- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar.nasılsınız
mrb tatliş hoşgeldin:))merhaba kızlar.nasılsınız
Yoo aşağıda gözükmüyormu canım?
hayır gözükmüyo
Aaa iyi git hayallerini kur sonra yaşa yine bize dönüceksin unutma kuzu
Yoo aşağıda gözükmüyormu canım?
Celine dionu biliyorum kuzu secrete de bakarım![]()
Tamam canım aklıma gelince yazarım ben bayadırda dinlemiyordum yabancı müzik![]()
Hoşgeldin canım iyiyim ben seni sormalı ?
kızlar yokmu şafak panosunu nasıl yapacağımı söyleyecek biri..yapamadım yahu nerden olacak![]()
kızzzzz şaka yapıommmmmmmmm yavrum benimmmmmmmmmmm..
nereye gidion bebek?
Hhe ne diyon la sankim sen sukiast yapsan o şafak atmayacak![]()
Aaa iyi git hayallerini kur sonra yaşa yine bize dönüceksin unutma kuzu![]()
hoşbulduk tatlım.dün gece çok kötü bi rüya gördüm.ağlayarak uyandım canım.rüyamda annem ölmüştü.psikolojim bozuldu 1 günde resmen.hayattımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum.annemin yanından ayrılamaz oldum![]()
kızlar yokmu şafak panosunu nasıl yapacağımı söyleyecek biri..yapamadım yahu nerden olacak![]()
şafak panosu mu? senmi yayınlayacaksın şafakları?
iim kuzumda sen klasik girişini yapmadın bişeyinmi var?
mrb tatliş hoşgeldin:))
Merhaba canım hoşgeldin iyi sen nasılsın bakalım
mrb cicim.hoşbulduk.idare ediyorum işte canım
hoşbulduk tatlım.dün gece çok kötü bi rüya gördüm.ağlayarak uyandım canım.rüyamda annem ölmüştü.psikolojim bozuldu 1 günde resmen.hayattımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum.annemin yanından ayrılamaz oldum![]()
kopma zaten şekerim özleriz seniii
biliok şaka yaptıgınıyatağa gidiom nire olcak bu saatte nire gidiilirrr hee niree
belki atmaaycak nerden biliyon senmi attırıyon sankim töbe töbe günaha sokacak beni
hoşgeldin terto iyilikk sen nasılsn
sizden kopabilmek ne mümkün yawru
yok ya acemi dilimi anlayın işte..çizelge aman ne bileyim adını işte o aşaı kısımlarda görünen tezkere süresi..üff anlatamadım yaa :) anladınız demi..işte nerden yapıcam bulamadım
Tamam tatlım sağoll..
Ya bende hiç dinlemem benimki de yabancı dinler hep
bana liste hazırla dedi yanına gittiğimde dinleyebileceğimiz size danışayım dedim![]()
belki atmaaycak nerden biliyon senmi attırıyon sankim töbe töbe günaha sokacak beni
özleyin beni anacım zaten 2 gün esmicem buralarakopma zaten şekerim özleriz seniii
ben anlamadım.Kızlar bana biri şu durumu anlatsın