- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.139
- 248
- 31
Ahh canimin içi seni öyle iyi anlıyorum ki.. ama herşey geçecek inan bana geçecek güzel günler gelecekZaten daha napiyim ki yani cocukla bile kanka oldum ayip oldu utandim napiyim baska bir sekilde ulasamiyorum anlasin o da halimi
Yani ilk defa yapiyor bunu bende cok sasirdim ondan uzuldum ne diyeyim yapabileceğim bir sey kalmadi bekliyorum sadece sagolun Allah razi olsun hepinizden bana dua edin amaBysa kuzum demekki gerçekten kafasını dinlemek istiyor, sen elinden geleni yaptın. O da farkında, bu yeter.. Ama gerçekten ayıp ediyor, benim sevgilim de sinirlendiğinde kapatıyor evet ama en geç 2-3 saate açmış oluyor. Ki bu bile yanlış bence.. Üzme artık hırpalama kendini kuzum, hissettiklerini hissedip üzülür de açar inşaallah...
Insallah canim benim sagol kim bana sorarsa askere gondermeyn sevdiginizi dicem bide kiymet biliyolar askere giden falan diyorlarAhh canimin içi seni öyle iyi anlıyorum ki.. ama herşey geçecek inan bana geçecek güzel günler gelecek
Yani ilk defa yapiyor bunu bende cok sasirdim ondan uzuldum ne diyeyim yapabileceğim bir sey kalmadi bekliyorum sadece sagolun Allah razi olsun hepinizden bana dua edin ama
bu kadar uzatmaması lazım ama son günler zaman geçmiyor onlar da sıkıldı az daha sabır elbet sabrın sonu selamettir elbetYani ilk defa yapiyor bunu bende cok sasirdim ondan uzuldum ne diyeyim yapabileceğim bir sey kalmadi bekliyorum sadece sagolun Allah razi olsun hepinizden bana dua edin ama
Heh tam da adamına dedin kuzu :) az kaldı gelmesine o kendince hırs yapmış arayacak seni tam beklemedigin andaInsallah canim benim sagol kim bana sorarsa askere gondermeyn sevdiginizi dicem bide kiymet biliyolar askere giden falan diyorlar
Dualarımdasın kuzum.. sıkma kendini.. bugünü saymazsak 16 gün sonra emin ol koşa koşa sana gelecek, o özlemin tarifi olmadığı gibi kavuşmakta bambaşka olacak. Bunu düşünüp rahatlat kendini, geldiğinde de bir sürpriz hazırla.. Tabi ama şuan yaptığı aşırı yanlış haksız o, ama oranın vermiş olduğu psikolojiye bağlayarak konuşuyorum..
Kimden duyduysam askerlik piskolojisi çok farklı diyor. Hani siville bağlantısı yok. Orda komutan ne derse o. Özgürlük falan kisitlaniyor. Çoğu erkek kaldiramiyor bu gibi durumları. Bir de üstüne kogustakiler vs çevresi de önemli. Bir yıl gibi bir süreç de epey uzun. Böyle bakınca hak vermemek elde değil..bu kadar uzatmaması lazım ama son günler zaman geçmiyor onlar da sıkıldı az daha sabır elbet sabrın sonu selamettir elbet
Kimden duyduysam askerlik piskolojisi çok farklı diyor. Hani siville bağlantısı yok. Orda komutan ne derse o. Özgürlük falan kisitlaniyor. Çoğu erkek kaldiramiyor bu gibi durumları. Bir de üstüne kogustakiler vs çevresi de önemli. Bir yıl gibi bir süreç de epey uzun. Böyle bakınca hak vermemek elde değil..
Simdi acti telefonunu mesaj yazdi oyle soylemene cok uzuldum ondan boyle yaptim seni cok seviyorum cok ozledim yazmis
Valla hic yaşasn diyemicem cok kirildim gelmicem karsilamaya demene falan diyor Allahim cocuk gibi yaOhhhhhh beeee yaşşasınnnnnn!!:)))
Valla hic yaşasn diyemicem cok kirildim gelmicem karsilamaya demene falan diyor Allahim cocuk gibi ya
Bakalım benimki nasıl olcak canım hadi bakalım hayırlısı :)Öyle tabi kuzum, gurbet başkadır. Benim sevgilim Batı’da asker ve her hafta sonu çarşıya çıkabiliyor. Batının bu yönü çok güzel fakat daha sıkı oluyor, devrecilik sıracılık çok oluyor. Doğuda da çarşı yok ama arkadaşlarıyla kardeş gibidirler, devrecilik ezme gibi durumlar genelde olmaz ama her yer dağ taş toprak işte.. Her türlü bir zorluğu var yani. Benim sevgilim aksine benimle daha çok ilgilenir oldu askere gittikten sonra. Sadece kendisi sıkıntıya girdi.. Bazılarına askerlik çok iyi geliyor kuzum kıymet bilme açısından, inşallah senin sevgilin olumsuz yönde değişmez..
Canım bence de uzatma hani eşit şartlarda değil şuan bizim gibi sen de güzel şeyler yaz hadi bakım :))Simdi acti telefonunu mesaj yazdi oyle soylemene cok uzuldum ondan boyle yaptim seni cok seviyorum cok ozledim yazmis
Iki gundur kahrimi cektiginiz icin tesekkur ediyorum canlarim evet tatliya bagladik sukur @Kurk Mantolu Madonnaa L Leyla-
Valla Burda seninle hop oturduk hop kalktık :)) sonuç tatlıya bağlandı ya tamamdır :)Iki gundur kahrimi cektiginiz icin tesekkur ediyorum canlarim evet tatliya bagladik sukur @Kurk Mantolu Madonnaa L Leyla-
Ayy canım ya ne kadar az kalmış.. göreceksin tabiki insallah koca bir sene geçmiş şurada sayılı gün mü geçmeyecek :) yalnız çok duygulu olur o sarilmaniz çok güzel yaaa12 Ocak 9.55te ucagi kalkiyor insallah kizlar o gunleri gorebilcem dimi Allahimm.. @Kurk Mantolu Madonnaa L Leyla-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?