• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok kızdın bana hemşo ama bak açtım aldım gönlünü :16:

Saol kuzum. Ah ah şu şafak şafak atarsa 120 ymiş canım. Tabi belli olmaz bu izin kullanmamış haliyle 120ydi ama martta gelecem izne diye tuturdu :1:

demekki özlemiş kız seniiii:23::23::23: oosun bu şafakta güzel maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:

aslındaa biz ayrı şehrlerdeyizz kızlarr kavuşamıcazz ama bol bol konuşuruzz inş mesaj yazmayı özledimm yaaaaa:21::21::21:

ah o msjlaşmak, istediğin zaman arayıp sesini duymak çok güzel bi duygu:16::16::16: doya doya msjlaş,konuş..

Hoşbulduk kızlar nasılsınız ?

ii cnm sen nasısın?

Hoşgeldin canım

Bencede erkenden yat güzellik uykunu tamamla :12:

Ben ne yapayım canım işte film izliyordum bir yandan da buraya bakıyorum (:

Hoşbulduk zeynom nasılsın neler yapıyosun ?
Merhaba hoşgeldin canım..

Zeynepppp nasılsın biz hiç konusamadık senle :29:
Hoşbulduk canım nasılsın ?

O bile yeter canım insana yaa..
istediğin zaman aramak , mesaj atmak.
Görüşseydiniz daha iyi olurdu tabi

Ben çok iyyiim canıımm:8:SEn?
Aman maşallah çarşı var diye sanırım :9:
Bende idare ediyorum işte canım :31:

Hoşgeldin canım

Bencede erkenden yat güzellik uykunu tamamla :12:

Ben ne yapayım canım işte film izliyordum bir yandan da buraya bakıyorum (:
Valla öyle yapıcam cnım benim:31:

ne güzel işte:) bende bari bi fön çekiyim:27: yarında aşkımcığımın teyzoşuna gidicem.içli köfte yapacakmış bana:) ordanda kaynana adayına gidicem.azcık süsleniyim bi taşla iki kuş vurayım onlarda güzel görsün beni bari:27:
çek tabi kızım yaa..
Gerçi bende aşkım çarşıya çıkmaya başlayalı haftasonları süsleniyom sadece:1:
ohh içli köfttee bize de getirrr:56:

:60: ayy bi film izliyeyim dedim nerden seçtin garip bi film seçmedim 150 dk:53: bitmek bilmedi :37:başladım bitireyim dedim felan filan :9:

Sen neler yapıyorsun kuzum mehtap yanaşıyor:52:

slm kızlar ben 92/1 yareniyim nişanlımı göndericem.Konya havacılık çıktı nasıl bi yer bilgisi olan var mı?havacılık kötü mü?Konya nerelere gönderiyo?

demekki özlemiş kız seniiii:23::23::23: oosun bu şafakta güzel maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:

ah o msjlaşmak, istediğin zaman arayıp sesini duymak çok güzel bi duygu:16::16::16: doya doya msjlaş,konuş..

ii cnm sen nasısın?

Bende onu özledim gelsin tabi :78:

Bugun çok çok daha iyiyim canım :112:

Konuşmadık sanırım :1:

İyiyim canım sen nasılsın

Ah ne kadar ayıp bize:89: Bende çok iyiyim canım bugün askerimle barıştım :65:

ii cnm sen nasısın?
İyi işte canım ne olsun hep aynııı

:60: ayy bi film izliyeyim dedim nerden seçtin garip bi film seçmedim 150 dk:53: bitmek bilmedi :37:başladım bitireyim dedim felan filan :9:

Sen neler yapıyorsun kuzum mehtap yanaşıyor:52:
Ay o neymiş öyle öyle 150 dk hangi film:9:
evet yaklaşıyor kuzum hazırlıklar son sürat gidiyor:108:

slm kızlar ben 92/1 yareniyim nişanlımı göndericem.Konya havacılık çıktı nasıl bi yer bilgisi olan var mı?havacılık kötü mü?Konya nerelere gönderiyo?
hoşgeldin canımm..Son günlerinizi çok iyi değerlendirinn..
Valla sizin topikte açılmış sevinmedim desem yalan:ssz:Bende 91/4 yareniyim canım.Zaman geçiyo ya yavaş da olsa topikler yavaş yavaş açılıyo...
Konyayla ilgili bi bilgim yok benim canım.
Aramıza bekleriz canımm

Canım ben Konyalıyım. Konya güzel iyi yerdir ama askeriye durumu nasıl bilmiyorum.

Hoşgeldin bu arada :87:

Evet canım..Zaten şu çarşılarda olmasa naparım bilmem:46::46:
Çok büyük moral kaynağı canım haklısın iyiki var :52:

Merhaba hoşgeldin..Benim askerim acemiliğini konyada yaptı.
Konya havacı değil,hava savunma okulu karacı yani.Komutanlar vs iyiydi biz acemideyken kötü bir yer değil..
Gönderdiği yerler değişiyor benimki şuan çanakkalede doğuyada batıyada gönderiyor

Bende onu özledim gelsin tabi :78:

Bugun çok çok daha iyiyim canım :112:

Ah ne kadar ayıp bize:89: Bende çok iyiyim canım bugün askerimle barıştım :65:

Aa çok sevindim canım gözün aydın

Son düzenleyen: Moderatör:

Havacılıkmı ? bildiğim havacı lar acemilikte sadeve Kütahyaya çıkıyo ama Havacılık ayrı bişeymi değilya Allah allah o havancı felan olmasın :26:

Havacılıkmı ? bildiğim havacı lar acemilikte sadeve Kütahyaya çıkıyo ama Havacılık ayrı bişeymi değilya Allah allah o havancı felan olmasın :26:

Kuzum doğru biliyorsun hava savunma okulu orası sadece

bilmiyorum canım bugün bi askere göstermiş o demiş havacı diye.Gittiğinde belli olacak ne olacağı.

Çok büyük moral kaynağı canım haklısın iyiki var :52:

Merhaba hoşgeldin..Benim askerim acemiliğini konyada yaptı.
Konya havacı değil,hava savunma okulu karacı yani.Komutanlar vs iyiydi biz acemideyken kötü bir yer değil..
Gönderdiği yerler değişiyor benimki şuan çanakkalede doğuyada batıyada gönderiyor

Aa çok sevindim canım gözün aydın

Saol canım benim gözüm ve içim aydınlandı gerçekten :12:

Back
X