• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İstediklerini yapsınlar canım (bende genel konuşuyorum)
eninde sonunda oraya geri dönecekler ya paşa paşa yapacaklar askerliklerini:9:

Dimi ya sonuçta bundan kaçış yok olsaydı bi şekilde bizimkiler kaçış yolunu bulurdu :9:
Paşa paşa yapcan hacı :60:

Sağlıklarını bile tehlikeye atabiliyorlar yazık.:19: yapacakları alınlarının akıyla 460 gün askerlik.

Ben hala umuyorum Yeşim gelecek buraya şakaymış diyecek,ha yeşimi üzeceğini düşünmemiş olabilir belkide bunun yeşimi üzeceğini değil sevineceğinide düşünmüş olabilir sevinme kısmı ütopik ama böyle düşünmüş olabilir.

Bizde merak ettik şimdi ne oluyor ne bitiyor.

Bende öyle umuyorum canım..
Yeşim gelse de bizde öğrensek ne olduğunu.

Gidip alnından öpesim geldi sızlanmadan serzenişte bulunmadan askerliğini yapıyorya.

Böylede olmalı yarın bugun sivil hayatta karşılaşacakları daha büyük zorluklarda kaçacakları bir yerde olmayacak :19:

Daha demin konustum çok sıkıldım bitanem çok bunaldım daraldım falan dedi, ben daha birşey demeden ama ne yapalım düştük buralara adam gibi yapıp bitirip gelcez öyle veya böyle günler geçiyor kavuşabilmemiz için takvimden günleri koparmamız gerek falan dedi ...
Askerliğimin 1 gün uzama fikri bile korkunç birşey bütün işlerimi pür dikkat yapıyorum dedi .. Ne diyeyim helal olsun sana bitanem dedim :16::16:

Bilinçli insan olmak çok önemli anacım :23:

Daha demin konustum çok sıkıldım bitanem çok bunaldım daraldım falan dedi, ben daha birşey demeden ama ne yapalım düştük buralara adam gibi yapıp bitirip gelcez öyle veya böyle günler geçiyor kavuşabilmemiz için takvimden günleri koparmamız gerek falan dedi ...
Askerliğimin 1 gün uzama fikri bile korkunç birşey bütün işlerimi pür dikkat yapıyorum dedi .. Ne diyeyim helal olsun sana bitanem dedim :16::16:

Bilinçli insan olmak çok önemli anacım :23:

Katılıyorum canım.

Umarım bir aksilik olmadan da gelirler

yaaaaaaaaa neler dönmüş burdaaaaaaaa?? yeşimin eşinin yaptığı gerçekmi ya:53::53::53:

valla kızlar okudum sölediklerinizi hepsinde çok haklısınız..benimkide alatmıştı böle intihar eden, bacağını kıran hep ceza almışlar..gerçi depremde atlayanlara hava değişimi almışlar bir ay ama oda özel durum işte adı üstünde deprem..ama benim askerim yine hastaneye girip çıkarmıştı hastaları..:16::16::16:

inş böle bişey yapıp askerliğini yakmamıştır yeşimin eşi..

Allahın izniyle bu askerlik..:72::72::72:

Ve bitti koskoca 460 gün herşeyiyle zorlayan can yakan göz yaşı döktüren 460 gün bitti her geçen günde tenini kokusunu özlediğim sevgilim geliyor musun sen şimdi yeniden benim misin sonsuza dek birlikte miyiz ayrılığın adını bile anmak istemiyorum artık bir an bile uzak kalmak istiyorum sıkı sıkı sarılmak sana doyasıya öpmek kollarından hiç çıkmamak istiyorum evimin direği eşim herşeyim ben seni canımdan çok seviyorum ]

Son düzenleme:
Ve bitti koskoca 460 gün herşeyiyle zorlayan can yakan göz yaşı döktüren 460 gün bitti her geçen günde tenini kokusunu özlediğim sevgilim geliyor musun sen şimdi yeniden benim misin sonsuza dek birlikte miyiz ayrılığın adını bile anmak istemiyorum artık bir an bile uzak kalmak istiyorum sıkı sıkı sarılmak sana doyasıya öpmek kollarından hiç çıkmamak istiyorum evimin direği eşim herşeyim ben seni canımdan çok seviyorum ]

maşallah cnm..darısı başımıza inş..:nazar::nazar::nazar:

yaaaaaaaaa neler dönmüş burdaaaaaaaa?? yeşimin eşinin yaptığı gerçekmi ya:53::53::53:

valla kızlar okudum sölediklerinizi hepsinde çok haklısınız..benimkide alatmıştı böle intihar eden, bacağını kıran hep ceza almışlar..gerçi depremde atlayanlara hava değişimi almışlar bir ay ama oda özel durum işte adı üstünde deprem..ama benim askerim yine hastaneye girip çıkarmıştı hastaları..:16::16::16:

inş böle bişey yapıp askerliğini yakmamıştır yeşimin eşi..

Allahın izniyle bu askerlik..:72::72::72:

Umarım dediğin gibi yapmamıştır canım

Ooo canım maşallah sende bitirdin ha askerliği sonunda :nazar::nazar: Allah daha başka ayrılık vermesin

Back
X