- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #1.481
sinirlerim çok bozuk deli gibi ağladım ben bu kadar zor olabileceğini düşünmemiştim o da düşünmemişti ki daha 5.gününde dayanamıyorum dedi.beni arayamadı çünkü berbat bi yerdeymiş alışamamış ve alışamıcak gibi görünüyo.ben ailesinden haber aldım onları arayabilmiş beni arasa daha kötü olurdu biliyorum.yarın ben aramayı düşünüyorum bu geçici bi durum mu napmalıyım
evet geçici durum ama hernekadar üzülme desemde sana ve ona fayda etmicektir. benin sözlüm gittikten sonra 1 ay yemek yemediğimi bilirim. kendisi hala arar ve hala dayanamadığını söyler. yani demem o ki onlar askerliğe hiçbirzaman alışamazlar:)
kendini çok yıpratma dağıtım iznine gelince seni bıraktığı gibi görsün.
moral vermeye çalış ona.
şimdiden sonra seni ondan daha zorlu bi yol bekliyo. sürekli ona moral vereceksin askerdeyken daha hassas oluyolar.
mesela beniz sözlüm eve kapanma çık gez derdi dışarı çıkardım kızardı ben burda sürünüyom sen orda bensiz geziyon diye.
bu gibi tuhaflıklarada hazırlıkı ol.
yarın arıcam napıcamı bilemedim duyunca ve hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım.gitmeden o bana moral veriyordu hatta beni düşünme üzlme zor olucak belki ama askerlik kolay diildir geçicek derdi.çıtkırıldım bi yapısı da yoktur beni burdan alın bişey yapın alın dicek kadar çaresiz kalmışsa ne gördü ki 5 günde anlayamıyorum.daha 70 gün var.geldiğinde daha sıkı sarılıcam ona moral vericem ama o aynı gelebilcek mi şimdiden bunaldı
nerde askerlik yapıyo?
arayınca telefonda sakın ağlama. sen güçlü adamsın bu sana vız gelir falan diyerek güçlendir onu. ağlarsan, üzlürsen busefer bunlarıda takacak kafasına. eğer orası onu bunaltıyosa (ki acemi birliğinde komutanlardan çok usta askerler bunaltıyomuş adamı. aşkım öyle derdi acemi birliğindeyken.) işte ordan kurtulacaksın usta birliğinde rahatlıcaksın azcık daha dişini sık. hem düşün bunun sonunda kavuşcaz biz falan de yüreklensin.
herşeyden çok hasret koyuyo onlara.
Allah kavuştursun. Rabbim tüm askerlerimizin ya ve yardımcısı olsun.
şafak 146
canım çok saoll paylaşmak istedim.manisa kırkağaçta yapıyo ve araştırdık yerini öğrendiğimizde gerçekten berbat bi yermiş.eğitimleri çok zormuş ama hazırdı o herşeye uzun uzun konuştuk gitmeden ben ağlarken bana moral verdi geçicek gelicem dedi sonra alıştım ben de onu öyle cesaretli görünce.kaç gün oldu arardı dedim yoğundur dedim bugün dayanamdım ablasını aradım.bu kadar kötü olabiliceni düşünmemiştim nefret ettim ordakilerden yanında olmak istedim bitanemin.yarın arıcam daha kötü olmaz di mi
canım çok saoll paylaşmak istedim.manisa kırkağaçta yapıyo ve araştırdık yerini öğrendiğimizde gerçekten berbat bi yermiş.eğitimleri çok zormuş ama hazırdı o herşeye uzun uzun konuştuk gitmeden ben ağlarken bana moral verdi geçicek gelicem dedi sonra alıştım ben de onu öyle cesaretli görünce.kaç gün oldu arardı dedim yoğundur dedim bugün dayanamdım ablasını aradım.bu kadar kötü olabiliceni düşünmemiştim nefret ettim ordakilerden yanında olmak istedim bitanemin.yarın arıcam daha kötü olmaz di mi
çok şükür şafak 71:Saruboceq:...
evlilik için de şafak 80:1hug:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?