Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

12 Ocak 9.55te ucagi kalkiyor insallah kizlar o gunleri gorebilcem dimi Allahimm.. @Kurk Mantolu Madonnaa L Leyla-

Göreceksin tabi ki kuzum, ne kalmış şunun şurasında 2 buçuk haftacık:)) Biz 46.haftayı bitirmiş yarenleriz kimbilir ne kadar heyecanlı olursunuz ikinizde:)) Bizimde 29 Ocak final:)) 9:15te otobüsü kalkacak. 1 yılı deviriyoruz şaka gibi, helal olsun biz yarenlere:))

Sıra bana geliyor :))

Ya ben anlamadim 01 adana olunca son gun oluyo dimi kizlar ertesi gun 0 olunca cikiyor askeriyeden dimi ona gore tam şafagi hesaplicamda

Bende bunu bir türlü anlamamıştım, 01 Adana deyince ertesi gün çıkıyor zannediyordum. Ama sevgilim “askeriyede hesap öyle değil, 01 Adana sonra diğer günü doğan güneş oluyor ertesi gün çıkıyoruz” demişti. Bende ne saçma adanadan sonraki gün çıkılır deyince askeriyede herkes böyle hesaplıyor demişti. Yani benim sevgilim 29unda yanımda olacak 28i onun için doğan güneşmiş. Hala saçma geliyor bana:))

Aynenn kusum aynisi bana oldu cok sacma geldi hesaplarim tutmuyor bende yanlis hesapliyorum diyorum yani dogan guneste gelmeleri lazim ama ertesi gun geliolar neyse bizde oyle hesaplayalim bakalimm

Aynenn kusum aynisi bana oldu cok sacma geldi hesaplarim tutmuyor bende yanlis hesapliyorum diyorum yani dogan guneste gelmeleri lazim ama ertesi gun geliolar neyse bizde oyle hesaplayalim bakalimm

Aynen kuzum.. doğan güneşte de zaten şafak patlatma diye bir şey yapıyorlarmış o gün zaten onlara hemencik geçiyor:))

Simdi acti telefonunu mesaj yazdi oyle soylemene cok uzuldum ondan boyle yaptim seni cok seviyorum cok ozledim yazmis
Yaa tatlım çok sevindim dün akşam yazamadım baş ağrısından ölmek üzereydimde azıcık :)
şafak sıkıştırınca böyle oluyolar sen bunların hepsini sarıldıktan hıncını alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…