• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hemşo agzını hayra aç ya ne yagı yag mağ yok ( Pek güzel kandırırım kendimi :1:)

Son düzenleme:
hosgldnn pınrcm nasılsn

hoşbuldummm bebişim.iyiyim canım.sen nasılsın tatlımmm
manyak :27::27:

Kar yok yağ yok spor yapcaz ama ben yapmıcam 6 ay var onumde bi ara yaparım :27:

sevmiyorum ya spor yapmayı ben:27: eylülde nişan olacak ya benim.temmuz ağustos gibi yediklerime dikkat etmeye başlasam iyi olacak.öbek öbek yağlar olacak diye aklım cıkıyo ama genede yiyorum off len ölsün bu kilo alma korkusu:ssz:

sevmiyorum ya spor yapmayı ben:27: eylülde nişan olacak ya benim.temmuz ağustos gibi yediklerime dikkat etmeye başlasam iyi olacak.öbek öbek yağlar olacak diye aklım cıkıyo ama genede yiyorum off len ölsün bu kilo alma korkusu:ssz:

saolasın cnm bnde iiym nbynn :)

haha kıss sen diyonn ben 20 yaşınaa kadar 44-45 kiloydum:12: yer yer almazdım ama hiç bi gramm çöp gibiydim.:9:

Sonra ne oldu ben birden 65 oldum:53: şiştim bi tuhaf :60: verdim de şuan 55 im yine 2-3 kilo versem diyorum ama tık yok inmiyo anam :37:

Bu işin formulunu bulursan bana da soyle zayıflamak istiyorum ozellikle bel bölgesinden :37:

sende yap kuzummmmmmmmmmm:16::16::16:

ii geceler cnm..:54::54::54:

:9: yok o avatar senı bana hatırlatıyo :16:kimse görsem buse sanıyorum koşuyorum busem diyorum :ssz:bi bakıyorum başka bi nikk :53:ağlıyorum dayanamıyorum:14: herkes sana benziyo:50: bu avatar en çoks ana yakışıyo :27:

Back
X