İzniniz bitmedi mi sizin sanki daha önce 2 kere geldi diye hatırlıyorum?
Bayram, seçim arka arkaya canım izin günleri arttı mezuniyet ertelendi.Hayırdır canım ne oldu :/
Bayram, seçim arka arkaya canım izin günleri arttı mezuniyet ertelendi.
Kısmet :)
Napıyosunuz :)
Yaaa çok sevindim adına :) uyku tutmaz artık seni :))İyi canım yarın geliyor sevdiceğim heyecanlıyım :)) sen napıyorsun :)
Yaaa çok sevindim adına :) uyku tutmaz artık seni :))
Yaaa çok sevindim canım valla :) oh ne güzel Allah huzurlu bereketli bi yuva kurmayı nasip etsin :)nasıl özlemişim belli değil :)) 2 günü beraber geçirdik niah işlemlerini mpbilya gelinlik işlerini hallettik bayramdan sonra da 3 günümüz var ohh misss bi gidicek 2 ay sonra gelick inşallah :))darısı tüm bekleyenlerin başına :))
nasıl özlemişim belli değil :)) 2 günü beraber geçirdik niah işlemlerini mpbilya gelinlik işlerini hallettik bayramdan sonra da 3 günümüz var ohh misss bi gidicek 2 ay sonra gelick inşallah :))darısı tüm bekleyenlerin başına :))
Yaaa çok sevindim canım valla :) oh ne güzel Allah huzurlu bereketli bi yuva kurmayı nasip etsin :)
Bizimde daha söz olacak inşallah mezun olunca :)
Hayırlı olsun canımm her şey gönlünüzce olsun.Evin tadilatı bitti mi? Ne güzel azıcık günleriniz kaldı 2 ay sonra hep birliktesiniz. Nikah ne zaman?
Inşallah hepimiz için hayırlısını versin Allah :)hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah :) zor ama sevdiğin yanında olduğu için güzel telaşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?