Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yaaa çok sevindim adına :) uyku tutmaz artık seni :))

nasıl özlemişim belli değil :)) 2 günü beraber geçirdik niah işlemlerini mpbilya gelinlik işlerini hallettik bayramdan sonra da 3 günümüz var ohh misss bi gidicek 2 ay sonra gelick inşallah :))darısı tüm bekleyenlerin başına :))

Yaaa çok sevindim canım valla :) oh ne güzel Allah huzurlu bereketli bi yuva kurmayı nasip etsin :)

Bizimde daha söz olacak inşallah mezun olunca :)

Hayırlı olsun canımm her şey gönlünüzce olsun. Evin tadilatı bitti mi? Ne güzel azıcık günleriniz kaldı 2 ay sonra hep birliktesiniz. Nikah ne zaman?

Yaaa çok sevindim canım valla :) oh ne güzel Allah huzurlu bereketli bi yuva kurmayı nasip etsin :)

Bizimde daha söz olacak inşallah mezun olunca :)

hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah :) zor ama sevdiğin yanında olduğu için güzel telaşlar :)

Hayırlı olsun canımm her şey gönlünüzce olsun. Evin tadilatı bitti mi? Ne güzel azıcık günleriniz kaldı 2 ay sonra hep birliktesiniz. Nikah ne zaman?

inşallah kuzum hepimizin hakkında hayırlısı olsun :) evimizin tadilatı bitti sadece mobilyalar gelicek onları seçiyoruz daha karar vermedik :) nikah tarihimizi 14 eylül düşünüyoruz ama bakalım henüz başvuru yapmadık evraklarımızı topladık. İş yerinden 2 gün izin alabildiğim için başvuru bayramdan sonraya kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…