- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #1.541
şafak 74 bartın
yaklaşık 3.5 saat sonra aşkımın yanındayımhihoyyyt
Şırnak'a gidiyoruuummhihoyyyt
ayy canımm ben bile hayecanlandım yaa..
ne güzell allah kavustursun ozaman...
Güzelim acemi birliği öyle benim nişanlımda 70 gün yaptı ıspartada aynı manisa kırkağaç gibi eğitmi ağır dır. ıspartaya düştüm diyince herkes işin zor şartları zor şöyle böyle iyice morallerimizi bozmışlardı. ama geçici usta birliğinde şırnakta şartlar yine zor ama usta birliğinde daha rahat oluyolar ne de olsa usta oluyolarSen moralini yüksek tutki oda senden destek bulsun yerimseniben ilk zmanlar alışana kadar böyle dağıtıma gitsin alışsın yerine herşey daha kolay olucak sizin içina.s. allah tez zamanda sağ salim kavuştursun inş:1hug:
GAMZE BOZULUYORUM AMA BENİ HEP SONA ATIOSUN OLMUO BÖLE:mymeka:
yeşil cnm benim sevgilimde şırnakta daha yeni gitti pazar günü allahtan tam silopi merkezde ama seninde dediğin gibi ordada devrecilik varmış öbür askerler hep işleri onlara yaptırıomuş.ama yinede rahat yani merkezde, bi devre gelince rahatlıcaklar öle dio ..eee askerlik sonuçta tabiki zorlukları olucak ana kucağı diil asker ocağı öle diilmi.ama insan dayanamıo işte.napalım biz onlara destek olucaz moral vericez.allah hepsine güç kuvvet versin, onları bize ve ailelerine bağışlasın..:Saruboceq:
Şafak 164.Herkesin şafağı benimkinden az ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?