Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi gecelerrrrrrrr bacişkolaarım dert ortaklarım kader yandaşlarım mocuk
canımm tertomm üzmee tatlı canını mucukk muckkk
iyi gecelerrrrrrrr bacişkolaarım dert ortaklarım kader yandaşlarım mocuk![]()
Anlıyorum canım bende rüyamda nişanlımı ölmüş görmüştüm.Nasıl korktum anlatamam ama annem söyledi rüyada birini ölmüş görmek ömrünü uzatıyomuş o kişinin.bende çok dua ettim o zman onun acısını bana gösterme rabbim diye rüyada olsa dayanılmaz bişiy.
aynen canım rüyada olsa o an o acıyı yaşıyosun ve sıçrayarak uyanıyosun alt üst ediyor insanı.Allah ömür versin sevdiklerimize.aşkımda geçen gün deprem altında enkazda öldüğümü görmüş rüyasında.kazıyormuş enkazı ama daha derine gidiyormuşumbi aradı ağlıyor gelecem yanına diyor
zor ikna ettim iyiyim diye.ayyy rüyalardan soğudum
![]()
Zamanla olur tatlım merak etme hatta alt devreler bile olur zatens enden sonraki devreyi dort gözle bekliyorum torunlarrım onlar benım![]()
sorma bende 4 gözle beliyorum benden sonraki 4 devreyi de.
kızlar askerliğin düşüp düşmeyeceği 6 şubatta belli olackmış bilgisi olan var mı acep??
sorma bende 4 gözle beliyorum benden sonraki 4 devreyi de.
Kuzummmm ilk şarkıyı biliyorum ikinciye bayıldım 3.yü dinlemedim daha
Mariah careyin şarkısınıda biliyorum hatta listemde
Ayy ellerine sağlık zeynom çok yardımcı oldun
Bilgisayar başında da çok durma ozaman canım bitki çayı falan iç iyi gelir.
Birde düşünmemeye çalış artık
Yakında gelirler canım merak etme
ay hiç duymadım öyle bişey sen nerden duydum canım 6 subat diye.
benim has torunlarım gelioooooooooo biletlerimmmm gelio
valla handecim benim beklediğim devre senin devren..siz ustaya geldiğinizde Allahın izniyle bizim askerlik bitio..![]()
bende bende bende
Rica ederim canım aklıma geldiğinde ben sana söylerim yine
facebokkta görmüştüm askerlik düşşün diye bi sayfa kurmuşlardı yılbaşından önce orda okudum.
facebokkta görmüştüm askerlik düşşün diye bi sayfa kurmuşlardı yılbaşından önce orda okudum.
ş,imdi farketttim ben sanki demin handeye isim sordum avatarına nazaran saflaştım mı ne ama avatatına isim koyduğuna dikkat etmemiştim
![]()
İyi geceler kızlar ben kaçıyorum opüyorum hepinizi tek tek![]()
Onlara pek takılma canım hemde hiç takılma düşmezdüşersede eğer süpriz olur
sen beni gülmekten bayıltıcan kankammmmmmmmmmm![]()
iyi geceler zeynebimm seni kocaman seviyorummmm öpüyorummm![]()
ama bu haksızlık yaaa bedelli yi çıkardılar askerimin yaşı tutmadığı için yararlanmadı ama parası olmayana da haksızlık olmaz ki böyle(
İyi geceler kızlar ben kaçıyorum opüyorum hepinizi tek tek![]()
ama bu haksızlık yaaa bedelli yi çıkardılar askerimin yaşı tutmadığı için yararlanmadı ama parası olmayana da haksızlık olmaz ki böyle(
Kızlar bende kaçıyorum hepinize iyi geceler![]()
aman güll bee kankaa
Sende sevliyossunn kuzummm
Valla haksızlık veya değil paşa paşa 460 günü dolduruyoz bacım![]()