Nişanlı olmamıza rağmen Benim Ailem ankaraya gitmeme kesinlikle izin vermez
cnm ya günübirlik gidebilirsin belki..çarşısını bilirsen önceden uçak bileti alırsan..hem ucuza gelir hemde yol daha kısa sürer..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlı olmamıza rağmen Benim Ailem ankaraya gitmeme kesinlikle izin vermez
cnm ya günübirlik gidebilirsin belki..çarşısını bilirsen önceden uçak bileti alırsan..hem ucuza gelir hemde yol daha kısa sürer..
uçak biletleri dahamı ucuz ne kadar fiyatlar
baktım canım hep yüz lira falan :S neyse ya hayırlısı bakalım 6 gün sonra dağıtıma gelsinde
aaaaaaaaa nerde bu topicin kızlarıııııııııııııııııı![]()
evet yavrummmm oranında havasını kokladık![]()
Bizde Büyük nişan falan oldu herkes biliyorda ailem izin vermez göndermezler. dediğin gibi ancak o izine gelecek 14 ayda kaç kere gelebilir ki
Neyse busecim bende daha fazla baymıyım seni
Elif Buse topik topik geziyor daha henüz okumadı bile yazdığını
Ben buralardayım kuzum hayat ı izliyordumvalla ben tek buradayımmm.. siz nerelerde takılıyorsunuz canım
Anlaşılan Bu akşam kimsenin geleceği yok bende gideyim ferihayı izleyimmm..
bu akşam kimse yok galiba buse benle idare edeceksin bende biraz karamsar biraz üzgünüm hep daha yakına geleceğine inandıgım icin şimdi hayal kırıklıgına ugrasım
Neyse busecim bende daha fazla baymıyım seni
Anlaşılan Bu akşam kimsenin geleceği yok bende gideyim ferihayı izleyimmm..
Elif Buse topik topik geziyor daha henüz okumadı bile yazdığını
ne kadarda ii tanımışn kız beni topic okıcaktım üşendim ferihayaya daldım..örgü mod on
![]()
Bilmem mi kızım şurda kaç aylık vukaatımız var
Senin başının etini yesektebıkmayacağını sabırla dinleyeceğini çok iyi biliyorum
Zaten cevap vermiyorsan da ya başka topiklerdesin,yada battanıyende![]()
Allah iyiliğini versin emiama doğru valla başka nası geçsin zaman..:121::121::121:
Öylee yawrunmm öylee![]()
yeni topic dedik ama kimsecikler yok yaaaaaaaaa..herkes dizilere kaptırdı kendini herhalde..
ama bak biz topicin bekçileri olarak hem dizi izlioz hemde burdayızzzzzzzz![]()