• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haha kıss sen diyonn ben 20 yaşınaa kadar 44-45 kiloydum:12: yer yer almazdım ama hiç bi gramm çöp gibiydim.:9:

Sonra ne oldu ben birden 65 oldum:53: şiştim bi tuhaf :60: verdim de şuan 55 im yine 2-3 kilo versem diyorum ama tık yok inmiyo anam :37:

Bu işin formulunu bulursan bana da soyle zayıflamak istiyorum ozellikle bel bölgesinden :37:

55de iyi canım çok değil.tabi boyla alakalı tatlım genede.bende 19 yaşına kadar falan tombiktim biraz:17: sonra bi diyet yaptım 61 kiloya düştüm.ama benim boyum uzun işte 1.80 canım.zayıf durmuyorum öyle ne biliyim kemiğim mi iridir nedir.görmüşsündür işte facedeki resimlerde.

55de iyi canım çok değil.tabi boyla alakalı tatlım genede.bende 19 yaşına kadar falan tombiktim biraz:17: sonra bi diyet yaptım 61 kiloya düştüm.ama benim boyum uzun işte 1.80 canım.zayıf durmuyorum öyle ne biliyim kemiğim mi iridir nedir.görmüşsündür işte facedeki resimlerde.

benım boyum 1.65 kılom 59 3 _4 kılo wermk ıstıormmmm

benım boyum 1.65 kılom 59 3 _4 kılo wermk ıstıormmmm

bende istiyorum:( keşke boyum kısa olsaydı biraz:( boy uzun olunca kilo fazlalığı olduğunda iğrenc duruyo.deve gibi.3-4 kilo versem özellikle popodan çok mutlu olacam ama gitmiyor işte:43:

bende istiyorum:( keşke boyum kısa olsaydı biraz:( boy uzun olunca kilo fazlalığı olduğunda iğrenc duruyo.deve gibi.3-4 kilo versem özellikle popodan çok mutlu olacam ama gitmiyor işte:43:

Bende 53 üm ama boyum kısa oldugu için çok duruyo 3-4 kilo vermem lazım :(

Son düzenleme:
200lerin son günü, sonunda 100lere geçiyoruz, Şu ikiyüzler hiç bitmicek demeye başlamıştım :53:

Back
X