• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

Seviyorum uleeeynnnn

dimi kızlar ya pazar günlerini oldum olası sevmem artık evlenince güzel geçerler ..
bizde sabahtan beri askımla bi konusuyoruz kapatıyoruz tekrar konusuyoruz foto atıp duruyoruz bişiler yapıp günü bitirmeye calısıyoruz
siz napıyosunuz kızçeler
:6:

dimi kızlar ya pazar günlerini oldum olası sevmem artık evlenince güzel geçerler ..
bizde sabahtan beri askımla bi konusuyoruz kapatıyoruz tekrar konusuyoruz foto atıp duruyoruz bişiler yapıp günü bitirmeye calısıyoruz
siz napıyosunuz kızçeler
:6:

örgü,tv ve aralarda msjlaşmayla geçio cnm benim pazar..:34::34::34:

Merhaba kızlar.. Bşi danışıcam sizlere şafak sayarken napıyorsunuz yani kağıdamı işaretliosunuz ben şafak kağıdı yaptm onu işaretlicem ama değişik şeyler yapanlar var mı fikri olan var mı??

Merhaba kızlar.. Bşi danışıcam sizlere şafak sayarken napıyorsunuz yani kağıdamı işaretliosunuz ben şafak kağıdı yaptm onu işaretlicem ama değişik şeyler yapanlar var mı fikri olan var mı??

cnm bide burda şafak listemiz var..her gece o yayınlanıo..burda şafak attırıoruz..

İyii vallahi canım
Dün gezdim bugün evdeyim:1:
Senden nbrr

duydumkiiiiiiiiiii çok tatlı fotoların varmış facete..bende istiommmm:17::17::17: msnde karşılaşalım :23::23::23:

cnm bide burda şafak listemiz var..her gece o yayınlanıo..burda şafak attırıoruz..

duydumkiiiiiiiiiii çok tatlı fotoların varmış facete..bende istiommmm:17::17::17: msnde karşılaşalım :23::23::23:

Kimm dediii kızzzzzzzz:1::1::1:

Ben daha yeniyim burda bilmiorum daha hiç bişi nasıl oluo ki o :)

cnm sende şafak saymaya başlayınca listeyi yapan ceydaya söleriz oda seni ekler..her gün ordada şafak attıo..bu gece burda olursan sende görürsün..saat gece 12'de yayınlanıo..

Back
X