- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #1.401
Hala aramadı...habersiz kalmak ne zormuş kızlar ya...hiç bişeyi düşünemiyorum ondan başka.bişey olmasa arardı biliyorum çok merak ediyorum :çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin sevgilin yeni gitmişti dimi.hiçmi aramadı?kaç gün oldu aramayalıHala aramadı...habersiz kalmak ne zormuş kızlar ya...hiç bişeyi düşünemiyorum ondan başka.bişey olmasa arardı biliyorum çok merak ediyorum :çok üzgünüm:
canım senin sevgilin yeni gitmişti dimi.hiçmi aramadı?kaç gün oldu aramayalı
ah balparem ahhh daha neler görceksiniz askerlik boyunca....
sıra çoktur eminim aramak için içi gidiyodur
en kısa zamanda arıcaktır.bişi olmuştur die aklına getirme sakın a.s
canım çok sağolll,ben de öyle düşünüyorum.ilk kez arıcak ya ondan böyleyim ne konuşcam aşkımla ne sorcam çok tuhaf bi duygu bu.nasılsın dicem nasıl olabilir ki evinden uzaktasenağlama.sesini duysam ağlarım herhalde
ben de öle düşünüyodm ama aglamamıştım
ilk kez kıyafetleri giyiyodu sana çok yakışmıştır fln diyodm çok heyecanlıydı
öle kendime gülecek bişiler buluyodm aglamamak için a.s
ama ilk zamanlar çok sıra oluyomuş herkes ailesini arıyo tabii
baya beklicem öyleysefisfisfis
vedalaşırken ağlayamadım gözümün içine baktı ağlamıym diye.şimdi hiç üzemem onu ordayken.arasın güldürcem aşkımı ben de tamamyerimseniben
ya kızlar ne sırası yaaa sıra okadar mühim değil mutlaka gelirdi sıra 2 gündür ilk günler orda yapılan şeyler var komutanların emrettikleri orayı tanıma gibi bişiler ilk aşama yani çok meşgul oluyolar bide ilk gidiş komutan kızar diye korkup aramaktan çekiniyolardır.üstelik manisa kırkağaç komando okulu olduğundan daha yoğunluk oluyor.sabret balparem bende gittikten sonra 5.ci gün konuşabildim.eşimde ıspatada komando eğitim taburundaydı.eşimde dağcı komando
kızlarrrrrrrrrrrrrrr şafak 455:S:SS:S:S:S::
uffffffffffff çok zor yaaa hepimize allah sabır versin onlarada
valla en çok benim heralde ayy tazeyiz biz daha bugun 12 olcakda sora şafak 455 olcakda ölme eşşegim ölmeee ühühhü:):)
yaa tırlatcam bu günler naısl biter akrdşalar yahu keşke şafak 15olsaydı ay ne güzel olurdu offf böcügüm offff
valla en çok benim heralde ayy tazeyiz biz daha bugun 12 olcakda sora şafak 455 olcakda ölme eşşegim ölmeee ühühhü:):)
yaa tırlatcam bu günler naısl biter akrdşalar yahu keşke şafak 15olsaydı ay ne güzel olurdu offf böcügüm offff
aynı şeyleri düşünüyorum ben de.455 biter mi yadelikafadulden
ama olmuşken 15 diil de doğan güneş olsa fena olmazdı di mia.s