• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:92::72: 05.02.2012 :72::92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
:16: Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir :16:

:72: KARANLIKTAN AYDINLIGA :72:

:16::16:
gif_dividers_12.gif

:64: Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz :64:

...105 buseh...

gif_dividers_12.gif

...HERSEY VATAN IÇIN...

:nazar: BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK :nazar:

tşkler yavrummmmmmmm

Hoşbuldukkk.
Bir erkek bir kadını izliyordum kuzu bitmesini bekledim sonra hemen damladım :52:

Zaten bir senii yaklamyamıyorum burda kim kaybolsa bir şekilde bir yerde buluyorum :27::27::27:

Sen,i evinde kıstıracam fbı den adresini aldım birdaha gelmediğin zaman :4::4:

:92:
turkbayragi.gif
05.02.2012
turkbayragi.gif
:92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
:16: Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir :16:

turkbayragi.gif
KARANLIKTAN AYDINLIGA
turkbayragi.gif

gif_dividers_12.gif

:64: Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz :64:

…197 ysmehmt …

:100:

Ve bitti koskoca 460 gün herşeyiyle zorlayan can yakan göz yaşı döktüren 460 gün bitti her geçen günde tenini kokusunu özlediğim sevgilim geliyor musun sen şimdi yeniden benim misin sonsuza dek birlikte miyiz ayrılığın adını bile anmak istemiyorum artık bir an bile uzak kalmak istiyorum sıkı sıkı sarılmak sana doyasıya öpmek kollarından hiç çıkmamak istiyorum evimin direği eşim herşeyim ben seni canımdan çok seviyorum ]

Çok duygulandım , en güzel duygu olsa gerek bunca günü bitirip kavuşmak:43: darısı başımıza

...199 minnik� eline sağlık ceyda, 200ler bitti sonunda oh be 100ler de 200lerin başı kadar hızlı geçer mi acaba:44:

iyi geceler kızçeler:))ohh ne güzel şafaklarınız bi gün daha eksildi bi gün daha yaklaştınız askerinize.Bende ondan ayrılmaya bi gün daha yaklaştım:(((((((

evet ayarladımmmmmm çok şükür canım yaaaaaaaa :52::52::52:

bizim vukuatlar bitmez yawrummm daha nice vukuatlara :60:

Çok sevindim kuzum bak boşuna üzüldün

iyi geceler kızçeler:))ohh ne güzel şafaklarınız bi gün daha eksildi bi gün daha yaklaştınız askerinize.Bende ondan ayrılmaya bi gün daha yaklaştım:(((((((

Hoşgeldin canım şimdi bitmesin dediğin günler sevgilini askere yolladığında geçsin bitsin diye bekliceksin..
Bir an önce sizin şafakta başlayıp akar geçer inşallah böyle beklemek daha zor

Ay canım üzülme geçecek bu ayrlıklar 460 ın sonunda tamami ile bitecek

AH BU AVATARLAR :9:BUSE DİYE OKUYORUM DİYORUM Kİ NE DİYOR BU KIZ :53:NE ALAKA ASKERİ YANINDA DEĞİLL:53: NE KADARDA BENIMSEMISIM BU AVATARI GÖRDÜĞÜMDE NİKE BAKMADAN BUSE DİYE OKUYORUM :27::27:

hoşgeldin cnm..sırayla herşey tatalım..bi gün sende bizim şafaklarımızda olucaksın..

Bitmez kanka devam :7:

:9::9: Eğer sen her dakika burdaysan Buse ile bana Türk Dil kurumunun burda yapışık olmamız hakkında yeni bi kelime bulması gerekiyor :27::27::27:

Kızım sen nerden nasıl farkettin bunu :53::53:

ben seni yakın takipteyim kuzummmmmmm..:27::27::27:

bi iki gündür attırmıonnnnnnnn

Bitmez kanka devam :7:

:9::9: Eğer sen her dakika burdaysan Buse ile bana Türk Dil kurumunun burda yapışık olmamız hakkında yeni bi kelime bulması gerekiyor :27::27::27:

Kızım sen nerden nasıl farkettin bunu :53::53:

Buluruz sizide bir kelime o halde ama bende ihmal etmiyorum dimii ya :27:

hoşgeldin cnm..sırayla herşey tatalım..bi gün sende bizim şafaklarımızda olucaksın..

ben seni yakın takipteyim kuzummmmmmm..:27::27::27:

bi iki gündür attırmıonnnnnnnn

Dikkatine hayarn kaldım:16: evet attırmıyorum hatta asekrim geldiğinden beri attırmıyorum birazda saymayı bırakayım dedim :9:

Çok sevindim kuzum bak boşuna üzüldün

sağol canım valla çok üzülmüştüm evet benimkine de ulaşamamıştım dün bugün yine zar zor ulaştım nasıl bi birlikse telefona cevap vermiyolar deli ettiler beni santraldeki adamdaa bıktı benden arayaa araya :27:

Hoşgeldin canım şimdi bitmesin dediğin günler sevgilini askere yolladığında geçsin bitsin diye bekliceksin..
Bir an önce sizin şafakta başlayıp akar geçer inşallah böyle beklemek daha zor
[/QUOTE]

evet yaa az önce yanımdaydı garibim benim onu teselli edeceğim yerde o beni teselli ediyo.giderken bana dedi ki:'bitanem benim senin gözünden akan bi damla yaşa kurban olurum ben ağlama artık bak zaman çabucak geçecek.Sonrada sonsuza kadar benim olacaksın'
dedi ve alnımdan öptü.Bu bana biraz moral verdi :)

Ay canım üzülme geçecek bu ayrlıklar 460 ın sonunda tamami ile bitecek

AH BU AVATARLAR :9:BUSE DİYE OKUYORUM DİYORUM Kİ NE DİYOR BU KIZ :53:NE ALAKA ASKERİ YANINDA DEĞİLL:53: NE KADARDA BENIMSEMISIM BU AVATARI GÖRDÜĞÜMDE NİKE BAKMADAN BUSE DİYE OKUYORUM :27::27:

aynen bende noluyoz didim yaaa :60::60:

Back
X