Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ya benim de sevgilim yakında askere gidecek 1 ay var yok hemen hemen gitmesine. :/
Sevgiliden öte en yakın arkadaşım da o olduğu tam da zorlu zamanlarımda tek kalacağım için epey zorlanacağım.

Herkesin sevgilisi böyle göz açıp kapayıncaya kadar gelsin. Zaman hızlı aksın.

Allah kavuştursun canım içini ferah tut batı da çıkabiliyor benim eşim burdurdaydı bana hep doğuya gönderiyorlar burdurdan dediler eşimin usta birliği Tekirdağ'a çıktı söylenenlere çok takılma :)
Nişanlım 27 Nisan’da gidiyor. Bilecik / Söğüt jandarma ulaştırma komutanlığı. Buradan hep doğuya yolluyorlarmış

Benim de sevgilim 27 nisan da gitti ama resmen 1 yıl geçti gibi geliyor 2 günde.

Buraya şafak “8” falan yazanlar var Kızlar gerçekten o kadar gün geçiyor değil mi?

Tüm gün ruh gibiyim ya. böyle cansız bi bitki gibi.

6 ay önce eşimi 5 ay bekledim. Mesleği dolayısı ile ömrüm onu beklemekle geçiyor. İzni kapatılmasa en iyi ihtimalle haftada 1 kez ondan uzak uyuyorum. Görevi çıkıyor il dışı gidip bazen haftalarca gelmeyebiliyor. Ömür boyu bu çileyi çekecek olan bizlere bakıp içinizi ferah tutmaya çalışın Beklemek çok zor, Allah yardımcınız olsun. Sağ salim kavuşun..

çok kafaya takmamaya çalış ben evli ve çocuklu bir şekilde 12 ay bekledim. ilk ay zor oluyor.Sürekli nasıl bitecek diye hesaplama.şafağı da şimdiden hesaplamayın bence biraz geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…