Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

# barış gücü tugayı olarak da bilinir. barıs gücü kapsamında 10 aylığına afganistana yolcu etmistir beni. 7 den 70 e erinden korgeneraline herkes yardırır. mamak askeri cezaevini içerisinde bulundurur ve koğuşlarda yer kalmadığı için cezaevinin hemen yanındaki misafirhanede kalarak. askerliğimin 59 gününü geçirdim. 1. tabur 3. bölük a dan z ye yardırırdı *
bu tugay aynı zamanda barıs gücü kapsamında yetenek, fizik, spor vb. seçimlerle
(bkz: lübnan)
(bkz: kosova)
(bkz: bosna hersek)
(bkz: aganistan)a asker yollar

Kızlar bu ne demek allah aşkına acıklayın

Neye baktın kuzum sen böyle sözlüğe felanmı ne yazdığını ben anlamadım :26:

Oooo kızımmm bizimm gibisii gelmezz daha bu topikee

Ben annanemin yanına gidince,seni burda kurtlar kuşlar kapmasa tek başına güvenipte seni nasıl teslim ederim

Vallaa tv karşımda pc de yanımda ohh

amanın ne zaman gidiosun kuzum yaaaaaaaaaaa nası bırakırsın beni?

yavrum sen ne yazdın da bunlar çıktı? nereye gidio tam olarak askerin?

hEMEN DEğil kuzum gitsemde bir haftadan fazla kalamam malum sınavlar hem senı burda yalnız koyamam

Bence ekşi sözlüğe felan ordan buldu

ayyyyyyy sınavlar var dimi daha çalışmaya başlamadım bile..kpss sınavlarına başvuru ne zmn bi arkım başvurucaktı..

yok bence ankara'da kalır ne afganistanı..

ayyyyyyy sınavlar var dimi daha çalışmaya başlamadım bile..kpss sınavlarına başvuru ne zmn bi arkım başvurucaktı..

yok bence ankara'da kalır ne afganistanı..

Yok kız ne afaganistanı

Hiç bi açıklama yok daha canım mayıs gibi deniliyodu.

Bende başlamadım üniye kpss mat çalışıyorum ben şuan geçen sınavda sadece sözelle 20 gunluk çalışmamla girmiştim 75 almıştım şimdi onun üstüne bi 15 puan daha eklemek için mat çalışıyorum

vuuuu maşşalllahhhhhhhh..hangi bölümden giriosun cnm?herkes kendi bölümünden girmeye zorunlumu?ay ben tam olarak bilmiorum gerçi mat. var ben pek sevmem ama belki düşünürüm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…