• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar askerliğin düşüp düşmeyeceği 6 şubatta belli olackmış bilgisi olan var mı acep??

canımm tertomm üzmee tatlı canını mucukk muckkk :38::38:

iyi gecelerrrrrrrr bacişkolaarım dert ortaklarım kader yandaşlarım mocuk :38::38::33::32::32::32:

canımsın benim.bitanem.seni seviyorum:16: iyi geceler canım öpüyorum bebişim:54:

Anlıyorum canım bende rüyamda nişanlımı ölmüş görmüştüm.Nasıl korktum anlatamam ama annem söyledi rüyada birini ölmüş görmek ömrünü uzatıyomuş o kişinin.bende çok dua ettim o zman onun acısını bana gösterme rabbim diye rüyada olsa dayanılmaz bişiy.

aynen canım rüyada olsa o an o acıyı yaşıyosun ve sıçrayarak uyanıyosun alt üst ediyor insanı.Allah ömür versin sevdiklerimize.aşkımda geçen gün deprem altında enkazda öldüğümü görmüş rüyasında.kazıyormuş enkazı ama daha derine gidiyormuşum:( bi aradı ağlıyor gelecem yanına diyor:( zor ikna ettim iyiyim diye.ayyy rüyalardan soğudum:37:

bende göndermeye çok hevesliymiş gibi soluğu burda aldım daha bi tane bile devrem yok ortalarda:)))

Zamanla olur tatlım merak etme hatta alt devreler bile olur zatens enden sonraki devreyi dort gözle bekliyorum torunlarrım onlar benım :52::52:

benim has torunlarım gelioooooooooo biletlerimmmm gelio:52::52::52:

sorma bende 4 gözle beliyorum benden sonraki 4 devreyi de.

valla handecim benim beklediğim devre senin devren..siz ustaya geldiğinizde Allahın izniyle bizim askerlik bitio..:52::52::52:

sorma bende 4 gözle beliyorum benden sonraki 4 devreyi de.

bende bende bende :52::52::52::52::52:

Kuzummmm ilk şarkıyı biliyorum ikinciye bayıldım 3.yü dinlemedim daha :52:

Mariah careyin şarkısınıda biliyorum hatta listemde:16:
Ayy ellerine sağlık zeynom çok yardımcı oldun

Bilgisayar başında da çok durma ozaman canım bitki çayı falan iç iyi gelir.
Birde düşünmemeye çalış artık

Yakında gelirler canım merak etme

Rica ederim canım aklıma geldiğinde ben sana söylerim yine

benim has torunlarım gelioooooooooo biletlerimmmm gelio:52::52::52:

valla handecim benim beklediğim devre senin devren..siz ustaya geldiğinizde Allahın izniyle bizim askerlik bitio..:52::52::52:

:52::52::52: ş,imdi farketttim ben sanki demin handeye isim sordum avatarına nazaran saflaştım mı ne ama avatatına isim koyduğuna dikkat etmemiştim :27::27::27:

facebokkta görmüştüm askerlik düşşün diye bi sayfa kurmuşlardı yılbaşından önce orda okudum.

canım askerim ilk gittiği günler burda topiği yıkıyordum askerlik kısaldı kısalacak diye.arkadaşlar çok beklersin umutlanma dedi doğruda demişler.o haberler hep fos çıkıyor.

madem kısaltmayacaklar neden kısalma süresinde sona gelindi diye bas bas haber yaparlar insanı heveslendirirler bilmiyorum en çokta buna kızıyorum:47:

Onlara pek takılma canım hemde hiç takılma düşmez :19:düşersede eğer süpriz olur

ama bu haksızlık yaaa bedelli yi çıkardılar askerimin yaşı tutmadığı için yararlanmadı ama parası olmayana da haksızlık olmaz ki böyle:((

Son düzenleme:
:60::60::60:

sen beni gülmekten bayıltıcan kankammmmmmmmmmm:52::52::52:

:27::27::27: aman güll bee kankaa :27::27::27::27:

iyi geceler zeynebimm seni kocaman seviyorummmm öpüyorummm:16:

Sende sevliyossunn kuzummm:16::16::16::16:

ama bu haksızlık yaaa bedelli yi çıkardılar askerimin yaşı tutmadığı için yararlanmadı ama parası olmayana da haksızlık olmaz ki böyle:((

Valla haksızlık veya değil paşa paşa 460 günü dolduruyoz bacım :50:

İyi geceler kızlar ben kaçıyorum opüyorum hepinizi tek tek :54::54::54:

ii geceler kuzum..:38::38::38:

valla cnm bizim askerlik nerdeyse 1 sene olucak hayırlısıyla..daha biz gitmeden önce de vardı biz askerdeykende vardı bu söylentiler..sen umutlanma derim ben..

Back
X