Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet yavrummmm oranında havasını kokladık:8::8::8:

ufff kütahya canıma okudu benım :37:

Bizde Büyük nişan falan oldu herkes biliyorda ailem izin vermez göndermezler. dediğin gibi ancak o izine gelecek 14 ayda kaç kere gelebilir ki

30 gun izni var işte 7 gun dağıtımda kullanır kalır geri 23 gün 10 gün bi gelir 10 gün bi mesela ayarlarsınız veya 5 er 5 er ayarlarsınız

bu akşam kimse yok galiba buse benle idare edeceksin bende biraz karamsar biraz üzgünüm hep daha yakına geleceğine inandıgım icin şimdi hayal kırıklıgına ugrasım

Neyse busecim bende daha fazla baymıyım seni

Anlaşılan Bu akşam kimsenin geleceği yok bende gideyim ferihayı izleyimmm..

cnm ya bende ferihaya bakıodum görmedim yazdığını arada da örgü örüorumda..ne bayması tatlım böle zamanlarımızın hepimizin başından geçti..ama inan üzülme bizde beklioduk yakın yer ama doğunun öbür ucu cıktı..şehitleri depremi gördük..ama Allahıma şükürler olsunki iyiyiz..ii yerden önce ii komutan çok daha önemli..

:60::60::60: ne kadarda ii tanımışn kız beni topic okıcaktım üşendim ferihayaya daldım..örgü mod on:6::6::6:

Bilmem mi kızım şurda kaç aylık vukaatımız var :48:

Senin başının etini yesekte :27:bıkmayacağını sabırla dinleyeceğini çok iyi biliyorum:9:

Zaten cevap vermiyorsan da ya başka topiklerdesin,yada battanıyende :27::27:

Bilmem mi kızım şurda kaç aylık vukaatımız var :48:

Senin başının etini yesekte :27:bıkmayacağını sabırla dinleyeceğini çok iyi biliyorum:9:

Zaten cevap vermiyorsan da ya başka topiklerdesin,yada battanıyende :27::27:

Allah iyiliğini versin emi :60::60::60: ama doğru valla başka nası geçsin zaman..:121::121::121:

yeni topic dedik ama kimsecikler yok yaaaaaaaaa..herkes dizilere kaptırdı kendini herhalde..

ama bak biz topicin bekçileri olarak hem dizi izlioz hemde burdayızzzzzzzz:kkk::kkk::kkk:

Oooo kızımmm bizimm gibisii gelmezz daha bu topikee :9:

Ben annanemin yanına gidince,seni burda kurtlar kuşlar kapmasa tek başına güvenipte seni nasıl teslim ederim :19:

Vallaa tv karşımda pc de yanımda ohh :52:

Back