Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru hatırlıyorsun canım askerlik bitti üstüne 4 ay daha geçti ama meslek olarak makine subayı oldu. Eğitiminin bitmesini bekliyorum :) artık ömür boyu ara ara şafak sayıcam :)Canım sizin askerliğiniz bitti diye hatırlıyordum ben ama eski görüşme notlarından yanlış mı hatırlıyorum :)
Doğru hatırlıyorsun canım askerlik bitti üstüne 4 ay daha geçti ama meslek olarak makine subayı oldu. Eğitiminin bitmesini bekliyorum :) artık ömür boyu ara ara şafak sayıcam :)
Şafak 119 çiftlere az kaldı
İnşallah şu askerlik düşerde hemen gelir çiftleri sayamadan
Sonlar daha zor geçiyor canm sağolasın :) say say bitmiyorgözün aydın canım azalmış baya şafağınız :)
Sonlar daha zor geçiyor canm sağolasın :) say say bitmiyor
Nasıl mesela canm daha mı bağlı oldunuzAnlayabiliyorum canım :) askerlik bitince bazen özlüyor insan bu günleri :) hiç aklıma gelmezdi özleyeceğim ama bazen diyorum ne günlerdi haber alamadığımda telaşlanıyordum aramızda farklı bir bağ vardı o zamnaalrdan sonra aramızdaki ilişki cidden farklı bi boyuta ulaştı :)
Nasıl mesela canm daha mı bağlı oldunuz
Anladım canım süper olmuş o zaman :)Evet canım birbirimizi daha iyi anlıyor olduk sanki. Daha Bi bağlandık diye düşünüyorum