Annesi ve babasiyla gidicem bide ya nasil sarilicam bakalim kuzumAyy canım ya ne kadar az kalmış.. göreceksin tabiki insallah koca bir sene geçmiş şurada sayılı gün mü geçmeyecek :) yalnız çok duygulu olur o sarilmaniz çok güzel yaaa
Ehehe bence o an hicbise umrunuzda olmazAnnesi ve babasiyla gidicem bide ya nasil sarilicam bakalim kuzum
12 Ocak 9.55te ucagi kalkiyor insallah kizlar o gunleri gorebilcem dimi Allahimm.. @Kurk Mantolu Madonnaa L Leyla-
Sıra bana geliyor :))Göreceksin tabi ki kuzum, ne kalmış şunun şurasında 2 buçuk haftacık:)) Biz 46.haftayı bitirmiş yarenlerizkimbilir ne kadar heyecanlı olursunuz ikinizde:)) Bizimde 29 Ocak final:)) 9:15te otobüsü kalkacak. 1 yılı deviriyoruz şaka gibi, helal olsun biz yarenlere:))
Sıra bana geliyor :))
Ya ben anlamadim 01 adana olunca son gun oluyo dimi kizlar ertesi gun 0 olunca cikiyor askeriyeden dimi ona gore tam şafagi hesaplicamda
Aynenn kusum aynisi bana oldu cok sacma geldi hesaplarim tutmuyor bende yanlis hesapliyorum diyorum yani dogan guneste gelmeleri lazim ama ertesi gun geliolar neyse bizde oyle hesaplayalim bakalimmBende bunu bir türlü anlamamıştım, 01 Adana deyince ertesi gün çıkıyor zannediyordum. Ama sevgilim “askeriyede hesap öyle değil, 01 Adana sonra diğer günü doğan güneş oluyor ertesi gün çıkıyoruz” demişti. Bende ne saçma adanadan sonraki gün çıkılır deyince askeriyede herkes böyle hesaplıyor demişti. Yani benim sevgilim 29unda yanımda olacak 28i onun için doğan güneşmiş. Hala saçma geliyor bana:))
Aynenn kusum aynisi bana oldu cok sacma geldi hesaplarim tutmuyor bende yanlis hesapliyorum diyorum yani dogan guneste gelmeleri lazim ama ertesi gun geliolar neyse bizde oyle hesaplayalim bakalimm
Sizin kac canim. Yilbasindan sonra bitiyor bisiy kalmiyor bu hafta bitinceAynen kuzum.. doğan güneşte de zaten şafak patlatma diye bir şey yapıyorlarmış o gün zaten onlara hemencik geçiyor:))
Sizin kac canim. Yilbasindan sonra bitiyor bisiy kalmiyor bu hafta bitince
Allah kavustursun kuzum sizinde cok az kalmis ne guzelSaat 12yi geçtiğine göre bizim şafak 33:)) Sizin gerçekten çok çok az kaldı
Yaa tatlım çok sevindim dün akşam yazamadım baş ağrısından ölmek üzereydimde azıcık :)Simdi acti telefonunu mesaj yazdi oyle soylemene cok uzuldum ondan boyle yaptim seni cok seviyorum cok ozledim yazmis
Sıra bana geliyor :))
Tam Bilmiyorum ki canim kendi hesaplayabiliyor zaten ceza falan almazsa.. teşekkür ederimmmmTerhi tarihi ne zaman belli oluyor kızlar.Bysa tatlıya bağladığınıza sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?