Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gunaydın kızlar
safak 452

balparem sızınde Allah yardımcınız olsun canım ya zor gunler gecırıyorsunuz ama sen ara destek ol sevdıgıne emınım daha ıyı gelecektır bu gunlerde gecıcek ınsallah ama sımdı bızım onlar destek olmamız moral vermemız gerek:1hug:

balparem ya cnm çok zor gerçektenn bi de zor bi yerde olunca...sana tavsiyelerde bulunıyım.benmki de safranboluda jandarma komando egitimi aldı.yerlerde sürünmekten bi hal olmuştu.çocukcagız öle bi duruma gelmişti ki o an kurban adamış burdan kurtulunca kescem diye :çok üzgünüm: gelince kescez artık
neyse ki geride kaldı hepsi.am her zmn tlfda neşeli olmaya çalıştım.öle olmak gerek.sürünmekten bi hal olmuş nöbetten kafayı yemiş pislik içinde bi halde güldürmeyi başarıyodum.bana tşk ediyodu bu halde de beni güldürdün ya iyi ki varsın diyodu :asigim:

EMOŞŞ EFTALYA VE BALPAREM kızlar hoşgeldiniz topiğime bu aralar elimde yetişecek elişi siparişlerim var siteye pek giremiyorum silerlede ilgilenemiyorum .siparişler biter bitmez ilk işim şafaklarınızı hesaplamak olacak.... asker sayıldıkları günü ve terhis tarihini öğrenin mutlaka

kızlar ben bugün yokum maalesef şafaklarınızı indiremiycem yarın ikişer tane indiririm.görüşmek üzere allaha emanet olun.hepinizi öpüyorum.topiği boş bırakmayın haaaa......

Bir hayatım bile yok
Bir canım bile yok
Sen gittin gideli yar
Bir güzel cümlem yok

İlacımın saati kaçtı
Acıktım ama iştahım kaçtı
Yerini beğenmiş çiçekler bile
İsyan edip dün soldu

Dön gel dön gel alışamam yokluğuna
Nolur dön gel savaşamam yokluğunla
Bu ev sensiz yuva değil yuvamı istiyorum
Bu can sensiz yaşamıyor
Seni geri istiyorum :çok üzgünüm:

seni öyle iyi anlıyorumki:teselli: Allah dayanma gücü versin ikinizede.
ara tabi niye kötü olsun. hatta morali düzelir sesini duyunca.:asigim:

Canım yaşayan anlardı ancak duygularımı.Kızlar hepiniz çok saolun gerçektenkaydirigubbakcemile5
konuştuk bugün o aradı beni.aşkım nerdesin ya diyebildim ne dicemi baya şaşırmısım:sm_confused: spor yapıyoruz dedi,aklına gelebilcek herşeyi ,bana da dank etti tabi a.saşka geldik sonra:asigim:tabi sesi de gayet iyiydi alışıyorum dedi ve ben de çok mutluyummmm.

bu arada MEHTAP1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…