• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar.nasılsınız

Merhaba canım hoşgeldin iyi sen nasılsın bakalım

Aaa iyi git hayallerini kur sonra yaşa yine bize dönüceksin unutma kuzu :52:

Yoo aşağıda gözükmüyormu canım?

Celine dionu biliyorum kuzu secrete de bakarım:54:

Aklıma gelen başka olduğunda yazacağım çok vardı ama unuttum gitti :60:

Tamam canım aklıma gelince yazarım ben bayadırda dinlemiyordum yabancı müzik :9:

Tamam tatlım sağoll..
Ya bende hiç dinlemem benimki de yabancı dinler hep
bana liste hazırla dedi yanına gittiğimde dinleyebileceğimiz size danışayım dedim :16:

Hoşgeldin canım iyiyim ben seni sormalı ?

hoşbulduk tatlım.dün gece çok kötü bi rüya gördüm.ağlayarak uyandım canım.rüyamda annem ölmüştü.psikolojim bozuldu 1 günde resmen.hayattımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum.annemin yanından ayrılamaz oldum:(

:7::7::7::7::7:

kızzzzz şaka yapıommmmmmmmm yavrum benimmmmmmmmmmm..:38::38::38:

nereye gidion bebek?

biliok şaka yaptıgını :ssz: yatağa gidiom nire olcak bu saatte nire gidiilirrr hee niree :ssz:

Hhe ne diyon la sankim sen sukiast yapsan o şafak atmayacak :27::27:

belki atmaaycak nerden biliyon senmi attırıyon sankim töbe töbe günaha sokacak beni :27::27::33:
merhaba kızlar.nasılsınız

hoşgeldin terto iyilikk sen nasılsn :27:

Aaa iyi git hayallerini kur sonra yaşa yine bize dönüceksin unutma kuzu :52:

sizden kopabilmek ne mümkün yawru :27:

hoşbulduk tatlım.dün gece çok kötü bi rüya gördüm.ağlayarak uyandım canım.rüyamda annem ölmüştü.psikolojim bozuldu 1 günde resmen.hayattımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum.annemin yanından ayrılamaz oldum:(

ömrü uzamış annenin üzülme:))

Ah canım o duyguyu çok iyi bilirim çünkü çok sık sevdiklerimin öldüklerini veya kaybolduklarını görürüm rüyamda..
Allah korusun sevdiklerimizi,insan kurtulamıyor o duygudan.Ama bak annen yanında,ömrünü uzatmışsın tatlım :16:

biliok şaka yaptıgını :ssz: yatağa gidiom nire olcak bu saatte nire gidiilirrr hee niree :ssz:

belki atmaaycak nerden biliyon senmi attırıyon sankim töbe töbe günaha sokacak beni :27::27::33:

hoşgeldin terto iyilikk sen nasılsn :27:

sizden kopabilmek ne mümkün yawru :27:
kopma zaten şekerim özleriz seniii

oyy kıyamam ömrünü uzatmışsın şekerim annenin üzülme bu kadar :38:

Tamam tatlım sağoll..
Ya bende hiç dinlemem benimki de yabancı dinler hep
bana liste hazırla dedi yanına gittiğimde dinleyebileceğimiz size danışayım dedim :16:

Anladım yawru
Eskilerden olcak ama Paul Anka- Let Me Get To Know You
Billy Ocean - Suddenly
Dean Martin - Let it Snow

Aa CANım annenin ömrü uzadı sıkma canını

Hehehe ne diyon bee kavgamı istiyon :47::47:

Back
X