• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

senindemi 455 ya bukadar olur demk aynı gittiler valla canım ya okdr gün varki nasıl biticek bilmiom inş cabucak biterde gelirler kavuşuruz.
seninki arıyabiliomu valla benimki dünden beri bekliodum çııldırcakdım bugun akşam 6da aradı allah duydu sesimi şuana kadar 4 kez knştuk külübeden arıo arkasında sıra olduğu için kapatıo 5 dakka faln knşoz ancak belki okdrda deil

amin canım sağ salim gelseler bi:çok üzgünüm:
ben henüz görüşemedim ve çıldırcak gibi oluyorum bazen.rahat bi yerde diil ki ,imkanı olsa arar biliyorum bekliyorum sadece napim:1no2:

hoşbulduk meltememre oh ne güzel senin zor günler geçmiş sıra bizde bi usta birligine yollayabilsek rahatlıycazda inş seninkinin geldigi günü görürüz sevinç haberini burdan alırız canım yaa sorada bizimkilerinin

çok şükür evet en zor kısmını atlattık, gittiği yer de iyi :Saruboceq:

bekarsınız dimi kızlar söz nişan var mı pekim :emir_bebek:

aramıza hoşgeldiniz kızlar a.s.
bende buraya ilk geldiğimde 460 demiştim şimdi şafak 352
geçiyor bi şekilde.. alışmak biraz zor tabi, ben de sabah dağıtımdan geri gönderdim yeni ayrıldım yine ayrıldım yani :çok üzgünüm:

ay arkamdan gelenleri teselli etmek güzel bişeymiş ama naniknanik

hoşbulduk canıma.s.allah kavuştursun nereye gönderdin askerini.benimki dağıtıma geldiğinde ben de dağılcam herhalde doğu olcak büyük ihtimalle çünkü:delphin:
ne kadar vatanımız desek de korkuyorum napım:1no2:

hoşbulduk canıma.s.allah kavuştursun nereye gönderdin askerini.benimki dağıtıma geldiğinde ben de dağılcam herhalde doğu olcak büyük ihtimalle çünkü:delphin:
ne kadar vatanımız desek de korkuyorum napım:1no2:

amin canım hepimizi tez zamanda kavuştursun inşallah :Saruboceq:
Zonguldak il jandarmaya gönderdim şekerim muhabereci olarak ilçeye geçip geçmiceği 15 20 gün sonra belli olacakmış:asigim:
doğru diyorsun her yer vatan toprağı ama bende çok korkuyordum nereye gideceği belli değilken Allah yardımcınız olsun ikinizin de :teselli:

dayanamadımmm sen yokken nefret ettim yeryüzünden
uyuyamadım geceleri kör kabuslar görmekten
beceremedim gülmeyi
beceremedim sevmeyi
alışamadım bu hayat çekilmezki....

ben bekarım ama geldikten sora nişanlanmayı düşünüoruz:S bi gelsee ahhhh askerim ahhhh

gözlerimde yaşlar akar sel gibi o benim sevdalım askerde şimdiiiii obenim sevdalım nöbette şimdiii
aglama ne olur döner diyorlarr oda senin için aglar diyorlar ecel vurrsa bile şehit diyorlar
HERŞEYİM BİRTANEM ASKERDE ŞİMDİ!!!!!!

saat itibariyle;

şafak: 351 :delphin:

Öyle isterdim ki her an rüyalarına girmeyi...
Bir şarkı olup dillere düşmeden söylenmeyi...
Hatta rüzgar olup toz duman gelip sana yüz sürmeyi...
Ve damla damla kirpiklerinden süzülmeyi...

senağlamasenağlamasenağlama

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.hayalci35= DOĞANNN GÜNEŞŞŞŞŞŞ:nazar::hooray:

2.bujimenekşe=27 GAZİANTEPE SELAM:nazar:

3.GGÖZEN=28 GİRESUNA SELAM:nazar:

4.bebix=31 HATAYA SELAM:nazar:

5.salihalil=55 SAMSUNA SELAM:nazar:

6.avukat_adayı_aslı=65 VANA SELAM:nazar:

7.desert06rose=66 YOZGATA SELAM :nazar:

8.p_nr=69 BAYBURTA SELAM:nazar:

9.ruh=71 KIRIKKALEYE SELAM:nazar:

10.deymezsin=75 ARDAHANA SELAM:nazar:

11.güzeller güzeli=75 ARDAHANA SELAM:nazar:

12.maviyeshill= 75 ARDAHANA SELAM :nazar:

13.zeynepsude2007=75 ARDAHANA SELAM:nazar:

14.tmyy= 76 IĞDIRA SELAM:nazar:

15.bengusu=76 IĞDIRA SELAM:nazar:

16.cicikız=77 YALOVAYA SELAM:nazar:

17.elif06=77 YALOVAYA SELAM:nazar:

18.sswweett=77 YALOVAYA SELAM:nazar:

19.nergis_20=77 YALOVAYA SELAM:nazar:

20.gizze=77 YALOVAYA SELAM:nazar:

21.aritmansi=78 KARABÜKE SELAM:nazar:

22.nacide48=80 OSMANİYEYE SELAM:nazar:

Son düzenleme:
Allah kavuştursun kızlar.
şafak-------------76.
Ellerin dert görmesin gamze hergün yazıon bizim şafaklarıda, Rabbim. zamanını su gibi geçirsin, eşine asker ocağında rahatlık versin,
senin güzel yüreğine göre versin.

Son düzenleme:
BİTEN=188
ŞAFAK=267
sigaraicen.gif

88/3
KARS/SARIKAMIŞ

SEN BENİM NEFESİMSİN
NEFESSİZ YAŞAYAMAM YAŞAMA SEBEBİM
sigaraicen.gif

BENİ NEFESSİZ SENSİZ KOMA GÜLÜM
ÖLÜRÜM...
sigaraicen.gif

SENİ SEVİYORUM....
bom2.gif
6gl.gif
47243944.gif
:nazar:

Allah kavuştursun kızlar.
şafak-------------76.
Ellerin dert görmesin gamze hergün yazıon bizim şafaklarıda, Rabbim. zamanını su gibi geçirsin, eşine asker ocağında rahatlık versin,
senin güzel yüreğine göre versin.

aminnnn......:1hug::Saruboceq:hepimizin gönlüne göre versin inşallah....asıl sizler panomda yazdığınız için ben çok mutluyum.inanın şafak panosuna bi renk bi güzelli kattınız.şafağınızın az olduğunu görmek bizide ümitlendiriyo bigün bizimde sizler gibi plakalara düşeceğimize inancımız artıyo allah razı olsun panoma girip yazan herkesten....a.s.Şeniz:Saruboceq:

ŞAFAĞIMMMM 66 YOZGAT :lepi: üff artık nete giremiyorum malesef okuluma geldimmm benneyaptımki doğrudüzgün şafağımıda yazamıyorumm özledim o günleri sizleridee :çok üzgünüm: arada bi girebilirsem yazarım artık şafağımıı...kızlar kendinize çok dikkat edinn ..bakın geçio günler ölede bölede sakın canınızı sıkmayınn..:a015::a015::a015:

Back