inşallah yakına düşerr edirne çanakkale falan ama akşam rüyamda pamukkaleye gittim denizliyemi çıkacak acaba yoksa kar yagdıgı icinmi pamukkaleyi gördüm ne alaka yaa aaaa düşüne düşüne kafam bi dünya oldu of arasın artık yaaaaaa
Ankara / Mamak çıkmışşşşşş tekirdağlı olan herkese istanbul cıkmışş bizimki ankaraa
Aynen öyle ama ben nasıl giderim ankaraya ? bir iki saatlik yol değilki... sen hiç gidiyormusun sevgilinin yanına ??
Aynen öyle ama ben nasıl giderim ankaraya ? bir iki saatlik yol değilki... sen hiç gidiyormusun sevgilinin yanına ??
evet evet Allahın izniyle gidicem inşşşşşşşşşş burdan..
cnm hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn..ossun ankarada güzel bi yer..rahat olur eminim..hem ii yerden önce ii komutan önemli tatlım..
sen nerde oturodun cnm?
Bi gittt yawrucukk yaaa şafaktan gitde bizden gitme
Tekirdağğğ Canımm
ooo daha başka topiclerdede beraber olucaz Allahın izniyle kuzummmmmm o kadar çabukmu kurtulucağını sandın benden
ooo tatlım bende çok uzak sandım..gidersin tatlım ya..ben acemiliktede gittim ustada da..acemiliğimiz Kütahya ustamız Van..
ben İstanbul'dan gittiysem Van'a sende gidersin kuzum..
Nişanlı olmamıza rağmen Benim Ailem ankaraya gitmeme kesinlikle izin vermez
Püfff kütahyayı görünce bi tuhafsadım sende Kütahyadan gittin demi
Nişanlı olsam kesin giderdim aramızda bir resmiyet olsaydı.
Böylede bi sıkıntı.
Olsun canım o gelir izne imkanlar böyle ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?