• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay canım üzülme geçecek bu ayrlıklar 460 ın sonunda tamami ile bitecek

AH BU AVATARLAR :9:BUSE DİYE OKUYORUM DİYORUM Kİ NE DİYOR BU KIZ :53:NE ALAKA ASKERİ YANINDA DEĞİLL:53: NE KADARDA BENIMSEMISIM BU AVATARI GÖRDÜĞÜMDE NİKE BAKMADAN BUSE DİYE OKUYORUM :27::27:

:60::60::60:

Allahımmmmmmm o günlerimi hatırlamak istemiommmmmmmm..:27::27::27:

kuzum ya bizi burda daha tanımlıcak kelime yok:52::52::52:

sağol canım valla çok üzülmüştüm evet benimkine de ulaşamamıştım dün bugün yine zar zor ulaştım nasıl bi birlikse telefona cevap vermiyolar deli ettiler beni santraldeki adamdaa bıktı benden arayaa araya :27:

İnşallah bir aksilik çıkmaz yine canım gönlüzce olur herşey,çokta az kaldıı :23:
Tanıyorlardır artık seni ceyda:27:

evet yaa az önce yanımdaydı garibim benim onu teselli edeceğim yerde o beni teselli ediyo.giderken bana dedi ki:'bitanem benim senin gözünden akan bi damla yaşa kurban olurum ben ağlama artık bak zaman çabucak geçecek.Sonrada sonsuza kadar benim olacaksın'
dedi ve alnımdan öptü.Bu bana biraz moral verdi :)
Ne güzel sana destek oluyor canım ama bence şimdiden ağlayarak geçirmeyin günlerinizi..
Biraz eğlenin ne bileyim sizi mutlu edecek şeyler yapın ki ikinizede moral olsun.

Hakkını yemem sende hep buralardasın kuzucum ama ne kaldı şurda 50 gün sonra bizi bırakcaksın :14:

Aşkolsun zeyneepppp :20: Ben sizi bırakırmıyım hiç yaa:29:

üzülme canım uzaklaşsakta yakınlaşsakta zaman geçiyor :16:
biliyorum tatlım ama delipte geçiyo:((

inş canım inş hepimiz düğün şafaklarını sayarız askerlerimizle:)))

hoşgeldin cnm..sırayla herşey tatalım..bi gün sende bizim şafaklarımızda olucaksın..

nerde o günler:)) şimdi gelmiycekmiş gibi geliyo şimdiden ama gelicek kiii:))

İnşallah bir aksilik çıkmaz yine canım gönlüzce olur herşey,çokta az kaldıı :23:
Tanıyorlardır artık seni ceyda:27:

inşallah canım zaten sabahtan beri diyorum herkese kanlı canlı yanımda görmeden inanmam :27:
yok daha tanımıyolardır kız :27:

Dimi ama ikinci verdiği cevapta bile hala buse diye dalıyorum :27::27: bence nasıl ikinci aynı nik olmuyorsa ikinci aynı avatar olmamalı :27::27:

yawrum karışma kız şimdi pınar moda girmesin garip daha asker teslim olmadı :60:

Aşkolsun zeyneepppp :20: Ben sizi bırakırmıyım hiç yaa:29:

Bırakmayacan dimi :48::48::48:

inşallah canım zaten sabahtan beri diyorum herkese kanlı canlı yanımda görmeden inanmam :27:

yawrum karışma kız şimdi pınar moda girmesin garip daha asker teslim olmadı :60:

Hhehe tamam yaa aman bişe demiyom :27:

İnsan emin olamıyor dimi ya bende bir gidiyim sarılayım öyle inanıcam:27:

Ne güzel sana destek oluyor canım ama bence şimdiden ağlayarak geçirmeyin günlerinizi..
Biraz eğlenin ne bileyim sizi mutlu edecek şeyler yapın ki ikinizede moral olsun.

yapıcaz canım da dün yerleri öğrenince eşşekten düşmüş gibi olduk biraz biz 5 senedir hiç ayrılmadık.Bi gün kavga etsek ayrılalım desek bi kaç saat sonra barışırdık şimdi 460 gün çok ağır gelicek bize:((

Son düzenleme:
inş canım inş hepimiz düğün şafaklarını sayarız askerlerimizle:)))

hoşgeldin cnm..sırayla herşey tatalım..bi gün sende bizim şafaklarımızda olucaksın..

nerde o günler:)) şimdi gelmiycekmiş gibi geliyo şimdiden ama gelicek kiii:))

heh işte böle moralli ol..başları zor ama alışınca daha ii geçicek emin ol tatlım..

Listeye hiç bakmadım şafağımı bilmiyorum ki kanka :52::52:

tmmkanka ben şafak biraz daha güzelleşince sana haber veririm..:52::52::52:

heh işte böle moralli ol..başları zor ama alışınca daha ii geçicek emin ol tatlım..

tmmkanka ben şafak biraz daha güzelleşince sana haber veririm..:52::52::52:

Tamam kankaa sen güzel bir yerinde dersin bana sana güveniyorum :52::52:

Son düzenleme:
Back
X