hoşbulduk tatlım.dün gece çok kötü bi rüya gördüm.ağlayarak uyandım canım.rüyamda annem ölmüştü.psikolojim bozuldu 1 günde resmen.hayattımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum.annemin yanından ayrılamaz oldum
biliok şaka yaptıgınıyatağa gidiom nire olcak bu saatte nire gidiilirrr hee niree
belki atmaaycak nerden biliyon senmi attırıyon sankim töbe töbe günaha sokacak beni
hoşgeldin terto iyilikk sen nasılsn
sizden kopabilmek ne mümkün yawru
hoşbulduk canım.valla tatlım çok iyi tanımışsın beni bebeğim.moralim bozuk biraz şekerim
mrb canım hoşbulduk
ben anlamadım.Kızlar bana biri şu durumu anlatsın
Anladım yawru
Eskilerden olcak ama Paul Anka- Let Me Get To Know You
Billy Ocean - Suddenly
Dean Martin - Let it Snow
Aa CANım annenin ömrü uzadı sıkma canını
Hehehe ne diyon bee kavgamı istiyon
ya canım hani örneğin aşkıma kavuşmaya 3 ay kaldı 5 ay kaldı falan gibi ibare varya..o işte adını bilmiyorum anlatabildimmi
Anladım yawru
Eskilerden olcak ama Paul Anka- Let Me Get To Know You
Billy Ocean - Suddenly
Dean Martin - Let it Snow
Aa CANım annenin ömrü uzadı sıkma canını
Hehehe ne diyon bee kavgamı istiyon
ömrü uzamış annenin üzülme:))
hoşgeldin terto iyilikk sen nasılsn/COLOR]
Ah canım o duyguyu çok iyi bilirim çünkü çok sık sevdiklerimin öldüklerini veya kaybolduklarını görürüm rüyamda..
Allah korusun sevdiklerimizi,insan kurtulamıyor o duygudan.Ama bak annen yanında,ömrünü uzatmışsın tatlım
anladım canım peki sen 92/1 misin?Yazdım ama görmedin.:))
ay canım çok korkunç bi rüyaydı.ömrümü ona versin Allah çok korkarım annemsizlikten
hoşbulduk tertocumm canım ceydoşum.idare ediyoruz işte canım.
canım babasız büyüyünce anneme daha bi aşırı bağlı oldum bençok korkuyorum grip olsa aklım çıkıyor o derece.abartılı belki ama ne biliyim işte çok kötü bi duygu.gece annemin koynunda uyudum ikide bir uyanıp nefes alıyor mu diye kontrol ettim sende görüyormuşsun işte öyle rüyalar anlarsın durumu canım.
Kuzu senin listede genişmiş baya not ediyorum hepsini
onuda ederik bigün bol vakitte okiş
ömrü uzamiş derler hep..bilirim çok fena duygudur..
hadi git bakalımmmmmmmmmm rüyanda temelini görrrrrrrrrr..iki günde sonra aynen burda bekliorum seniii
anlarım ben seni yavrum
ay canım çok korkunç bi rüyaydı.ömrümü ona versin Allah çok korkarım annemsizlikten
hoşbulduk tertocumm canım ceydoşum.idare ediyoruz işte canım.
canım babasız büyüyünce anneme daha bi aşırı bağlı oldum bençok korkuyorum grip olsa aklım çıkıyor o derece.abartılı belki ama ne biliyim işte çok kötü bi duygu.gece annemin koynunda uyudum ikide bir uyanıp nefes alıyor mu diye kontrol ettim sende görüyormuşsun işte öyle rüyalar anlarsın durumu canım.
Anlıyorum canım bende rüyamda nişanlımı ölmüş görmüştüm.Nasıl korktum anlatamam ama annem söyledi rüyada birini ölmüş görmek ömrünü uzatıyomuş o kişinin.bende çok dua ettim o zman onun acısını bana gösterme rabbim diye rüyada olsa dayanılmaz bişiy.
yaaa burda 92/1 sadece ben mi varım çok yanlızım çook:)))
Zamanla olur tatlım merak etme hatta alt devreler bile olur zatens enden sonraki devreyi dort gözle bekliyorum torunlarrım onlar benım
yarın kamerada görem bakem
canımm tertomm üzmee tatlı canını mucukk muckkk
iyi gecelerrrrrrrr bacişkolaarım dert ortaklarım kader yandaşlarım mocuk
Ecemcim bunları dinle benım listemden ama umarım beğenirsin
Gipsy Kings - No Volvere
Westlife - My Love
Jennifer Rush - The Power of Love
Kuzummmm ilk şarkıyı biliyorum ikinciye bayıldım 3.yü dinlemedim dahaAaaaa bunu atlayamammmm bu şarkıyaa bitiyorum ecemm dinle kesinlikle Mariah Carey - My All
Bilgisayar başında da çok durma ozaman canım bitki çayı falan iç iyi gelir.amin canımmm.çok ağladım başım fena çatlıyor yaa.3 tane ağrı kesici içtim banamısın demedi
Yakında gelirler canım merak etmeyaaa burda 92/1 sadece ben mi varım çok yanlızım çook:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?